חיבור המסך למחשב - הגדרות כיול וכיוון. עזרה
-
compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
חיברתי את LCD 32 למחשב ע''י כבל DVI-HDMI.
המסך הוא סמסונג A450.
הרזולציה שאני מתעסק במחשב היא 1200X1900 - זאת הרזולציה של השולחן עבודה.
כשאני מעביר את הSOURCE לHDMI אני רואה את השולחן עבודה על המסך, אבל זה נראה רע, האיקוונים יחסית מרוחים ומפוקסלים, וכו'.
מאיפה אני מתחיל?
תודה
המסך הוא סמסונג A450.
הרזולציה שאני מתעסק במחשב היא 1200X1900 - זאת הרזולציה של השולחן עבודה.
כשאני מעביר את הSOURCE לHDMI אני רואה את השולחן עבודה על המסך, אבל זה נראה רע, האיקוונים יחסית מרוחים ומפוקסלים, וכו'.
מאיפה אני מתחיל?
תודה
-
compman112
-
- חבר ותיק

בנוסף אני רוצה ליצור באותו מחשב 2 צגים.
צד אחד שתמיד יופיע במסך LCD 32 וצג אחד שיהיה הראשי והוא יהיה שולחן עבודה על המסך מחשב.
איך אני עושה את זה, ניסיתי ליצור את זה דרך מאפיינים->הגדרות. אבל כשאני רוצה להפעיל את מדיה פורטל על הצג ה2 לא הראשי על כל המסך, זה פותח לי אותו על המסך הראשי.
צד אחד שתמיד יופיע במסך LCD 32 וצג אחד שיהיה הראשי והוא יהיה שולחן עבודה על המסך מחשב.
איך אני עושה את זה, ניסיתי ליצור את זה דרך מאפיינים->הגדרות. אבל כשאני רוצה להפעיל את מדיה פורטל על הצג ה2 לא הראשי על כל המסך, זה פותח לי אותו על המסך הראשי.
בכניסות של הטלויזיה יש לך HDMI אך לא כולם תומכים ב-NATIVE RATE. אתה צריך להגדיר רזולוציה שהיא NATIVE למסך. המסך שלך הוא עד 720P ולכן יש צורך להגדיר רזולוציה בהתאם. הוא יודע לקבל 1080P24FPS אבל מתבצע תהליך של DOWNSCALE וזו ככל הנראה המריחות שאתה רואה. וכמובן תכבה את כל הPROCESSING של הטלויזיה.
-
compman112
-
- חבר ותיק

טלוש
בדקתי, כולם תומכים NR (כל הכניסות).
בכל מקרה אתה אומר שאני צריך להגדיר במחשב רזולציה שהיא זהה לרזולציה שהמסך תומך? (עדיין לא נפתר בכל מקרה)
כאשר מתבצע Downscale לא אמור להיות שום מריחות, המסך הוא מדגם חדיש, ואני מאמין שגם בסדרה הקודמת לא התבצעו ריצודים בזמן הDownscale.
מה הכוונה לכבות את ההPROCESSING של הTV?
בכל מקרה אתה אומר שאני צריך להגדיר במחשב רזולציה שהיא זהה לרזולציה שהמסך תומך? (עדיין לא נפתר בכל מקרה)
כאשר מתבצע Downscale לא אמור להיות שום מריחות, המסך הוא מדגם חדיש, ואני מאמין שגם בסדרה הקודמת לא התבצעו ריצודים בזמן הDownscale.
מה הכוונה לכבות את ההPROCESSING של הTV?
-
compman112
-
- חבר ותיק

עזרה
compman112 כתב:טלוש
מה הכוונה לכבות את ההPROCESSING של הTV?...