זה אמור להיות אותו הדבר, שתיהן יציאות דיגיטליות שמעבירות את אותו נפח תעבורהd2idan כתב:כי DVI ל HDMI (פחות טוב ? ) אני שואל אני לא יודע ....
בעיה ביציאת HDMI בלוח אם GA-MA78GM-S2H
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
HDMI תואם 1:1 ל DVI מבחינת אות הווידאו עד לרמה של מבנה האות והמתחים. זו הסיבה שהברה מ DVI ל HDMI ובחזרה זקוקה רק למתאם ולא דורשת שום המרה. מבחינת איכות אין שום הבדל ביניהם ואין ירידה באיכות בהעברה מאחד לשני.
ההבדל היחיד ביניהם הוא שתקן ה HDMI מאפשר להעביר גם אודיו דרך הכבל. אפשר לעשות את זה גם ב DVI אבל זה פחות נפוץ ולא נתמך בתקן.
ההבדל היחיד ביניהם הוא שתקן ה HDMI מאפשר להעביר גם אודיו דרך הכבל. אפשר לעשות את זה גם ב DVI אבל זה פחות נפוץ ולא נתמך בתקן.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני מציע שתקרא באתר של היצרן או בחוברת ההדרכה של הלוח איך לבצע את העדכון בלוח שלך. עדכון ביוס זו פעולה פשוטה אבל אם טועים בה אפשר להרוס את הלוח אם. אם לא תבין שם משהו אשמח לעזור.d2idan כתב:BlueStreak , הורדתי עדכון אחרון של ה BIOS (למרות שאני כמעט בטוח שהוא כבר מותקן)
אבל קיבלתי אותו בקובץ כזה. את השם אינ לא ממש זוכר אבל הסיומת אני לא מכיר .
bios-1101.ROM
מה זה ROM ? איך אני מפעיל את זה .?...
דרך אגב, אחרי עדכון הביוס, חובה למי שמשתמש ב HDMI לשנות את הגדרת היציאה מ DVI (שהיא ה default, לפחות ב ga-ma78gm-s2h) ל HDMI, אחרת לא מקבלים אודיו מהיציאה הזו.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
קיבלת עם הלוח תוכנה שנקראת @biosd2idan כתב:BlueStreak , הורדתי עדכון אחרון של ה BIOS (למרות שאני כמעט בטוח שהוא כבר מותקן)
אבל קיבלתי אותו בקובץ כזה. את השם אינ לא ממש זוכר אבל הסיומת אני לא מכיר .
bios-1101.ROM
מה זה ROM ? איך אני מפעיל את זה .?...
אם לא, תוריד מהאתר של ג'יגה-בייט
אתה טוען את הקובץ בתוכנה וזה עושה עדכון ללוח. אחרי זה אתה עושה רק רסטארט
בהצלחה
תעשה את התהליך לאט, אם אתה עושה משהו לא טוב, אתה הורס את הלוח לחלוטין.
- staticx
- חבר מכור קשה

התקנתי F5 אבל הבעייה קיימת.. אני עושה עוד בדיקות ואעדכן בהמשך414155 כתב:יש מישהו שעדכון בביוס אכן פתר את הבעיה ? אים כן איזו ורסיה פתרה את הבעיה?
אצלי מותקנת ורסיה F-4 וה-HDMI לא נותן אות יציאה ....
- staticx
- חבר מכור קשה

אוקיי, בראש ובראשונה תודה ל BlueStreak על העזרהstaticx כתב:התקנתי F5 אבל הבעייה קיימת.. אני עושה עוד בדיקות ואעדכן בהמשך414155 כתב:יש מישהו שעדכון בביוס אכן פתר את הבעיה ? אים כן איזו ורסיה פתרה את הבעיה?
אצלי מותקנת ורסיה F-4 וה-HDMI לא נותן אות יציאה .......
לכל בעלי הלוח הנ"ל, כדי לשמוע סאונד מה HDMI, יש לעדכן לביוס F5, אח"כ לשנות בביוס את היציאה ל HDMI/DVI במקום VGA/DVI
להדליק רסיבר/טלויזיה ולאתחל מחשב
תסירו את הדרייבר של הכרטיס קול שקיים של רילטק, תאתחלו שוב
שעולה המחשב, תתקינו Realtek HD ATI HDMI v1.91
http://www.techpowerup.com/downloads/10 ... v1.91.html
הסאונד עובד בלי בעייה, אצלי מחובר למגבר אונקיו 605 והוא מזהה מייד DTS או DD בקלות, כמו כן גם PCM, עובד ללא דופי.
הכבל האופטי חוזר לארון
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם