בעיה בצפייה של סרט HD שהורד מ-USENET.
בשעה טובה, מאתמול אני חלק ממנויי USENET. אבל בלי בעיות, כמובן, אי אפשר....
הורדתי היום, בפעם הראשונה, סרטון ב-HD דרך ה-USENET. הגודל שלו, בערך, 4G.
לקח לי להוריד אותו בערך 10 שעות. זה לא הרבה מידי ?
אבל הבעיה העיקרית, היא שאני לא מצליח לראות את הסרט. לאחר ההורדה נפתח לי folder בדיסק, שבתוכו כמעט 30 קבצים של הסרט. כשאני מנסה לפתוח את אחד הקבצים דרך POWER DVD לא קורה כלום.
מה אני צריך לעשות כדי לראות את הסרט ?
הורדתי היום, בפעם הראשונה, סרטון ב-HD דרך ה-USENET. הגודל שלו, בערך, 4G.
לקח לי להוריד אותו בערך 10 שעות. זה לא הרבה מידי ?
אבל הבעיה העיקרית, היא שאני לא מצליח לראות את הסרט. לאחר ההורדה נפתח לי folder בדיסק, שבתוכו כמעט 30 קבצים של הסרט. כשאני מנסה לפתוח את אחד הקבצים דרך POWER DVD לא קורה כלום.
מה אני צריך לעשות כדי לראות את הסרט ?
אופיר
אם תשים לב ... ירדו לך קבצים עם סיומת TS =TRANSPOT STREAM
וכל השאר קבצי PAR.
קבצי ה - PAR הינם השלמות של של הקבצים שלא ירדו בשלמותם... ניתנים לפתיחה באמצעות QUICKPAR
לאחר שטענת את הקובץ הראשון *.par2
התוכנת סורקת את כל הקבצים ומתקנת את מה שצריך.
אני השתמשתי בעבר עם vlc player (כיום עם התוכנה של MYHD 130 )
בהתאם ליכולות המחשב שלך, יכול מאוד להיות שיהיה לך daley של עד כמה שניות בין מעבר מקובץ TS אחד להבא אחריו.... לכן הדרך הנפוצה היא לאחד את הקבצים... ישנם מספר תוכנות לאיחוד .... אך הפשוטה והנוחה ביותר היא:
פקודת דוס:(צריך להכין קובץ BAT)
copy /b *.ts xxyyzz.ts
מקווה שהבנת
אופיר
וכל השאר קבצי PAR.
קבצי ה - PAR הינם השלמות של של הקבצים שלא ירדו בשלמותם... ניתנים לפתיחה באמצעות QUICKPAR
לאחר שטענת את הקובץ הראשון *.par2
התוכנת סורקת את כל הקבצים ומתקנת את מה שצריך.
אני השתמשתי בעבר עם vlc player (כיום עם התוכנה של MYHD 130 )
בהתאם ליכולות המחשב שלך, יכול מאוד להיות שיהיה לך daley של עד כמה שניות בין מעבר מקובץ TS אחד להבא אחריו.... לכן הדרך הנפוצה היא לאחד את הקבצים... ישנם מספר תוכנות לאיחוד .... אך הפשוטה והנוחה ביותר היא:
פקודת דוס:(צריך להכין קובץ BAT)
copy /b *.ts xxyyzz.ts
מקווה שהבנת
אופיר
לא חייב לאחד
תלוי ברמת ביצועי המחשב שלך....
השלב הבא הוא לצפות... חפש ב - NEWZBIN נגן VLC
....
הייתי שוער בנערים במכבי חיפה - ואיבן גצקו היה מאמן אותי אז באותה תקופה ( כשעוד לא היה בהרכב ) !!!
ירוק עולה
השלב הבא הוא לצפות... חפש ב - NEWZBIN נגן VLC
....
הייתי שוער בנערים במכבי חיפה - ואיבן גצקו היה מאמן אותי אז באותה תקופה ( כשעוד לא היה בהרכב ) !!!
ירוק עולה
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
הי אופיר
בקישור הבא אתה יכול למצוא את כל המידע שצריך לדעת על newsgroups, מה הן התוכנות השונות שאתה צריך ואיך להשתמש בהן:
http://www.slyck.com/ng.php
בקישור הבא אתה יכול למצוא את כל המידע שצריך לדעת על newsgroups, מה הן התוכנות השונות שאתה צריך ואיך להשתמש בהן:
http://www.slyck.com/ng.php
קבצי PAR ?!?!
אני מבין איך קבצי PAR יכולים להשלים מידע חסר, אני ניח שזה מהמילה זוגיות (PARITY)
אבל למה הם אמורים למצוא שגיאות בקבצים שאנו מורידים?
אני מניח שהקבצים שאנו מורידים עוברים בפרוטוקול TCP, אז למה יש בכל זאת בעיות בלוקים פגועים?
אבל למה הם אמורים למצוא שגיאות בקבצים שאנו מורידים?
אני מניח שהקבצים שאנו מורידים עוברים בפרוטוקול TCP, אז למה יש בכל זאת בעיות בלוקים פגועים?