בקשה לייצוגית נגד הוט בשל הסרת ערוצים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כן..כן..מכירים כבר את כל הגיבורים האלו שמאוד אמיצים ברגע שהם יכולים להסתתר מאחרי מקלדת ומסך. כמה מהם בדיוק יהיו מוכנים להתייצב מאחרי התביעה הייצוגית אם וכאשר היא תגיע לכדי משפט?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
הוט ויס מכוסים בנושא הזה כהוגן, בעבר היו הסרת ערוצים הרבה יותר מעניינים שנסיונות דומים נכשלו בגינם (ע"ע STAR WORLD המצויין, ולמי שזוכר BOP1 מבופטצואנה).
ל oferlaor , מנהל ,
אני לא חושב כמוך ,דרושה בדיקה מידית בנושא זה עי מבקר המדינה וכל מילה מיותרת !
אתה יודע בדיוק כמוני או אפילו יותר טוב , את גודל הפשלות במשך השנים של הרגולטור ! לא ניראה לי שאתה מתנגד לבדיקה עי מ. המדינה ! יתר על כן כפי שציינה - כולם מכוסים בנושא זה כהוגן - על כן אין ממממה לפחד !!
אני לא חושב כמוך ,דרושה בדיקה מידית בנושא זה עי מבקר המדינה וכל מילה מיותרת !
אתה יודע בדיוק כמוני או אפילו יותר טוב , את גודל הפשלות במשך השנים של הרגולטור ! לא ניראה לי שאתה מתנגד לבדיקה עי מ. המדינה ! יתר על כן כפי שציינה - כולם מכוסים בנושא זה כהוגן - על כן אין ממממה לפחד !!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
puca,
אנחנו לא נגדך, היינו מאד שמחים שערוצים לא יוסרו ורק יתווספו (כמובן בלי לפגוע ברוחב הסרט של שאר הערוצים).
אז אתה לא צריך לנסות "להסכים" או "לא להסכים" איתנו. לדעתי המאבק המשפטי פשוט אבוד. אתה יכול לפנות למבקר המדינה, אני עדיין חושב שהכל חסר סיכוי.
הסיכוי היחידי הוא מאבק ציבורי/צרכני. אבל אני לא רואה את זה מתממש בארץ שלנו. יש יותר מידי חכמים במדינה שלנו
אנחנו לא נגדך, היינו מאד שמחים שערוצים לא יוסרו ורק יתווספו (כמובן בלי לפגוע ברוחב הסרט של שאר הערוצים).
אז אתה לא צריך לנסות "להסכים" או "לא להסכים" איתנו. לדעתי המאבק המשפטי פשוט אבוד. אתה יכול לפנות למבקר המדינה, אני עדיין חושב שהכל חסר סיכוי.
הסיכוי היחידי הוא מאבק ציבורי/צרכני. אבל אני לא רואה את זה מתממש בארץ שלנו. יש יותר מידי חכמים במדינה שלנו
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

^^^ בדיוק. כשיש רגולטור אימפוטנט ושר תקשורת אדיש אז יס והוט גוזרות עלינו קופון כי אין לנו ברירה אחרת
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
דווקא אני חייב לציין לזכותו של שר התקשורת הנוכחי שלא זכורה לי פעילות כ"כ נמרצת (במושגי הפוליטיקה שלנו) של שר תקשורת... לזכותו הישגים רבים ואני מקווה שימשיך בפועלו. לא ניתן לתקן הכל בקדנציה אחת.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

כן, אבל הוא התמקד רק בטלפוניה וסלולרים. שם באמת יש לו לא מעט פעלים. משום מה הוא עוד לא ירד על הכבלים ויס וגם השידורים הקרקעיים עדיין תקועים
אנו חיים במדינה מסודרת ע"פ חוקים , וגם נהלים המחיבים חברות כאשר מדובר במתן רשיונות זיכיון !
