שידור מוזיקת DTS.
שלום!
יש לי מערכת קולנוע שמחוברת למחשב ע"י SPDIF.
היו לי כמה בעיות בהתחלה כיצד לשלוח שידורי DTS וDD אבל הן נפתרו [בשעה טובה].
כעת המחשב שלי מצליח לשלוח שידור DTS לרסיבר רק בסרטים ובמוזיקה בDTS הוא לא מצליח לשדר.
לדוגמא:
את הסרט - Chronos.720p.Blu-Ray.DTS-HD הוא מצליח להשמיע בתבנית DTS [וכמו כן נורת חיווי הDTS נדלקת] אבל את אלבום המוזיקה - DTS Audio 5.1 - Pink Floyd - The Wall CD1 & CD2 הוא לא מצליח לשדר [אבל נורת החיווי כן נדלקת, וזה מה שמוזר לי].
אני משתמש בKMPlayer.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את בעיית המוזיקה הזו.
תודה!
יש לי מערכת קולנוע שמחוברת למחשב ע"י SPDIF.
היו לי כמה בעיות בהתחלה כיצד לשלוח שידורי DTS וDD אבל הן נפתרו [בשעה טובה].
כעת המחשב שלי מצליח לשלוח שידור DTS לרסיבר רק בסרטים ובמוזיקה בDTS הוא לא מצליח לשדר.
לדוגמא:
את הסרט - Chronos.720p.Blu-Ray.DTS-HD הוא מצליח להשמיע בתבנית DTS [וכמו כן נורת חיווי הDTS נדלקת] אבל את אלבום המוזיקה - DTS Audio 5.1 - Pink Floyd - The Wall CD1 & CD2 הוא לא מצליח לשדר [אבל נורת החיווי כן נדלקת, וזה מה שמוזר לי].
אני משתמש בKMPlayer.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את בעיית המוזיקה הזו.
תודה!
תודה על התגובה.
נורת חיווי הכוונה לנורה אדומה שכתוב בה בפנים dts, נורה זו מעידה שהמידע שמתקבל מתקבל בתבנית DTS.
כן, משתמש ל2 המקורות באותו הנגן וכמו שציינתי לעיל - הסרט פועל המוזיקה לא.
הפורמט של האודיו לא ידוע לי אבל זה קובץ שלם שהורדתי מהאימיול והוא הגיע בסוג קובץ NRG, לו עשיתי Mount בדימון טולס ואז הופיע לי הדיסק כתקליטור מדיה [אודיו סידי].
נורת חיווי הכוונה לנורה אדומה שכתוב בה בפנים dts, נורה זו מעידה שהמידע שמתקבל מתקבל בתבנית DTS.
הפורמט של האודיו לא ידוע לי אבל זה קובץ שלם שהורדתי מהאימיול והוא הגיע בסוג קובץ NRG, לו עשיתי Mount בדימון טולס ואז הופיע לי הדיסק כתקליטור מדיה [אודיו סידי].
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אהה, פה הבעיה, מדובר ב- DTS שצרוב כ - CD אודיו. לכן לא תוכל להשתמש בכל נגן המשתמש בספריית הדרייברים של ווינדוס אלא בנגן הכולל את הדרייברים בתוכו כגון VLCpini08 כתב:תודה על התגובה.
הפורמט של האודיו לא ידוע לי אבל זה קובץ שלם שהורדתי מהאימיול והוא הגיע בסוג קובץ NRG, לו עשיתי Mount בדימון טולס ואז הופיע לי הדיסק כתקליטור מדיה [אודיו סידי]....
http://www.videolan.org/
כעת אני מנסה את הVLC.
אבל,
לפי מה שראיתי והבנתי לKMPlayer יש מקודדים ודרייברים משלו, לא?
עריכה:
אחרי ניסיון הפעלה דרך הVLC.. אין בכלל תגובה מהנגן, לא מצליח אפילו להעלות את הקובץ.
MP3 רגיל הוא משמיע כראוי.
אני צריך להגדיר בו משהו?
אבל,
לפי מה שראיתי והבנתי לKMPlayer יש מקודדים ודרייברים משלו, לא?
עריכה:
אחרי ניסיון הפעלה דרך הVLC.. אין בכלל תגובה מהנגן, לא מצליח אפילו להעלות את הקובץ.
MP3 רגיל הוא משמיע כראוי.
אני צריך להגדיר בו משהו?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אודיו DTS כפי שיש ב DVD-A אינו זהה לאודיו DTS כפי שקיים בפס קול של סרט. קצב הדגימה שלו הוא 44000Hz ולפעמים המחשב מבצע resampling ל 48000 מה שישר דופק את האודיו וגורם לו להישמע כמו רעש לבן או כמו כלום.
ב TIVX 6500A לדוגמא אפשר להשמיע אודיו DTS רק אם עוצמת המכשיר נקבעה על 25 ויש נגני מדיה במחשבים שגם אצלם זה די דומה.
ב TIVX 6500A לדוגמא אפשר להשמיע אודיו DTS רק אם עוצמת המכשיר נקבעה על 25 ויש נגני מדיה במחשבים שגם אצלם זה די דומה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
בקיצור מה שcatskinner מנסה להגיד לך (וגם מנסיון אישי) הוא שאתה צריך לצרוב את הדיסק כדיסק אודיו לנגן ב-DVD או ב-CD התומך ב-DTS.למה זה קורה? מכיוון שרוב (כמעט 99%) מכרטיסי הקול עושים UPSAMPLING ל- 48K אוטומטית מה שדופק פסקולים שמקודדים ב- 44K. בגלל שפסקולים של סרטים מקודדים ב-48K אז אין הבעיה הזו כשמנסים לנגן דרך המחשב. הבעיה יותר גדולה כשאין IMAGE והאלבום מופיע בצורה של קבצי DTS. הפיתרון הוא להעביר את קובץ ה-DTS דרך פילטר כגון RSSC שיקדד את המידע מחדש ב-48K ולקודד אותו מחדש (באמצעות AFTEN למשל) בחזרה ל-DTS או AC3 - ואז תוכל להשמיע דרך המחשב.
בני
בני