שידור ערוצים חינם עפ"י הצעת החוק שאושרה בכנסת
-
dannydaniel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
האם למישהוא ידוע מה עלה בגרולה של הצעת החוק שאושרה בכנסת לשידורים דיגטליים של ערוצים 1 2 10 ללא צלחת.
האם זה כבר פועל באיזור המרכז ואיזה ממיר צריך בשביל זה?
תודה
דני
האם זה כבר פועל באיזור המרכז ואיזה ממיר צריך בשביל זה?
תודה
דני
דני
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לדעתי לפני 2012 לא נראה את זה, אבל לא מזיק להיות אופטימי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
לא להגזים, יש תאריך יעד, בסופו של דבר להקים מערך שידור כלל ארצי לוקח כמה חודשים...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
רוצה להתערב שעוד מעט תתחיל חגיגה של עיכובים משפטיים + פניות לגורמים ממשלתיים + דרישה "שהנושא קודם צריך להיבדק בפיילוט מצומצם" + מה לא רק שהעסק יתעכב כמה שאפשר על מנת שיס והוט יוכלו להחזיק 100-300 אלף מנויים מלברוח להם בין האצבעות?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
לדעתי העיכוב היחיד שייגרם הוא עיכוב במכרז על הקמת התשתית, ברגע שזו תוקם העסק יתגלגל מעצמו. למרות שתאוריות הקונספירציה והלוביסטים הדורסניים של חברות הטלוויזיה שCatskinner העלה נשמעות כמו עלילה לסרט, אני לא הייתי מהמר שההתנגדות של החברות תעשה איזשהו גל של עיכובים.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
אני כל הזמן קורא בעיתונים שמתנהל וויכוח לגבי תוכן הערוצים של חבילת הבסיס.
רק זה לבד יכול לתקוע את העניין לתקופה בלתי מוגבלת.
בקיצור, כבר קרוב משנה אני שומע על הכוונות להפעיל את הערוצים האלה. לא אתפלא אם זה ייקח עוד כמה שנים טובות...
בקיצור, כבר קרוב משנה אני שומע על הכוונות להפעיל את הערוצים האלה. לא אתפלא אם זה ייקח עוד כמה שנים טובות...
אתה מבלבל בין שני דברים. השידורים הטרסטריאלים (DTT) זה מה שייצא בשנה הבאה וכבר נקבע מה יהיה בתוכם - ערוץ 1, ערוץ 2, ערוץ 10, ערוץ 33 וערוץ הכנסת. הויכוח היחיד בגין ערוצים אלה הוא האם להכליל את חינוכית 23 בפנים או לא.bariko כתב:אני כל הזמן קורא בעיתונים שמתנהל וויכוח לגבי תוכן הערוצים של חבילת הבסיס.
בקיצור, כבר קרוב משנה אני שומע על הכוונות להפעיל את הערוצים האלה. לא אתפלא אם זה ייקח עוד כמה שנים טובות......
במקביל, ישנו דיון על שינוי תמחור חבילות בחברות הטלוויזיה הרב ערוציות, כאשר בו בעצם תבוטל חבילת הבסיס, או ליתר דיוק, תצומצם במידה ניכרת ולק' יוכלו לרכוש את שאר הערוצים רק באה-לה-קארט. מהלך שאמור כביכול להוזיל (בפועל, המחיר ישאר אותו דבר) למנויי yes וHOT. זה הויכוח שאתה שומע הרבה בזמן האחרון.
כל דבר פה לוקח שנים עד שיוצא לפועל. באנגליה כבר יש 80 ערוצים בחבילה החינמית. באירופה עוד מעט סוגרים את השידור האנלוגי. אפילו באוסטרליה זה התחיל מזמן. נבחרי הציבור עובדים ממש לאט, וגם כשזה יתחיל יהיו רק 3 ערוצים כדי לרצות את הוט ויס. אבל יותר טוב מכלום...רק שיתחיל כבר.