בעיה ביציאת HDMI בלוח אם GA-MA78GM-S2H
שלום לכולם לאחרונה התקנתי מחשב HTPC בעל לוח אם מסוג GA-MA78GM-S2H בעל יציאה HDMI הבעיה שאני לא מקבל אות שדור בחיבור זה.
בהדלקה של המחשב אני מקבל במסך תמונה עד שהמערכת ויסטה עולה ועז התמונה נעלמת והיציאה של HDMI מפסיקה לשדר אות .
בדקתי רזולוציה מתאימה ושהדרי ברים מעודכנים .
משהוא נתקל בבעיה דומה?
(המערכת מחוברת למקרן ברזולוציה 1280*720)
בהדלקה של המחשב אני מקבל במסך תמונה עד שהמערכת ויסטה עולה ועז התמונה נעלמת והיציאה של HDMI מפסיקה לשדר אות .
בדקתי רזולוציה מתאימה ושהדרי ברים מעודכנים .
משהוא נתקל בבעיה דומה?
(המערכת מחוברת למקרן ברזולוציה 1280*720)
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
נסה לחבר את המחשב למקרן בעזרת חיבור אחר כדי להבין אם הבעיה ב HDMI או במשהו אחר.
נסה לחבר את המחשב למכשיר אחר עם כניסת HDMI אם יש לך אפשרות כדי לקבל אינדיקציה נוספת איפה הבעיה יכולה להיות.
נסה לחבר את המחשב למכשיר אחר עם כניסת HDMI אם יש לך אפשרות כדי לקבל אינדיקציה נוספת איפה הבעיה יכולה להיות.
כרגע הרזולוציה שמוגדרת במחשב היא של 1280*720 שחקתי בהגדרות של הכרטיס ללא הועיל .
אני מעוניין לקבל אות ווידאו בלבד מהיציאה הזו ואות שמע אני מקבל מהחיבור האופטי.
אני רואה שנתקלת בבעיה דומה מה היה הפתרון אצלך?
יציאת ה DVI תפקדה במקרה שלך טוב (עים הדרי ברים של ATI)?
כי אני חושב לקנות מתאם DVI ל HDMI וע"י כך לקבל אות וידאו דיגיטלי ולהשתמש בכבל HDMI שברשותי).
אני מעוניין לקבל אות ווידאו בלבד מהיציאה הזו ואות שמע אני מקבל מהחיבור האופטי.
אני רואה שנתקלת בבעיה דומה מה היה הפתרון אצלך?
יציאת ה DVI תפקדה במקרה שלך טוב (עים הדרי ברים של ATI)?
כי אני חושב לקנות מתאם DVI ל HDMI וע"י כך לקבל אות וידאו דיגיטלי ולהשתמש בכבל HDMI שברשותי).
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
ממה שבדקתי ה HDMI לא מוציא גם אודיו שמותקן דרייבר ATI (אי אפשר בלי הדרייבר בכל מקרה)
אודיו + תמונה עובד רק אם אתה מחבר כבל DVI עם מתאם ל HDMI, ככה לפחות הבנתי...
אבל בכל מקרה הפיתרון הכי טוב זה HDMI+כבל אופטי לאודיו...
לא נראה לי שיש לך תקלה בלוח...
אודיו + תמונה עובד רק אם אתה מחבר כבל DVI עם מתאם ל HDMI, ככה לפחות הבנתי...
אבל בכל מקרה הפיתרון הכי טוב זה HDMI+כבל אופטי לאודיו...
לא נראה לי שיש לך תקלה בלוח...
קרה לי משהו דומה שהיה לי ב LCD SAMSUNG 32 R81
no signal ..במסך כחול , על כל מקרה קניתי מתאם DVI ל HDMI והאיכות היא חבל על הזמן , זה עובד אבל צריך לשחק שם עם המסכים כי כל הזמן שאתה מכבה את המחשב שוב אתה מאבד את ההגדרות של גודל המסך ואתה צריך לחבר את המחשב ל LCD דרך VGA ואז שם להגדיר ויש לך 2 מסכים .. ואז ת'יכול לראות דרך DVI לHDMI .
אבל כבל אדיו אופטי הוא טוב ? הוא מעביר dobly , ts 5.1 ? HIGH DEFINITION AUDIO ?
נראה לי רק HDMI ..
לי עם ה DVI ל HDMI אין קול בכלל , רק תמונה ... צריך לחשוב על משהו.
למה לעזאזל קנינו את הלוח אם הזה אם הכרטיס מסך שלו עושה כל כך הרבה בעיות .
הבעיות האלה זה לא רק לנו אלא לעוד מלא אנשים ,תריץ חיפוש בגוגל על
no signal hdmi hd3200
no signal ..במסך כחול , על כל מקרה קניתי מתאם DVI ל HDMI והאיכות היא חבל על הזמן , זה עובד אבל צריך לשחק שם עם המסכים כי כל הזמן שאתה מכבה את המחשב שוב אתה מאבד את ההגדרות של גודל המסך ואתה צריך לחבר את המחשב ל LCD דרך VGA ואז שם להגדיר ויש לך 2 מסכים .. ואז ת'יכול לראות דרך DVI לHDMI .
