yamaha rx-v430 - שווה קנייה מיד שניה?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
ההורים של החבר לא משתמשים בו, יכול להיות שירצו למכור. שווה את הקנייה, ואם כן בכמה מומלץ?
השימוש הוא לסראונד בחדר. המטרה היא חיבור המחשב, הפטיפון (כשיכול להיות שרסיבר הסנסוי וינטג' שלי ישאר כפאוור), הטלוויזיה (שאמורה להתחליף ב-LCD 32 אינץ') וה-DVD.
תודה לעוזרים
השימוש הוא לסראונד בחדר. המטרה היא חיבור המחשב, הפטיפון (כשיכול להיות שרסיבר הסנסוי וינטג' שלי ישאר כפאוור), הטלוויזיה (שאמורה להתחליף ב-LCD 32 אינץ') וה-DVD.
תודה לעוזרים
שאלה קטנה לפני,
אם הם לא ירצו למכור את הרסיבר, אתה עדיין תהיה מעוניין לקנות רסיבר אחר?
אם כן, מהו התקציב המירבי שלך?
ולשאלתך,
אני אישית לא הייתי קונה אותו,כלומר הוא לא שווה את הקניה (לדעתי האישית), יש בלוחות את הדגם הזה ב 800 ש"ח.
אם הם לא ירצו למכור את הרסיבר, אתה עדיין תהיה מעוניין לקנות רסיבר אחר?
אם כן, מהו התקציב המירבי שלך?
ולשאלתך,
אני אישית לא הייתי קונה אותו,כלומר הוא לא שווה את הקניה (לדעתי האישית), יש בלוחות את הדגם הזה ב 800 ש"ח.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

האמת היא שכן, אני מחפש לשדרג לרסיבר תומך סראונד. אין לי שום משיכה מיוחדת לרסיבר שלהם ספציפית. ראיתי הזדמנות פוטנציאלית, ביררתי, זה כל העניין.
למה לא טוב הרסיבר?
אם לא עכשיו, אני מעריך שאמתין עוד כמה חודשים עד שאשתחרר מהצבא, ואז אקנה את אחד הרסיברים שראיתי בכיוון ה-1800 ש"ח. מעריך שאני אוכל להוציא ב-1800 ש"ח האלו הרבה יותר מאשר אצליח להוציא בסכום הזה בחנות.
למה לא טוב הרסיבר?
אם לא עכשיו, אני מעריך שאמתין עוד כמה חודשים עד שאשתחרר מהצבא, ואז אקנה את אחד הרסיברים שראיתי בכיוון ה-1800 ש"ח. מעריך שאני אוכל להוציא ב-1800 ש"ח האלו הרבה יותר מאשר אצליח להוציא בסכום הזה בחנות.
תראה,לא אמרתי לא טוב
לצרכים שלך אולי הוא יספיק, השאלה היא מה הם הצרכים שלך?
למה לא לדעתי?
יש הרבה סיבות שהעיקריות בהן - חוסר תמיכה בפורמטים חדשים והגברה חלשה.
לדעתי,אם תתאזר בסבלנות ותגדיל את התקציב זה ישתלם לך.
חכה עוד קצת ותחזור לשאול כאן את החברה,יהיו לך אופציות טובות יותר בהרבה.
לצרכים שלך אולי הוא יספיק, השאלה היא מה הם הצרכים שלך?
למה לא לדעתי?
יש הרבה סיבות שהעיקריות בהן - חוסר תמיכה בפורמטים חדשים והגברה חלשה.
לדעתי,אם תתאזר בסבלנות ותגדיל את התקציב זה ישתלם לך.
חכה עוד קצת ותחזור לשאול כאן את החברה,יהיו לך אופציות טובות יותר בהרבה.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

לא טוב הוגדר מבחינתי כ-לא טוב מספיק 
אוקיי, אז אני אחכה. לא יקרה כלום. 20 שנה הייתי בלי רסיבר, עוד חצי שנה בשביל משהו ששווה את ההמתנה לא יהרוג אותי.
תודה על ההמלצה.
אוקיי, אז אני אחכה. לא יקרה כלום. 20 שנה הייתי בלי רסיבר, עוד חצי שנה בשביל משהו ששווה את ההמתנה לא יהרוג אותי.
תודה על ההמלצה.