האם ניתן לחבר את הכטיס קול הזה למחשב?
אז ניתן לחבר אותו איכשהו?טלוש כתב:לא רואים כל כך בבירור את התמונה אבל נראה לי שהוא מתחבר למחשב באמצעות חיבור FIREWIRE או USB או באמצעות כרטיס בתוך המחשב.
AUDIGY 2 נחשב לכרטיס קול טוב....
או שחייב את הכרטיס שמתחבר למחשב?{ואם כן איפה ניתן לרכוש רק את הכרטיס ?}
אני מציע לך לפתוח באתר יצרן את המוצר הספציפי שלך לפי PRODUCT ID בתחתית המוצר ולראות.reuveney כתב:אז ניתן לחבר אותו איכשהו?טלוש כתב:לא רואים כל כך בבירור את התמונה אבל נראה לי שהוא מתחבר למחשב באמצעות חיבור FIREWIRE או USB או באמצעות כרטיס בתוך המחשב.
AUDIGY 2 נחשב לכרטיס קול טוב....
או שחייב את הכרטיס שמתחבר למחשב?{ואם כן איפה ניתן לרכוש רק את הכרטיס ?}...
יש חנות מתמחה בשם KILOMBO אם אני לא טועה.
בתמונה שלך רואים רק את קופסת החיבורים החיצונית של הכרטיס.. זהו לא הכרטיס עצמו!
הקופסא הזאת באה בנוסף לכרטיס עצמו אשר מתחבר בתוך המחשב(פנימי) ובאה פשוט להרחיב את כמות החיבורים + שלט ועוד כמה דברים נחמדים...
אם אין לך את הכרטיס עצמו אין לך מה לעשות עם הקופסא לצערי...
הקופסא הזאת באה בנוסף לכרטיס עצמו אשר מתחבר בתוך המחשב(פנימי) ובאה פשוט להרחיב את כמות החיבורים + שלט ועוד כמה דברים נחמדים...
אם אין לך את הכרטיס עצמו אין לך מה לעשות עם הקופסא לצערי...
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
זה כרטיס מעולה, יש לי אותו בעצמי.
אך כמו שאמרו , אתה חייב את הכרטיס הפנימי בשביל להפעיל את הקופסה. תנסה אולי למצא כזה ב YAD2
שים לב שאתה חייב שזה יהיה של אותו סוג, כלומר Creative Audigy 2 ZS Platinum Pro
אך כמו שאמרו , אתה חייב את הכרטיס הפנימי בשביל להפעיל את הקופסה. תנסה אולי למצא כזה ב YAD2
שים לב שאתה חייב שזה יהיה של אותו סוג, כלומר Creative Audigy 2 ZS Platinum Pro
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם אתה מתכוון להישתמש בכרטיס של creative בשביל לשמוע מוזיקה באופן רציני עדיף לך להשקיע ולקנות את מהסדרה החדשה שלהם XiFi או לעבור ליצרן אחר. כל יתר הדגמים הישנים שלהם מבצעים resampling לאודיו וזה לא בדיוק תורם לאיכות הצליל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.