ראשית לא רק מדובר בעד או נגד מאבק משפטי נגד החברות הוט או יס בהקשר להורדת ערוצים , תוכן חוזר , וכו. מדובר בזה שאפשר לחתום בודאות גמורה ! על כך שמעולם , במשך 15-20 השנים האחרונות , אף ניידת בדיקות של משרד התקשורת ( עם יש להם בכלל ניידת למטרה זו ??!! ), מעולם לא ביצעה אפילו בדיקה אחת בביתו של מנוי - פלוני אלמוני באקראי , בהקשר לטיב ואיכות הנתונים הטכניים המגיעים לשקעה ה- TV בקיר ( לפני הממיר ! ) מאחת משתי החברות האלה !! לעניות דעתי הבדיקות אמורות להתבצע מידי פעם , יתר על כן כאשר מדובר בתלונות רבות המגיעות למועצה לשידורי הטלוויזיה בכבלים ולשידורי לוין ממינוים, לעמותות השונות לזכיות צרכנים , וגם לפורומים שלנו באתר זה מידי פעם , באשר אינם מרוצים מאיכות הטכנית הירודה של השידור . ( ולא רק ! )
הייתכן דבר כזה ? רצוי שמשרד התקשורת יציג את רשימת הבדיקות למבקר המדינה באשר הוא ביצעה ביוזמתו באקראי לשתי החברות - הוט ויס בביתם של מינוים ! במידה ויטען כי כן ביצעו בדיקות רוצים לדעת האם הם עומדות בקריטריונים ע"פ הדרישות הטכניות של המכרז לשידורים ,ולפרסם את הממצאים ברבים !!! רוצים לדעת את האיכות הטכנית של השידורים המעברים למנוים , האם זה בהתאם לקריטריונים שמחיב חוזה הזכין -( Audio /Video )?
ורשימת ההערות ארוכה , ועדיף מפאת הכבוד הנרוכש לפורום זה לא להציג אותה כאן !
מי כמוכם יודע את גודל חשיבות האיכות של הנתונים הטכנית של האות בהעברה , כאשר מדובר בהעברה דרך תשתית ישנה ! - חברת הוט לדוגמה - בטלוויזיה בכבלים ! מיותר לציין העברה של – HD !!! חוסר ציוד קצה - HD בחצרו של המנוי/ים וכו . !! שערורייה !!!
דרושה בדיקתו המידית של מבקר המדינה בהקשר להתנהלות משרד התקשורת עם שני החברות ובעיקר הוט , וגם ויס ! במכלול התלונות !
ראשית לא רק מדובר בעד או נגד מאבק משפטי נגד החברות הוט או יס בהקשר להורדת ערוצים , תוכן חוזר , וכו. מדובר בזה שאפשר לחתום בודאות גמורה ! על כך שמעולם , במשך 15-20 השנים האחרונות , אף ניידת בדיקות של משרד התקשורת ( עם יש להם בכלל ניידת למטרה זו ??!! ), מעולם לא ביצעה אפילו בדיקה אחת בביתו של מנוי - פלוני אלמוני באקראי , בהקשר לטיב ואיכות הנתונים הטכניים המגיעים לשקעה ה- TV בקיר ( לפני הממיר ! ) מאחת משתי החברות האלה !! לעניות דעתי הבדיקות אמורות להתבצע מידי פעם , יתר על כן כאשר מדובר בתלונות רבות המגיעות למועצה לשידורי הטלוויזיה בכבלים ולשידורי לוין ממינוים, לעמותות השונות לזכיות צרכנים , וגם לפורומים שלנו באתר זה מידי פעם , באשר אינם מרוצים מאיכות הטכנית הירודה של השידור . ( ולא רק ! )
הייתכן דבר כזה ? רצוי שמשרד התקשורת יציג את רשימת הבדיקות למבקר המדינה באשר הוא ביצעה ביוזמתו באקראי לשתי החברות - הוט ויס בביתם של מינוים ! במידה ויטען כי כן ביצעו בדיקות רוצים לדעת האם הם עומדות בקריטריונים ע"פ הדרישות הטכניות של המכרז לשידורים ,ולפרסם את הממצאים ברבים !!! רוצים לדעת את האיכות הטכנית של השידורים המעברים למנוים , האם זה בהתאם לקריטריונים שמחיב חוזה הזכין -( Audio /Video )?
ורשימת ההערות ארוכה , ועדיף מפאת הכבוד הנרוכש לפורום זה לא להציג אותה כאן !
מי כמוכם יודע את גודל חשיבות האיכות של הנתונים הטכנית של האות בהעברה , כאשר מדובר בהעברה דרך תשתית ישנה ! - חברת הוט לדוגמה - בטלוויזיה בכבלים ! מיותר לציין העברה של – HD !!! חוסר ציוד קצה - HD בחצרו של המנוי/ים וכו . !! שערורייה !!!
דרושה בדיקתו המידית של מבקר המדינה בהקשר להתנהלות משרד התקשורת עם שני החברות ובעיקר הוט , וגם ויס ! במכלול התלונות !
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לא נכון, היא תמיד דאגה לעדכן מחירים. זה שהעידכונים גרמו לכך ששילמת כסף יותר עבור פחות תוכן איננה נקודה רלוונטית.