xbmc מפיל פריימים, יש פתרון?
-
staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
היי
שאני מפעיל קבצי HD עם ביטרייט גבוה (גדול מ 8 ) פריימים מתחילים ליפול והסרט מאבד סנכרון...
כמו פה
http://tinypic.com/player.php?v=vyxh69&s=4
יש דרך פתרון לזה? [בינתיים סרטים כאלה אני מפעיל עם BSPLAYER וזה עובד חלק]
תודה
שאני מפעיל קבצי HD עם ביטרייט גבוה (גדול מ 8 ) פריימים מתחילים ליפול והסרט מאבד סנכרון...
כמו פה
http://tinypic.com/player.php?v=vyxh69&s=4
יש דרך פתרון לזה? [בינתיים סרטים כאלה אני מפעיל עם BSPLAYER וזה עובד חלק]
תודה
-
staticx
- חבר מכור קשה

טוב זה רק קורה ב XBMC שכנראה לא תומך בהאצת חומרה
כי ב BSPLAYER או PDVD זה עובד על עומס שבין 20 ל 60 ואין איבוד פריימים.
בכל מקרה יש איזה נגן חוץ מ PDVD שתומך ב AVIVO?
איבוד פריימים זה רק פונקציה של מעבד? או זיכרון?
תודה
כי ב BSPLAYER או PDVD זה עובד על עומס שבין 20 ל 60 ואין איבוד פריימים.
בכל מקרה יש איזה נגן חוץ מ PDVD שתומך ב AVIVO?
איבוד פריימים זה רק פונקציה של מעבד? או זיכרון?
תודה
את האמת זה תלוי בעומס הכללי של המערכת אז קשה לדעת עם זה הזכרון או המעבד ולכן צריך תמיד לבדוק ב- TASK MANAGER.
AVIVO אם אני לא טועה זה תכונה ספציפית של כרטיסי ATI ולדעתי רק XBMC נותנים תמיכה בלעדית לזה וגם בתוספת של DLL.
תעדכן לדרייבר החדש של ATI כולל CCC ותראה איך זה עובד לך דרך ה-WMP.
AVIVO אם אני לא טועה זה תכונה ספציפית של כרטיסי ATI ולדעתי רק XBMC נותנים תמיכה בלעדית לזה וגם בתוספת של DLL.
תעדכן לדרייבר החדש של ATI כולל CCC ותראה איך זה עובד לך דרך ה-WMP.
-
staticx
- חבר מכור קשה

לא עוזר... עדכנתי דריבר, עדיין עומס גבוה על התוכנות והפלת פריימים, אם אין עוד רעיונות אז אולי אני כבר אלך ביום ראשון להחליף את המעבד ל 5400... אני מניח שהוא יעשה את העבודה טוב יותר
בלי קשר אני גם אנסה אולי להמהיר את המעבד הנוכחי טיפ טיפה ואראה אם זה עוזר במשהו .0(אפילו שלדעתי זה לא יעזור כי הבעייה היא בתוכנות / בקודקים וכו')
בלי קשר אני גם אנסה אולי להמהיר את המעבד הנוכחי טיפ טיפה ואראה אם זה עוזר במשהו .0(אפילו שלדעתי זה לא יעזור כי הבעייה היא בתוכנות / בקודקים וכו')
-
staticx
- חבר מכור קשה

טוב המהרתי ונראה שזה פתר את הבעייה, המעבד רץ על 3000 במקום על 2500
פריימים לא נופלים ב BSPLAYER, אבל ב XBMC רק לעיתים רחוקות.
מה אתה אומר, כדאי לשדרג ל 5400 או להישאר עם זה מומהר? הטמפ' בזמן ניגון מגיעה ל 60 מעלות (וזה עם קירור זלמן)
השאלה אם ל 5400, 60 מעלות זה לא טמפ' רגילה שלו היות והוא מיוצר ב 65NM במקום ה 4850 שב 45NM..
פריימים לא נופלים ב BSPLAYER, אבל ב XBMC רק לעיתים רחוקות.
מה אתה אומר, כדאי לשדרג ל 5400 או להישאר עם זה מומהר? הטמפ' בזמן ניגון מגיעה ל 60 מעלות (וזה עם קירור זלמן)
השאלה אם ל 5400, 60 מעלות זה לא טמפ' רגילה שלו היות והוא מיוצר ב 65NM במקום ה 4850 שב 45NM..
למעבדים החדשים זו טמפרטורה די גבוהה. יכול להיות שלמרות ה-65NM המעבד יתאמץ פחות ויתן לך מענה בפחות חום אפילו.
את האמת אני מריץ הכל ממש חלק עם 4800 רגיל. בקבצים ממש מטורפים העומס מגיע ל60-65%. יש לי קירור ממש טוב אז עניין החום זה לא ISSUE. אבל תבדוק את העניין עם תוכנת EVEREST. יכול להיות ששמו לך משחה טרמית לא טובה ולא בצורה אחידה. לא פעם קרה לי במחשבים ישנים שהמעבד הגיע ל-100% בגלל חום. תבדוק את העניין.
אם אתה מהצפון אז תוכל לקפוץ אלי, אולי אוכל לעזור לך טוב יותר.
את האמת אני מריץ הכל ממש חלק עם 4800 רגיל. בקבצים ממש מטורפים העומס מגיע ל60-65%. יש לי קירור ממש טוב אז עניין החום זה לא ISSUE. אבל תבדוק את העניין עם תוכנת EVEREST. יכול להיות ששמו לך משחה טרמית לא טובה ולא בצורה אחידה. לא פעם קרה לי במחשבים ישנים שהמעבד הגיע ל-100% בגלל חום. תבדוק את העניין.
אם אתה מהצפון אז תוכל לקפוץ אלי, אולי אוכל לעזור לך טוב יותר.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
גם אני מריץ עם ה 4800 סרטים עד ביטרייט של 10-12 Mbps עם מקסימום 60-70 אחוז עבודת מעבד.טלוש כתב:למעבדים החדשים זו טמפרטורה די גבוהה. יכול להיות שלמרות ה-65NM המעבד יתאמץ פחות ויתן לך מענה בפחות חום אפילו.
אם אתה מהצפון אז תוכל לקפוץ אלי, אולי אוכל לעזור לך טוב יותר....