סאונד בממיר HOT HD
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
לא צריך להגדיר בממיר.
כנראה שצריך לעדכן גרסת תוכנה של הממיר.
זה לא מסובך, אבל רצוי שיעזרו לך מהתמיכה הטכנית של HOT (גם כדי שיהיה מתועד שהיתה לך תקלה).
אצלי צריך היה גם לרסט את הממיר אחר כך על ידי הוצאה מהחשמל למספר דקות (כדי שהקבלים יפרקו לחלוטין).
והמלצה אישית:
מאחר ולתפוס אותם עלול לקחת לך הרבה זמן (15 דקות המתנה ויותר), תוודא שהכל עובד אצלך לפני שאתה סוגר את הטלפון - יציאות HDMI, COMPONERNT, יציאה אופטית, יציאה קוקסיאלית, 2 יציאות SCART, יציאות סאונד RCA.
אתה לא רוצה לבזבז את הזמן בהמתנה נוספת
כנראה שצריך לעדכן גרסת תוכנה של הממיר.
זה לא מסובך, אבל רצוי שיעזרו לך מהתמיכה הטכנית של HOT (גם כדי שיהיה מתועד שהיתה לך תקלה).
אצלי צריך היה גם לרסט את הממיר אחר כך על ידי הוצאה מהחשמל למספר דקות (כדי שהקבלים יפרקו לחלוטין).
והמלצה אישית:
מאחר ולתפוס אותם עלול לקחת לך הרבה זמן (15 דקות המתנה ויותר), תוודא שהכל עובד אצלך לפני שאתה סוגר את הטלפון - יציאות HDMI, COMPONERNT, יציאה אופטית, יציאה קוקסיאלית, 2 יציאות SCART, יציאות סאונד RCA.
אתה לא רוצה לבזבז את הזמן בהמתנה נוספת
ערן
תודה, אני אנסה להשיג אותם.
זמן ההמתנה הממושך שלהם ידוע לי ולכן ניסיתי למצוא תשובה דרך הפורום.
גם מבחינת המקצועיות, צריך הרבה מזל כדי "ליפול" על תומך מקצועי אחרי כל ההמתנה הממושכת. (זה לא מוזר שהמתקין של הממיר בכלל לא ידע להגיד לי אם הממיר תומך ביציאה אופטית?)
זמן ההמתנה הממושך שלהם ידוע לי ולכן ניסיתי למצוא תשובה דרך הפורום.
גם מבחינת המקצועיות, צריך הרבה מזל כדי "ליפול" על תומך מקצועי אחרי כל ההמתנה הממושכת. (זה לא מוזר שהמתקין של הממיר בכלל לא ידע להגיד לי אם הממיר תומך ביציאה אופטית?)
תחת הגדרות קול צריך לבחור SPDIF ביציאת שמע
יש הסברים אפילו בחוברת הזו בעמוד 26
http://www.hot.net.il/SIP_STORAGE/FILES/7/11957.pdf
יש הסברים אפילו בחוברת הזו בעמוד 26
http://www.hot.net.il/SIP_STORAGE/FILES/7/11957.pdf
הייתה לי אותה בעייה ביציאה לא באופטי ולא בקואקס היה סאונד הכבלים היו תקינים.
כאשר חיברתי dvd היה סאונד רק לאחר עדכון גירסה בממיר הצלחתי להוציא סאונד בשתי היציאות.
לצערי עידכון הגירסה גרם לחסימת כרטיס הצפייה בממיר ורק לאחר המתנה של 25 דקות
בטלפון לשרות הלקוחות פתחו לי את כרטיס הצפייה .
כאשר חיברתי dvd היה סאונד רק לאחר עדכון גירסה בממיר הצלחתי להוציא סאונד בשתי היציאות.
לצערי עידכון הגירסה גרם לחסימת כרטיס הצפייה בממיר ורק לאחר המתנה של 25 דקות
בטלפון לשרות הלקוחות פתחו לי את כרטיס הצפייה .