לא בטוח שקניתי טלויזיה טובה! - דחוף!
היי אנשים!
זה נושא די דחוף (החוקיות של החזרת מוצרים, וזה.....)
בכל מקרה, קניתי את הטלויזיה LG3730R:
http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=897
ואני חושב שעשיתי טעות בקנייה מפני שמעתי על הטלויזיה
של סמסונג הA450,
LA37A450:
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=6458
הייתי רוצה לדעת האם עשיתי בחירה נכונה או כדאי לי להחליף לסמסונג?
המטרות שלי הם לשחק בה דרך המחשב לראות תכני HD דרך המחשב.
נ.ב
זה נכון שיש ל-A450
50k ניגודיות דינמית וגם מנוע DNie שמשפר את האיכות והחדות של התמונה פי 6?
תודה רבה!
אשמח לכמה שיותר עזרה כי אני די חדש לנושא.
זה נושא די דחוף (החוקיות של החזרת מוצרים, וזה.....)
בכל מקרה, קניתי את הטלויזיה LG3730R:
http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=897
ואני חושב שעשיתי טעות בקנייה מפני שמעתי על הטלויזיה
של סמסונג הA450,
LA37A450:
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=6458
הייתי רוצה לדעת האם עשיתי בחירה נכונה או כדאי לי להחליף לסמסונג?
המטרות שלי הם לשחק בה דרך המחשב לראות תכני HD דרך המחשב.
נ.ב
זה נכון שיש ל-A450
50k ניגודיות דינמית וגם מנוע DNie שמשפר את האיכות והחדות של התמונה פי 6?
תודה רבה!
אשמח לכמה שיותר עזרה כי אני די חדש לנושא.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מה שציינת על ה-A450 הוא נכון על פי הנתונים שסמסונג מציינת. אפשר להתווכח עד כמה זה בא לידי ביטוי בתמונה הסופית... ראיתי כבר LCD של סוני (עם נתונים פחות טובים על הנייר) שהציג תמונה טובה יותר מהסמסונג (יש לי 37A450 בבית).
לגבי האם טעית או לא - אני לא מכיר את ה-LG שקנית. אבל, אם אתה מרוצה מהתמונה שאתה מקבל - אז תתחדש, תתחיל להנות ותפסיק לחפש אחרות. תמיד תהיינה טלוויזיות טובות יותר, אין לזה סוף (אולי בעצם יש - פיוניר
, אבל המשמעות היא $$$).
לגבי האם טעית או לא - אני לא מכיר את ה-LG שקנית. אבל, אם אתה מרוצה מהתמונה שאתה מקבל - אז תתחדש, תתחיל להנות ותפסיק לחפש אחרות. תמיד תהיינה טלוויזיות טובות יותר, אין לזה סוף (אולי בעצם יש - פיוניר
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
תודה, חח....איינשטיין כתב:מה שציינת על ה-A450 הוא נכון על פי הנתונים שסמסונג מציינת. אפשר להתווכח עד כמה זה בא לידי ביטוי בתמונה הסופית... ראיתי כבר LCD של סוני (עם נתונים פחות טובים על הנייר) שהציג תמונה טובה יותר מהסמסונג (יש לי 37A450 בבית).
לגבי האם טעית או לא - אני לא מכיר את ה-LG שקנית. אבל, אם אתה מרוצה מהתמונה שאתה מקבל - אז תתחדש, תתחיל להנות ותפסיק לחפש אחרות. תמיד תהיינה טלוויזיות טובות יותר, אין לזה סוף (אולי בעצם יש - פיוניר, אבל המשמעות היא $$$).
...
בכל מקרה האם אתה מרוצה מה-A450?
ומה הנקודות החלשות בטלויזיה הזאת לטעמך?
ולגבי הניגודויות - כתוב שיש לה 50k ניגודיות real black
ו-10k ניגודיות real black, real time, יש לך מושג למה הם מתכוונים?
שוב תודה
נערך לאחרונה על ידי thifi ב 16/08/2008 11:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
התמונה טובה בשידורי HD. במקרה זה ניתן (לטעמי) להפעיל את הכיוונונים של רמת השחור וכד'.
בשידורי SD (כלומר YES/HOT/DVD) התמונה סבירה (ביחס ל-LCD), ואני באופן אישי מצאתי שביטול כל הכיוונונים המתוחכמים (כולל רמת השחור) נותן את התמונה הסבירה ביותר.
בכל מקרה, צפייה בזווית חושפת את מגבלות ה-LCD ואז ה-backlight האפור נצפה במלוא הדרו...
בשידורי SD (כלומר YES/HOT/DVD) התמונה סבירה (ביחס ל-LCD), ואני באופן אישי מצאתי שביטול כל הכיוונונים המתוחכמים (כולל רמת השחור) נותן את התמונה הסבירה ביותר.
בכל מקרה, צפייה בזווית חושפת את מגבלות ה-LCD ואז ה-backlight האפור נצפה במלוא הדרו...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אחלה, תודה רבה.איינשטיין כתב:התמונה טובה בשידורי HD. במקרה זה ניתן (לטעמי) להפעיל את הכיוונונים של רמת השחור וכד'.
בכל מקרה, צפייה בזווית חושפת את מגבלות ה-LCD ואז ה-backlight האפור נצפה במלוא הדרו......
ולסיכום כמה הייתה נותן לה מ-1 עד 10 ביחס למסכי LCD בתקציב
זה למטרות HD וקצת SD.
עוד תגובות אנשים, מי ראה את שני המסכים ויכול להגיד איזה מסך הוא היה בוחר?
שוב תודה איינשטיין, עזרתה לי מאוד.
התעלקות שרשור קלה, רכשתי את ה-40 (עדיין לא הגיע), רק בשביל לוודא האם דגמים אלו תומכים ב-NR (המסך יחובר במרבית הזמן דרך HTPC בלינוקס)?איינשטיין כתב:ב-LCD זה בדיוק הדגם שאני ממליץ עליו למטרות HD וקצת SD כשמרחק הצפייה הוא כ-2.5 מטר. תמורה הולמת למחיר....
תודה!
לא יודע לענות לך אבלYuval-F כתב:התעלקות שרשור קלה, רכשתי את ה-40 (עדיין לא הגיע), רק בשביל לוודא האם דגמים אלו תומכים ב-NR (המסך יחובר במרבית הזמן דרך HTPC בלינוקס)?איינשטיין כתב:ב-LCD זה בדיוק הדגם שאני ממליץ עליו למטרות HD וקצת SD כשמרחק הצפייה הוא כ-2.5 מטר. תמורה הולמת למחיר....
תודה!...
הייתי רוצה לדעת ממה התרשמתה ב-A450?
ולמה בחרתה דווקא בה.
כמו כן האם יצאה לך לראות את הסדרה LG30 ? אם כן איך
היא לדעתך לעומת ה-A450?
תודה רבה מראש