כתוביות לסרטים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
קבצי SRT לכתוביות לא מתחלקים לסוגים שונים לפי איכות הסרט. אין שום מניעה שכתובית לסרט ב XVID לא תתאים לגרסת הסרט ב H.264. ואם יש בעיה של תזמונים אז מתקנים עם subtitle workshop.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
יש לנו מדריך מצויין שמסביר במדוייק כיצד לבצע את הסנכרון:
http://www.hometheater.co.il/article012 ... 7%96%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/article012 ... 7%96%D7%AA
מדריך באמת מעולה... תודה רבה!!!
רק בעיה אחת שנתקלתי בה, התוכנה subtitle workshop לא מקבלת קבצי mkv משום מה, כל פעם הוא זורק לי שהקובץ שאני מנסה לפתוח הוא אינו קובץ וידאו.
יש רעיונות? או שפשוט אני עושה משהו לא נכון?
תודה,
טל
רק בעיה אחת שנתקלתי בה, התוכנה subtitle workshop לא מקבלת קבצי mkv משום מה, כל פעם הוא זורק לי שהקובץ שאני מנסה לפתוח הוא אינו קובץ וידאו.
יש רעיונות? או שפשוט אני עושה משהו לא נכון?
תודה,
טל
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אתה מנסה לפתוח את קובץ ה MKV עצמו? זה לא יעבוד. פותחים את קובץ ה srt ו subtitle workshop מטעין את ה MKV המקביל לנגן שלו.
subtitle workshop כוללת נגן direct show מאוד פשוט. אין לו שום פילטר שבאמצעותו הוא יכול לפתוח קבצים אלא הוא מסתמך על פילטרי direct show ומפצלים שמותקנים אצלך על המחשב בנפרד.
אני מוכן לקדם את ההשערה שאתה לא מגיע בכלל לשלב פתיחת קובץ הווידיאו בגלל שאתה בדרך כלל משתמש בנגן שיש לו מפצל מובנה כמו MPC או משתמש בנגן כמו ה VLC שבו כל תהליכי הפתיחה והפענוח מתבצעים בנגן עצמו.
subtitle workshop כוללת נגן direct show מאוד פשוט. אין לו שום פילטר שבאמצעותו הוא יכול לפתוח קבצים אלא הוא מסתמך על פילטרי direct show ומפצלים שמותקנים אצלך על המחשב בנפרד.
אני מוכן לקדם את ההשערה שאתה לא מגיע בכלל לשלב פתיחת קובץ הווידיאו בגלל שאתה בדרך כלל משתמש בנגן שיש לו מפצל מובנה כמו MPC או משתמש בנגן כמו ה VLC שבו כל תהליכי הפתיחה והפענוח מתבצעים בנגן עצמו.
דרך אחרת
MATZRI, יש דרך פשוטה יותר.
אם ההתעסקות עם הכתוביות לא אהובה עליך כל כך...
כנס לאתר sratim.co.il
לחץ על כתוביות.
אחרי זה לחץ על "עוד.." כדי להגיע לחיפוש מתקדם של כתוביות (זה נמצא מעל רשימת הסרטים האחרונים שנוספו).
בצע חיפוש לסרטים בלבד, תרגום בעברית ותוסיף את הטקסט 720 או 1080 בחיפוש.
זה ימצא לך את כל התרגומים שסונכרנו לסרטים אלו לפי סדר ההוספה.
כל תרגום שסונכרן לגרסה - יופיע השם של הגרסה לידו.
מנסיון, התרגום מתאים אחד לאחד ועובד מצויין בכל הפעמים.
אתה יכול לבצע את החיפוש פעם בשבוע ולראות את כל הסרטים החדשים שנוספו בקלות.
מספיק כדי למלא לך את השבוע בסרטים חדשים.
תהנה!
אם ההתעסקות עם הכתוביות לא אהובה עליך כל כך...
כנס לאתר sratim.co.il
לחץ על כתוביות.
אחרי זה לחץ על "עוד.." כדי להגיע לחיפוש מתקדם של כתוביות (זה נמצא מעל רשימת הסרטים האחרונים שנוספו).
בצע חיפוש לסרטים בלבד, תרגום בעברית ותוסיף את הטקסט 720 או 1080 בחיפוש.
זה ימצא לך את כל התרגומים שסונכרנו לסרטים אלו לפי סדר ההוספה.
כל תרגום שסונכרן לגרסה - יופיע השם של הגרסה לידו.
