אודיו ביתי
שלום גודל הסלון שאני שומע בו מוסיקה הוא שמונה מטר על שמונה מטר יש לי כיום מערכת ישנה שמורכבת ממגבר ימאהה RX360
160 וואט
ורמקולים מסוג גי. בי. ל TLX2
הבעיה אני משוגע על מוסיקה מכל הסוגים רוק גאז וקלאסי וכמובן מוסיקה ישראלית ואוהב לשמוע חזק ומלא
האים יש מערכת שתתן לי צליל טוב יותר ממה שיש לי ?
עם מגוון צלילים מלא יותר ?
אני יכול להקציב לעניין כ 10000 ש"ח
ניסיתי להכנס לחנויות ולצערי ההרגשה היתה שרק מנסים לדחוף לי את מה שכרגע הם מעוניינים למכור ולטובת העניין הם מוכנים להשמיץ כל מוצר שלא נמצא אצלהם על המדף
אשמח לקבל המלצות עם מקורות רכישה
תודה מראש
160 וואט
ורמקולים מסוג גי. בי. ל TLX2
הבעיה אני משוגע על מוסיקה מכל הסוגים רוק גאז וקלאסי וכמובן מוסיקה ישראלית ואוהב לשמוע חזק ומלא
האים יש מערכת שתתן לי צליל טוב יותר ממה שיש לי ?
עם מגוון צלילים מלא יותר ?
אני יכול להקציב לעניין כ 10000 ש"ח
ניסיתי להכנס לחנויות ולצערי ההרגשה היתה שרק מנסים לדחוף לי את מה שכרגע הם מעוניינים למכור ולטובת העניין הם מוכנים להשמיץ כל מוצר שלא נמצא אצלהם על המדף
אשמח לקבל המלצות עם מקורות רכישה
תודה מראש
השמיים הם הגבול (בשבילך 10000 שקל הם הגבול), תמיד יהיה משהו יותר טוב למישהו שמוכן ויכול להשקיע יותר.
החוכמה היא למצוא את "קוטלי הענקים", נגנים ,מגברים ורמקולים שעולים באיכות הצליל על מתחרים יקרים יותר.
אתה רוצה לשדרג את כל המערכת או רק חלק ממנה?
החוכמה היא למצוא את "קוטלי הענקים", נגנים ,מגברים ורמקולים שעולים באיכות הצליל על מתחרים יקרים יותר.
אתה רוצה לשדרג את כל המערכת או רק חלק ממנה?
alfy, ברוך הבא.
החנויות שאני ממליץ לך:
ירושלים - אבי יפה או ארמה אודיו
מרכז (פ"ת-גבעתיים) - סטריאו סטאר או פיוז
חיפה - אניגמה
תמצא שם צוותים מעולים שנותנים שירות טוב ואת מספרי הטלפון תוכל לאתר ב"אינדקס הקישורים".
ראשית תלך תשמע כמה סטאפים, ותחזור לשתף אותנו.
שיהיה בהצלחה.
החנויות שאני ממליץ לך:
ירושלים - אבי יפה או ארמה אודיו
מרכז (פ"ת-גבעתיים) - סטריאו סטאר או פיוז
חיפה - אניגמה
תמצא שם צוותים מעולים שנותנים שירות טוב ואת מספרי הטלפון תוכל לאתר ב"אינדקס הקישורים".
ראשית תלך תשמע כמה סטאפים, ותחזור לשתף אותנו.
שיהיה בהצלחה.