אבל כבל אדיו אופטי הוא טוב ? הוא מעביר dobly , ts 5.1 ? HIGH DEFINITION AUDIO ?
נראה לי רק HDMI ..
לי עם ה DVI ל HDMI אין קול בכלל , רק תמונה ... צריך לחשוב על משהו.
למה לעזאזל קנינו את הלוח אם הזה אם הכרטיס מסך שלו עושה כל כך הרבה בעיות .
הבעיות האלה זה לא רק לנו אלא לעוד מלא אנשים ,תריץ חיפוש בגוגל על
no signal hdmi hd3200
מה שמוזר זה שבהדלקת המחשב אני כן מקבל אות שידור ביציאה של HDMI עד שהוסטה עולה ואז מופיע הכיתוב המעצבן no signal ..במסך כחול.
אולי כדאי לקנות כרטיס מסך שיש לו יציאת HDMI ואז להתחבר דרכו ולא דרך לוח האם?
לגבי זה שאתה לא מקבל שמע בחיבור של DVI וזה לא משנה עים יש לך מתאם מי DVI לHDMI זה משום שיציאת DVI נותנת אות וידאו בלבד ללא אות אודיו (שמע).
לכן אתה צריך להשתמש בכבל נוסף לקבלת אות שמע.
יציאת HDMI נותנת אות וידאו וגם אות אודיו.
אולי כדאי לקנות כרטיס מסך שיש לו יציאת HDMI ואז להתחבר דרכו ולא דרך לוח האם?
לגבי זה שאתה לא מקבל שמע בחיבור של DVI וזה לא משנה עים יש לך מתאם מי DVI לHDMI זה משום שיציאת DVI נותנת אות וידאו בלבד ללא אות אודיו (שמע).
לכן אתה צריך להשתמש בכבל נוסף לקבלת אות שמע.
יציאת HDMI נותנת אות וידאו וגם אות אודיו.
- staticx
- חבר מכור קשה

אני מתקן את עצמי, כבל אופטי יכול להעביר אותו רגילים, כלומר DTS או DDstaticx כתב:כבל אופטי מעביר הכל בלי בעייה.
ובכל מקרה אין אפשרות כיום לנגן DTS-HD או DD-TRUEHD מהמחשב. בקרוב ייצא כרטיס שתומך...
אבל את DTS-HD או DD-TRUEHD הוא לא יוכל לנגן כיוון שרוחב הפס שלו נמוך. בשביל אלה צריך HDMI או DVI. או כרטיס ייעודי
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אל תרוץ כל כך מהר לקנות חומרה נוספת.
יש לך לוח טוב שעושה את העבודה כשהוא מקונפג נכון.
ניסית את הדברים שכתבתי לך בתחילת הת'רד?
נסה גם דרייברים שונים. חוץ מ ATI יש את הדרייברים באתר של גיגהבייט ויש דרייברים באתר של רילטק (אודיו וLAN).
יש לך לוח טוב שעושה את העבודה כשהוא מקונפג נכון.
ניסית את הדברים שכתבתי לך בתחילת הת'רד?
נסה גם דרייברים שונים. חוץ מ ATI יש את הדרייברים באתר של גיגהבייט ויש דרייברים באתר של רילטק (אודיו וLAN).
תראהל י בלינק איזה כבל לקנות, קניתי כבל RCA וזה לא מתחבר לשום יציאה בלוח האם שלי
asus m3a78 EMH HDMI
ובקשר לבעיה שלך, תחבר כבל VGA וזה יפעל לך טוב, לאחר מכן ,אם יש לך עוד יציאת HDMI בטלוויזיה, תחבר בנוסף DVI ל HDMI ואז תשחק בין המסכים בהגדרות של הכרטיס מסך וזה יעבוד
asus m3a78 EMH HDMI
ובקשר לבעיה שלך, תחבר כבל VGA וזה יפעל לך טוב, לאחר מכן ,אם יש לך עוד יציאת HDMI בטלוויזיה, תחבר בנוסף DVI ל HDMI ואז תשחק בין המסכים בהגדרות של הכרטיס מסך וזה יעבוד
- staticx
- חבר מכור קשה

רגע, לא הבנתי משהו, אם ה HDMI לא עובד לך, למה לא לחבר ב DVI?
תנסה אולי להוריד דרייבר חדש מהאתר של ATI, אם אתה רואה את ה POST בתחילת המחשב, אין סיבה שלא תראה את הויסטה, כנראה אתה הגדרת רזולוציה / תדר שהמסך שלך לא תומך, תוכל לבטל את זה ע"י כניסה ל SAFE MODE ושינוי הרזולוציה שם
תנסה אולי להוריד דרייבר חדש מהאתר של ATI, אם אתה רואה את ה POST בתחילת המחשב, אין סיבה שלא תראה את הויסטה, כנראה אתה הגדרת רזולוציה / תדר שהמסך שלך לא תומך, תוכל לבטל את זה ע"י כניסה ל SAFE MODE ושינוי הרזולוציה שם