מתלבט בקשר לקניית playstation3!
-
shlomyyyyy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היתרונות שעליהן באים השיקולים לצד החיובי:כדאי לי לקנות פליסטיישן 3 בגלל שאפשר לשחק עליו משחקים מהדור הקודם זאת אומרת פליסטיישן 2 ו 1 אבל העינית יכולה להיהרס ואז צריך לשלם קרוב ל 1600 שקל על התיקון אבל זה לא בטוח וגם רוב המשחקים החדשים יוצאים אליו וגם הוא יכול לשמש כמערכת הפעלה ואפשר להפעיל בו קבצי וידיאו וdvd כמו שצריך מבחינת המחיר זה אותו מחיר כמו אקס בוקס פרוץ מקבלים שתי משחקים אפילו וגם מקבלים שתי שלטים אוניברסלים שהם אלחוטיים.וגם מן הסתם כל הזמן יוצאים משחקים חדשים וסוני מפסיקה לייצר לקונוסלות ישנות משחקים כשיוצאות קונוסולות משחקים חדשות אז עדיף להיות עם פליסטיישן 3 שקיים כבר שנה ומן הסתם כל קונסולה יוצאים לה משחקים עד לפחות 4 שנים עד שמוציאים אותה לגמרי מהשוק.אני מתלבט בין זה לבין האקס בוקס 360 כי בזה לפחות אני יכול לשחק גם משחקים 1 ו 2 ואני אוהב את המשחקים הבלעדיים שיוצאים לפליסטיישן כמו טקן וכל השאר אז לכן אני מעדיף אותו אבל השאלה היא האם משחקים של פליסטיישן 2 ו 1 לא יהרסו את העינית של הפליסטיישן 3 והאם באמת אפשר כי חלק אומרים שאפשר וחלק לא. ולא יהרסו משהו במכשיר עצמו בבקשה מי שיכול שיגיב.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
בדגמים שנמכרים בארץ לא ניתן לשחק במשחקים הישנים!
שים לב זה!
חוץ מזה מי אמר לך שנפסק הפיתוח עבור ps2?
המשחקים עדיין יוצאים וגם ב 2009 ימשיכו לצאת.
סוני הכריזו על ten years lifespan שזה הרבה הרבה יותר ממה שמייקרוסופט היום מציעה.
שים לב זה!
חוץ מזה מי אמר לך שנפסק הפיתוח עבור ps2?
המשחקים עדיין יוצאים וגם ב 2009 ימשיכו לצאת.
סוני הכריזו על ten years lifespan שזה הרבה הרבה יותר ממה שמייקרוסופט היום מציעה.
Need more cowbell
אלוהים שיעזור לנו. אתה בן חמש? סימני פיסוק! עריכה! מבנה משפטים!
אותו דבר רק קריא הפעם:
אם אני אשחק במשחקים של PS1 ו- PS2 על ה- PS3, האם תהרס העינית?
ועכשיו לתשובות לדברים שכתבת:
חלק א':
דבר ראשון, אתה לא תוכל להריץ משחקים ישנים על רוב המכונות שנמכרות כיום פרט לגרסת MGS4 שנמכרת כרגע בארה"ב וגם זה לזמן מוגבל.
דבר שני לפי השאלה שלך אני חושד שאתה מתכוון למשחקים ישנים "מגובים" - לא זכור לי שמשחקים מקוריים הורסים את העינית. אם אני צודק, אז לא. אתה לא יכול לשחק שום משחק מגובה על אף PS3 כרגע
דבר שלישי ואחרון - עושה רושם שהדבר שהכי הכי חשוב לך זה יכולת לשחק משחקים ישנים. הנה פתרון: קנה PS2 יד שנייה.
חלק ב':
תשובות לטענות שהעלת:
- כדאי לי לקנות פליסטיישן 3 בגלל שאפשר לשחק עליו משחקים מהדור הקודם זאת אומרת פליסטיישן 2 ו 1.
ענו לך כבר.
- רוב המשחקים החדשים יוצאים ל- PS3.
שטויות. משחקים חדשים יוצאים לכל הקונסולות. גם ל- PC. אתה אולי מדבר על משחקים בלעדיים וזה כבר נושא אחר.
- ה-PS3 יכול לשמש כמערכת הפעלה.
גם מחשב. למעשה גם XBOX רץ על מערכת הפעלה. גם הנגן DVD שלך. אתה מדבר כנראה על האפשרות להריץ לינוקס על ה- PS3. זה מאוד יפה אבל תשאל את עצמך אם אתה באמת צריך את זה ולמה. הלינוקס על ה- PS3 הוא לא הלינוקס הרגיל שאתה אולי מכיר בגלל המעבדים השונים
- אפשר להפעיל בו קבצי וידיאו וdvd כמו שצריך.
