התאמת מגבר לsp2000b
שלום לכולם..
אשמח להמלצה על מגבר סטריאו עד 5k ברשותי רמקולים של cav sp2000b שמוגברים כרגע עם אונקיו 696
אציין שבעת חיפושיי מה שלוקח הרבה מאוד זמן וכוח ניתקלתי במוכרים נחמדים ומקצועיים והיו גם כאלה "נחמדים ומקצועיים" פחות. אני בכול אופן מצאתי את הרמקול שמתאים לי באודיו קלאב בת"א ששם יש לציין קיבלתי הסבר מקצועי ויחס חם מליאור בכול הפעמים שהגעתי עד שקניתי את הרמקולים.
השלב הבא שלי זה להתאים לו מגבר.. אני שומע בעיקר דרך המחשב ואת רוב סגנונות המוזיקה..
אשמח להמלצות..
(ולמי שבא הוא מוזמן להאזין לרמקולים)
אשמח להמלצה על מגבר סטריאו עד 5k ברשותי רמקולים של cav sp2000b שמוגברים כרגע עם אונקיו 696
אציין שבעת חיפושיי מה שלוקח הרבה מאוד זמן וכוח ניתקלתי במוכרים נחמדים ומקצועיים והיו גם כאלה "נחמדים ומקצועיים" פחות. אני בכול אופן מצאתי את הרמקול שמתאים לי באודיו קלאב בת"א ששם יש לציין קיבלתי הסבר מקצועי ויחס חם מליאור בכול הפעמים שהגעתי עד שקניתי את הרמקולים.
השלב הבא שלי זה להתאים לו מגבר.. אני שומע בעיקר דרך המחשב ואת רוב סגנונות המוזיקה..
אשמח להמלצות..
(ולמי שבא הוא מוזמן להאזין לרמקולים)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ממליץ לך לשמוע אותם זה רמקול נפלא יחסית למחיר
כרגע הרסיבר שברשותי (שמושאל מאחי) דוחף אותם בלי בעיה למרות ההנחתה שיש בחיבור למחשב.(אך ניכרת פגיעה באיכות)
שמעתי אותם בחנות עם הגברה של וינסנט ששם הם נשמעו מצויין.
לגבי חברות כמו פיוניר אונקיו ימהה ודנון שאת הרסיברים שלי אני מכיר,אני מניח שלא אקבל שיפור משמעותי למרות שלא שמעתי את מגברי הסטריאו שלהם.. וגם שבעתיד הכוונה לקנות רסיבר פשוט (אחד מהמוזכרים מעלה) עם יציאת פרה האוט ולחבר לו את המגבר לכן אני מחפש סאונד שונה קצת מפיוניר וחבריהם.ואת רוטל לא אהבתי.
בנוסף מכיוון שהרמקולים לא נצילים במיוחד אעדיף לכיוון של 2*100 ומעלה(מה שמוריד את אודיו קלאב לפי מה שראיתי בדגמים שלהם) אז נשאר לי בהתאם למגבלות התקציב את נאד שינדק וינסנט וקיימברידג אודיו ואולי אבדוק את הרמן.
ידוע לך איך מגבר אנגלי יתמודד עם הרמקול ואיפה אני יכול לקבל את המגברים להשמעה?
כרגע הרסיבר שברשותי (שמושאל מאחי) דוחף אותם בלי בעיה למרות ההנחתה שיש בחיבור למחשב.(אך ניכרת פגיעה באיכות)
שמעתי אותם בחנות עם הגברה של וינסנט ששם הם נשמעו מצויין.
לגבי חברות כמו פיוניר אונקיו ימהה ודנון שאת הרסיברים שלי אני מכיר,אני מניח שלא אקבל שיפור משמעותי למרות שלא שמעתי את מגברי הסטריאו שלהם.. וגם שבעתיד הכוונה לקנות רסיבר פשוט (אחד מהמוזכרים מעלה) עם יציאת פרה האוט ולחבר לו את המגבר לכן אני מחפש סאונד שונה קצת מפיוניר וחבריהם.ואת רוטל לא אהבתי.
בנוסף מכיוון שהרמקולים לא נצילים במיוחד אעדיף לכיוון של 2*100 ומעלה(מה שמוריד את אודיו קלאב לפי מה שראיתי בדגמים שלהם) אז נשאר לי בהתאם למגבלות התקציב את נאד שינדק וינסנט וקיימברידג אודיו ואולי אבדוק את הרמן.
ידוע לך איך מגבר אנגלי יתמודד עם הרמקול ואיפה אני יכול לקבל את המגברים להשמעה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
באודיו קלאב בת"א שמעתי את הוינסנט. פרה sa t1 ופאוור sp331. נישמעו מצויין יחד עם הרמקולים שלי.
למגבר בעל איזה הספק אצתרך בהתחשב שהרמקול הוא 6 אום 86 נצילות ?
אני שומע די חזק ומה שקורה כעת שעם הרסיבר שלי אני שומע יפה בעוצמות נמוכות עד גבוהות (תלוי בהקלטה) ומעבר לזה הבאס מתחיל להימרח (יש וופר 10 אינץ ברמקול)
אני שומע די חזק ומה שקורה כעת שעם הרסיבר שלי אני שומע יפה בעוצמות נמוכות עד גבוהות (תלוי בהקלטה) ומעבר לזה הבאס מתחיל להימרח (יש וופר 10 אינץ ברמקול)
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
האם אפשר לדעת מה התימחור של הוינסנט?pa כתב:באודיו קלאב בת"א שמעתי את הוינסנט. פרה sa t1 ופאוור sp331. נישמעו מצויין יחד עם הרמקולים שלי.
אני שומע די חזק ומה שקורה כעת שעם הרסיבר שלי אני שומע יפה בעוצמות נמוכות עד גבוהות (תלוי בהקלטה) ומעבר לזה הבאס מתחיל להימרח (יש וופר 10 אינץ ברמקול)...
יש לי DP-600 בעלי נתונים דומים (נצילות ועקכה) וניראה לי אפילו אותם דרייברים.
ד"א לגבי הבאס המרוח, מעבר לבעיית הגברה, נסה לשחק עם מיקום הרמקולים (למרות הפורט הקדמי לא ניראה לי שהם אוהבים להיות צמודים לקיר), אני עשיתי כל מיני נסיונות למיניהם כולל הוספת שטיח תמונות וילונות וכו' והבאס השתנה פלאים.
לגבי תימחור אין לי מושג דבר עם מי שמוכר מגברי וינסנט. ולגבי הבאס דרך האקולזייר במדיה פלייר או בוין אפ אפשר לשפר פלאים את התוצאה.כמןבן שגם לאקוסטיקה חלק חשוב מאוד בנידון. אך למרות זאת אני חושב שמגבר סטריאו טוב יאזן טוב יותר את הרמקולים.