רכישת HD 42 לסלון - שאלות
שלום
ותודה מראש.
בכוונתי לרכוש טלויזיית 42 (סלון של 4.5 מטר מספה למכשיר) )
ההתלבטות שלי אינה כל כך בין LCD ופלזמה ( אלא אם תגידו לי שאני טועה):
כרגע HD אינו עומד בראש מעייני וכוונתי לראות טלויזיה בנוחות (YES ולפעמים סרטים צרובים ) בסלון - בד"כ בערב בתנאי אור מוחלש - ככה אשתי ואני אוהבים. הילדים רואים ביום בחדר די מואר.
אני מעוניין לרכוש טלויזיה שתתן לי את מיטב הצפייה ב SD כעת אבל לכשהטלויזיה בישראל תעבור (בעוד 2-6 שנים? ) ל HD אוכל, מבלי לרכוש טלויזיה חדשה, להינות מזה.
אני יודע (לפחות במסכי מחשב) שמסך ברזולוציה נמוכה לא יכול להציג רזולוציה גבוהה יותר מבלי לאבד מידע .
וכעת לשאלות:
1. האם טלויזיה של 1366x768 יכולה להציג 1920x1080 ?
2. האם פלזמה ב 1024X768 מציגה באיכות זהה ?
3. האם FULL HD מציג SD בצורה אנושית ?
תודה מראש
ניר, חולון
ותודה מראש.
בכוונתי לרכוש טלויזיית 42 (סלון של 4.5 מטר מספה למכשיר) )
ההתלבטות שלי אינה כל כך בין LCD ופלזמה ( אלא אם תגידו לי שאני טועה):
כרגע HD אינו עומד בראש מעייני וכוונתי לראות טלויזיה בנוחות (YES ולפעמים סרטים צרובים ) בסלון - בד"כ בערב בתנאי אור מוחלש - ככה אשתי ואני אוהבים. הילדים רואים ביום בחדר די מואר.
אני מעוניין לרכוש טלויזיה שתתן לי את מיטב הצפייה ב SD כעת אבל לכשהטלויזיה בישראל תעבור (בעוד 2-6 שנים? ) ל HD אוכל, מבלי לרכוש טלויזיה חדשה, להינות מזה.
אני יודע (לפחות במסכי מחשב) שמסך ברזולוציה נמוכה לא יכול להציג רזולוציה גבוהה יותר מבלי לאבד מידע .
וכעת לשאלות:
1. האם טלויזיה של 1366x768 יכולה להציג 1920x1080 ?
2. האם פלזמה ב 1024X768 מציגה באיכות זהה ?
3. האם FULL HD מציג SD בצורה אנושית ?
תודה מראש
ניר, חולון
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
דיברתי עם יס לגבי חבילת ה HD שלהם ונאמר לי שבערוצים האחרים (שאינם HD) אני מקבל איכות X2 (אני מניח שהם מכפילים רזולוציה במקדם כלשהו)
האם זה אמור לשנות את הגדרת ה"צרכים " שלי ?
ד"א - האם בחנויות המתמחות רק בקולנוע ביתי אני משלם יותר מאשר ברשתות ?
כמו תמיד - תודה מראש
ניר
האם זה אמור לשנות את הגדרת ה"צרכים " שלי ?
ד"א - האם בחנויות המתמחות רק בקולנוע ביתי אני משלם יותר מאשר ברשתות ?
כמו תמיד - תודה מראש
ניר
לפי מה שאני הבנתי דווקא בממיר (3100S) שהוא לא HD,התמונה שמתקבלת טובה יותר.אם האחריות היא של אותו יבואן אז סביר להניח שלא תשלם יותר.ואל תצפה שיהיה FHD בטלווזיה בעשור הקרוב,ככה שאתה יכול בשקט לקנות HDR וזה לא יהיה מסך זמני.וגם אם יהיה מהמרחק שלך אתה לא תבחין בהבדל בכלל גם ב 50".
תודה לכולכם - היום רכשתי פלזמה של LG PG200 (אמורה להגיע בקרוב)
האמת שלאחר עיון בפורומים והמלצות לוהטות על הסמסונג A450 אצתי רצתי לאלמ כדי לראות ולקנות ואני מניח שהמוכר כבר ראה $$$$ בעיני רוחו אבל כגודל הציפייה - כך האכזבה:
בשידורי SD כל מסכי ה LCD שעמדו לידה נראו טובים יותר וחדים יותר - אני מניח שזו בעיית כיול אולם איך אני יכול לקנות אם זה הרפרנס היחיד שיש לי.
משם בנסיעה מהירה למחסני חשמל - דווקא אותם מסכי LCD נראו מטים (MATT) לעומת ה LG שהייתה פשוט מדהימה וגם בדקתי את נושא הצפייה מהצד - בדיוק כמו שסופר ודובר.
בקיצור - LG
תודה לכולכם - אחד הפורומים היותר יעילים שנתקלתי בהם ותשובות לעניין (רוצים מכתב המלצה ?
)
ניר
חולון
האמת שלאחר עיון בפורומים והמלצות לוהטות על הסמסונג A450 אצתי רצתי לאלמ כדי לראות ולקנות ואני מניח שהמוכר כבר ראה $$$$ בעיני רוחו אבל כגודל הציפייה - כך האכזבה:
בשידורי SD כל מסכי ה LCD שעמדו לידה נראו טובים יותר וחדים יותר - אני מניח שזו בעיית כיול אולם איך אני יכול לקנות אם זה הרפרנס היחיד שיש לי.
משם בנסיעה מהירה למחסני חשמל - דווקא אותם מסכי LCD נראו מטים (MATT) לעומת ה LG שהייתה פשוט מדהימה וגם בדקתי את נושא הצפייה מהצד - בדיוק כמו שסופר ודובר.
בקיצור - LG
תודה לכולכם - אחד הפורומים היותר יעילים שנתקלתי בהם ותשובות לעניין (רוצים מכתב המלצה ?
ניר
חולון
גם אני קניתי תדגם הזה ואיזה אחריות לקחת של ח.י או י.שלום?nirsul כתב:תודה לכולכם - היום רכשתי פלזמה של LG PG200 (אמורה להגיע בקרוב)
בקיצור - LG
תודה לכולכם - אחד הפורומים היותר יעילים שנתקלתי בהם ותשובות לעניין (רוצים מכתב המלצה ?)
ניר
חולון...
ורק שתדע אני דיי בטוח שהם עשו שם משו כי זה ממש מוזר היא הייתה הכי טובה שם
ונחש מה בבית ממש לא ככה אולי 30% פחות טוב ממה שיהיה בחנות
לא אין לי כסף לזה ולעוד משו אני צריך לקנות אז אני ישאר עם מה שיש לי ויקנה עוד כבל איכותי מה לעשות =[[nirsul כתב:רק של ח.י.
קרראיתי את כל איתותי האזהרה לגבי י.שלום - שגם עולות פחות...
דרך אגב - לא אמרת שקיבלת PG20 ?
האם שידרגת ?
ייתכן שבחנות שמים דגם אחר בתצוגה (ממילא לא מופיע שם הדגם בחזית המכשיר) ???
ניר...
וכן מופיע הגדם בחזית רק לך תדע איזה PG20 או PG200
אין הבדל חוץ מ2 סקארט +אחריות שונה