פתרון לTIME DELAY בין EUROSPORT HD וערוץ 11 באולימפיאדה
-
starre
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
צילםתי את ה-SETUP שלי בתוספת מחשב נייד כדי לפתור את בעית TIME DELAY בין EUROSPORT HD וערוץ 11. בבית שלי לא אוהבים באופן מיוחד לשמוע מה-TV אנגלית - פשוט האישה שלי נרדמת בספה ב-5 בבוקר שאני צועק GO-GO למיקל פלפס. מה עושים? אני לא אותר על איכות השידורים ב- EUROSPORT HD מול ערוץ 11 והאישה שחייבת לשמוע את השדרן משה גרטל כדי להשאר ערנית. התחלתי לשחק עם זה אבל אז יצא ששמענו את הערוץ הראשון כשהוא מקדים את התמונות. כלומר, שמענו את גרטל מכריז על המנצח בעוד שבתמונה השחיינים עדיין נלחמו זה מול זה להגיע לקו הסיום. אי אפשר לוותר על המתח!!! לכן, שמתי בנייד תוכנה - RADIO DELAY - תוכנה קטנה ופשוטה שמזהה את ה-SOUND CARD ואת היציאות והכניסות של המחשב. מהוידאו הישן שלי דרך RF לקחתי את הסאונד של ערוץ 1 ל-MIC של הנייד ומיציאת האוזניות בנייד למגבר שלי. היה צריך 10.2 שניות DELAY כדי לקבל התאמה טובה.
כל זה עבד מצוין בשחיה - נראה איך נעבור מחר את 100 מ' ריצה .
כל זה עבד מצוין בשחיה - נראה איך נעבור מחר את 100 מ' ריצה .
נערך לאחרונה על ידי starre ב 15/08/2008 12:27, נערך 3 פעמים בסך הכל.
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הכל בסדר אצלך,אתה פשוט לא מכיר את גרטל הוא תמיד מכריז על המנצח לפני סוף התחרותstarre כתב:אבל אז יצא ששמענו את הערוץ הראשון כשהוא מקדים את התמונות. כלומר, שמענו את גרטל מכריז על המנצח בעוד שבתמונה השחיינים עדיין נלחמו זה מול זה להגיע לקו הסיום. אי אפשר לוותר על המתח!!! כל זה עבד מצוין בשחיה - נראה איך נעבור מחר את 100 מ' ריצה ....
ואם המנצח הוא לא מי שהכריז עליו אז הוא מתנצל
בכל אופן תסביר לי איך אפשר לעבור מצפייה ב-HD ל-SD אני לא מצליח.תענוג אדיר לצפות באולימפיאדה בערוץ יורוספורט HD .
רוני