חנויות BEST BUY בארה"ב יחלו למכור iPhone 3G
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
מתברר שאפל לא משועממת לרגע והכריזה לאחרונה שכמעט 1000 חנויות BEST BUY ברחבי ארה"ב יחלו בקרוב מאוד (ולקראת החגים) למכור את ה-iPhone 3G, כולל חוזה של שנתיים לאפל.
מדובר במהלך מאוד חשוב להחדרה מאסיבית של המותג, שכן רבים אינם מגיעים לחנויות AT&T או לחנויות אפל (שלרוב יש אחת כזו בכל עיר גדולה) והדבר מאוד יגביר את קצב המכירות בשבועות והחודשים הקרובים.
מדובר במהלך מאוד חשוב להחדרה מאסיבית של המותג, שכן רבים אינם מגיעים לחנויות AT&T או לחנויות אפל (שלרוב יש אחת כזו בכל עיר גדולה) והדבר מאוד יגביר את קצב המכירות בשבועות והחודשים הקרובים.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
עדיין יהיה חובה להתקשר בהסכם מול AT&T בשביל לקבל את המחירים הזולים
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
-
oferlaor
- מנהל

droren,
ברור, רק כרגע הגדילו באופן משמעותי את החשיפה של המכשיר ללקוחות הסופיים שלו. לדעתי זה יגרום לנהירה למכשיר הזה לקראת החגים.
ברור, רק כרגע הגדילו באופן משמעותי את החשיפה של המכשיר ללקוחות הסופיים שלו. לדעתי זה יגרום לנהירה למכשיר הזה לקראת החגים.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
משהו אחד שאני לא מבין: איפה לעזאזל קונים אייפון 3G ללא התחייבות ל-AT&T?
האם בחנויות אפל יהיה אפשר למצוא כאלה?
(מלבד EBAY, לא מצאתי בשום מקום אחר, רק בפרסומים רשמיים על כך ש-"יהיה אפשר...")
האם בחנויות אפל יהיה אפשר למצוא כאלה?
(מלבד EBAY, לא מצאתי בשום מקום אחר, רק בפרסומים רשמיים על כך ש-"יהיה אפשר...")
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
oferlaor
- מנהל

מוטי,
אנחנו באותה סירה. אני אישית בסירה מסובכת יותר כי אני רוצה מכשיר SIM FREE, המקום היחיד שראיתי שאפשר לעשות את זה כרגע זה באיטליה (ואולי גם בהונג קונג). לא נחמד בכלל.
בהולנד אמרו לי שאין בעיה לעשות SIM FREE, אבל אם לוקחים את נושא ה-CONTRACT בחשבון, זה יוצא 825 יורו, מוגזם בהחלט.
אנחנו באותה סירה. אני אישית בסירה מסובכת יותר כי אני רוצה מכשיר SIM FREE, המקום היחיד שראיתי שאפשר לעשות את זה כרגע זה באיטליה (ואולי גם בהונג קונג). לא נחמד בכלל.
בהולנד אמרו לי שאין בעיה לעשות SIM FREE, אבל אם לוקחים את נושא ה-CONTRACT בחשבון, זה יוצא 825 יורו, מוגזם בהחלט.