מנסיון, התרגום מתאים אחד לאחד ועובד מצויין בכל הפעמים.
אתה יכול לבצע את החיפוש פעם בשבוע ולראות את כל הסרטים החדשים שנוספו בקלות.
מספיק כדי למלא לך את השבוע בסרטים חדשים.
תהנה!
Catskinner תודה רבה על התגובה הזריזה...
בתוכנה subtitle workshop כאשר אני טוען קובץ srt הוא אמור לטעון את הקובץ MKV בצורה אוטומטית כל עוד הם באותה תיקיה ועם אוטו שם, עד כאן אני צודק?
כאשר התנאים הללו מתקיימים, אני טוען קובץ SRT אך לא נפתח לי הסרט, הלכתי לTAB שנקרא movie - > open ושם ניסיתי לפתוח את הסרט ידנית, אך ללא הצלחה...
אני רק רוצה לציין שסרטי DIVX רגילים התוכנה כן פותחת לי.
אני אכן משתמש בתוכנת VLC, ועכשיו אני גם מתקין power DVD הבנתי פה מאחד השרשורים שהיא עדיפה (איזה גירסא מומלצת?)
לגבי כל תהליך ההפרדה, אני לא ממש מבין בזה.. אבל מה שכן, אני לא התקנתי שום קודקים או מפצלים או כל דבר בסגנון לפני השימוש ב subtitle workshop .
שוב תודה,
טל.
בתוכנה subtitle workshop כאשר אני טוען קובץ srt הוא אמור לטעון את הקובץ MKV בצורה אוטומטית כל עוד הם באותה תיקיה ועם אוטו שם, עד כאן אני צודק?
כאשר התנאים הללו מתקיימים, אני טוען קובץ SRT אך לא נפתח לי הסרט, הלכתי לTAB שנקרא movie - > open ושם ניסיתי לפתוח את הסרט ידנית, אך ללא הצלחה...
אני רק רוצה לציין שסרטי DIVX רגילים התוכנה כן פותחת לי.
אני אכן משתמש בתוכנת VLC, ועכשיו אני גם מתקין power DVD הבנתי פה מאחד השרשורים שהיא עדיפה (איזה גירסא מומלצת?)
לגבי כל תהליך ההפרדה, אני לא ממש מבין בזה.. אבל מה שכן, אני לא התקנתי שום קודקים או מפצלים או כל דבר בסגנון לפני השימוש ב subtitle workshop .
שוב תודה,
טל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ב VLC כל תהליכי פתיחת קובץ MKV ופענוח מתבצעים בתוכנה עצמה והיא לא משתפת נגנים אחרים בפילטרים שלה. קבצי DIVX לעומת זאת ארוזים ב AVI ובכל מערכת הפעלה של חלונות מימי Windows 98 יש מפצל לקבצי AVI מובנה.
בשביל לפצל קבצי MKV בשיטה שכל נגן אחר שתתקין יוכל להנות ממנה יש להתקין את Haali Media Splitter. תעשה ככה ויהיה בסדר: http://www.hometheater.co.il/article012 ... a-Splitter
לפענוח הווידיאו אתה יכול להישתמש ב ffdshow tryouts. היתרון המרכזי שלו זה שהוא פתרון כללי שעובד טוב, בחינם וניתן לבטל או להוריד אותו מהמחשב בלי לגרום לאסונות. מה שאי אפשר להגיד על PowerDVD.
אישית לא הייתי מתקין את PowerDVD אם אין לך צורך בניגון קבצי Blue Ray. לדעתי העדיפות היחידה שיש לה זה מפענח ל mpeg-2 טוב. כל היתר די ממוצע עד גרוע.
בשביל לפצל קבצי MKV בשיטה שכל נגן אחר שתתקין יוכל להנות ממנה יש להתקין את Haali Media Splitter. תעשה ככה ויהיה בסדר: http://www.hometheater.co.il/article012 ... a-Splitter
לפענוח הווידיאו אתה יכול להישתמש ב ffdshow tryouts. היתרון המרכזי שלו זה שהוא פתרון כללי שעובד טוב, בחינם וניתן לבטל או להוריד אותו מהמחשב בלי לגרום לאסונות. מה שאי אפשר להגיד על PowerDVD.
אישית לא הייתי מתקין את PowerDVD אם אין לך צורך בניגון קבצי Blue Ray. לדעתי העדיפות היחידה שיש לה זה מפענח ל mpeg-2 טוב. כל היתר די ממוצע עד גרוע.