מה זה כמו שצריך? כל מכשיר שאמור לנגן קבצי וידאו ו- DVD עושה את זה כמו שצריך. אם הוא לא -לוקחים אותו לתיקון. שוב, אתה מדבר כנראה על Bluray וזה שוב נושא אחר.
- סוני מפסיקה לייצר לקונוסלות ישנות משחקים כשיוצאות קונוסולות משחקים חדשות אז עדיף להיות עם פליסטיישן 3 שקיים כבר שנה
זה כבר שטויות. משחקים יצאו וממשיכים לצאת ל- PS2. הם לא באותה רמה כי מדובר על חומרה וותיקה זה הכל.
אותו דבר רק קריא הפעם:
תכלס את כל המטרה של פוסט המזעזע שלך היה אפשר לסכם בשאלה אחת:היתרונות שעליהן באים השיקולים לצד החיובי:
- כדאי לי לקנות פליסטיישן 3 בגלל שאפשר לשחק עליו משחקים מהדור הקודם זאת אומרת פליסטיישן 2 ו 1.
- אפשר להפעיל בו קבצי וידיאו וdvd כמו שצריך
- סוני מפסיקה לייצר לקונוסלות ישנות משחקים כשיוצאות קונוסולות משחקים חדשות אז עדיף להיות עם פליסטיישן 3 שקיים כבר שנה
חסרונות: (?)
- אני חושב שהעינית עלולה להיהרס עקב שימוש במשחקים ישנים ואז צריך לשלם קרוב ל 1600 שקל על התיקון.
- מבחינת המחיר זה אותו מחיר כמו אקס בוקס פרוץ. מקבלים שתי משחקים וגם מקבלים שתי שלטים אוניברסלים שהם אלחוטיים.(??!)
אני מתלבט בין PS3 לבין האקס בוקס 360 כי ב- PS3 לפחות אני יכול לשחק גם משחקים ישנים של PS1 ו- PS2.
אני אוהב את המשחקים הבלעדיים שיוצאים לפליסטיישן כמו טקן וכל השאר אז לכן אני מעדיף אותו אבל השאלה היא האם משחקים של פליסטיישן 2 ו 1 לא יהרסו את העינית של הפליסטיישן 3 והאם באמת אפשר כי חלק אומרים שאפשר וחלק לא. ולא יהרסו משהו במכשיר עצמו בבקשה מי שיכול שיגיב....
אם אני אשחק במשחקים של PS1 ו- PS2 על ה- PS3, האם תהרס העינית?
ועכשיו לתשובות לדברים שכתבת:
חלק א':
דבר ראשון, אתה לא תוכל להריץ משחקים ישנים על רוב המכונות שנמכרות כיום פרט לגרסת MGS4 שנמכרת כרגע בארה"ב וגם זה לזמן מוגבל.
דבר שני לפי השאלה שלך אני חושד שאתה מתכוון למשחקים ישנים "מגובים" - לא זכור לי שמשחקים מקוריים הורסים את העינית. אם אני צודק, אז לא. אתה לא יכול לשחק שום משחק מגובה על אף PS3 כרגע
דבר שלישי ואחרון - עושה רושם שהדבר שהכי הכי חשוב לך זה יכולת לשחק משחקים ישנים. הנה פתרון: קנה PS2 יד שנייה.
חלק ב':
תשובות לטענות שהעלת:
ענו לך כבר.
שטויות. משחקים חדשים יוצאים לכל הקונסולות. גם ל- PC. אתה אולי מדבר על משחקים בלעדיים וזה כבר נושא אחר.
גם מחשב. למעשה גם XBOX רץ על מערכת הפעלה. גם הנגן DVD שלך. אתה מדבר כנראה על האפשרות להריץ לינוקס על ה- PS3. זה מאוד יפה אבל תשאל את עצמך אם אתה באמת צריך את זה ולמה. הלינוקס על ה- PS3 הוא לא הלינוקס הרגיל שאתה אולי מכיר בגלל המעבדים השונים
- אפשר להפעיל בו קבצי וידיאו וdvd כמו שצריך.
מה זה כמו שצריך? כל מכשיר שאמור לנגן קבצי וידאו ו- DVD עושה את זה כמו שצריך. אם הוא לא -לוקחים אותו לתיקון. שוב, אתה מדבר כנראה על Bluray וזה שוב נושא אחר.
זה כבר שטויות. משחקים יצאו וממשיכים לצאת ל- PS2. הם לא באותה רמה כי מדובר על חומרה וותיקה זה הכל.