"פיספוסים" במסכי תפריט ב-DVD רגיל ב-Pioneer 383

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
rolo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

רכשתי DVD Pioneer 383 ובצעתי לו עדכון FIRMWARE של SICKBOY666 מה-EMULE. הכל עובד יפה, יש שתי בעיות:
1) בסרטים מסויימים (DIVX) התרגום נעלם עם מריצים FAST FWD או קופצים קדימה לפי זמן. אם לא נוגעים מהתחלה אזי התרגום מוצג לכל אורך הסרט. יש לציין שאותו הדיסק לא עושה שום בעיות ב-470.
2) בסרטי DVD, במסך התפריט, ה-CURSOR שבוחר את האפשרויות מתנהג כעל מסך 4:3 בזמן שהתוכן שמתחת הוא 16:9, דבר הגורם לצללית הבחירה לא להיות על האוביקט הנבחר. אם מעבירים את המכשיר למצב PAN&SCAN אז זה בסדר, אבל אז הסרט לא מוצג במלואו כי המקור 16:9.
האים בעיות כאלה מוכרות למישהו?
סיקבוי, האים אתה מכיר? אגב, אני לא יודע אם הבעייה נובעת מעידכון ה-FIRMWARE כי לא בדקתי את המכשיר רק אחרי העידכון.
תודה.

sickboy666
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612

שליחה #2 

1. אני עובד על תיקון של כתוביות נעלמות. רק לפני כמה ימים גיליתי מה גורם לזה. אבל יש דרך (בינתיים) לצאת מזה. תעשה PAUSE ואחרי זה FF וזה יחזור. לפעמים צריך לנסות פעמיים.

2. תעביר את ה DVD למצב של PAL .

* אתה יכול להוריד את העידכון ה"רשמי" מהאתר של פייוניר בארץ. מדובר גם בקובץ שלי אבל ללא הרבה שינויים מהמקור.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78913
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #3 

rolo,

אני רק מבקש שלא לכתוב את ההודעה ביותר מפורום אחד (או יותר מפעם אחת).

אני ממליץ בחום לקרוא את חוקי הפורום אשר מודבקים בפורום הכללי.

rolo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה #4 

מתנצל על הפירסום המרובה, לא יקרה יותר. פשוט רציתי לוודא שסיקבוי רואה את זה.
סיקבוי, תודה לגבי הכתובות הנעלמות.

לגבי ה-PAL, המכשיר כבר ב-PAL על פי המלצתך בהוראות ההתקנה. נראה לי שזה קשור בהגדרות של היציאה לטלויזיה - (LETTERBOX, וכו'). זה קורא בדיסקי DVD בהם הסרט 16:9 אבל במסך התפריט הגודל שונה. כאילו ה-383 לא מבדיל. יש לי עוד DVD של PIONEER לא DIVX ושם הכל בסדר.

מדוע שאהיה זקוק לקובץ הרשמי כשיש לי כבר את המלא? ושניהם הרי שלך...

sickboy666
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

תשחק קצת עם ההגדרות של ה TV שלך. גם לא רשמת לנו על איזה מדובר?!
תשחק גם עם הפונקציות החדשות (בשלט) של ASPECT RATIO. האמת שלא שמעתי על הבעיות מסוג הזה.
:?

בעניין של העידכון, חשבתי שאולי תנסה את העידכון ה"מקורי". אם שם אין צרות מסוג הזה, אז באמת אני צריך לחפש מדוע זה קורה.
הרי כן מדובר בקובץ שלי, אבל עם הכי פחות שינויים בקוד המקור.

אורוול
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

כתוביות נעלמות

שליחה #6 

sickboy666 כתב:1. אני עובד על תיקון של כתוביות נעלמות. רק לפני כמה ימים גיליתי מה גורם לזה. אבל יש דרך (בינתיים) לצאת מזה. תעשה PAUSE ואחרי זה FF וזה יחזור. לפעמים צריך לנסות פעמיים.

2. תעביר את ה DVD למצב של PAL .

* אתה יכול להוריד את העידכון ה"רשמי" מהאתר של פייוניר בארץ. מדובר גם בקובץ שלי אבל ללא הרבה שינויים מהמקור.
...
שלום לכולם...
נתקלתי בבעיה זהה במכשיר הפיוניר 383 שלי. למרות העדכון (שהורדתי דרך emule), למרות ה-pause + FF, הכתוביות לא חוזרות לאחר העברה קדימה, אחורה או לזמן מדוייק. בעיקר אם יש גם כתוביות באנגלית שנצרבו. בעשר הדקות הראשונות שך הסרט הכתוביות חוזרות לפעמים, אבל מעבר לדקה העשירית הן לא חוזרות והסרט נהיה איטי יותר ומשתחרר רק אם עוברים לאנגלית או ללא כתוביות כלל.

תודה על העזרה !

נ.ב

נראה לי שהבעיה חזרה בכל העדכונים, הלוואי ויכולתי לבדוק את זה בגרסה הראשונה לפני כל העדכונים...

sickboy666
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

נעשה ניסוי אחד יחד. תקח דיסק שבטוח עשה לך בעיות ותבדוק אותו בכל הפונטים שיש בעידכון (שלי).
הבעיה במקור קשורה לפונטים. אני מקווה שאחד מהם לפחות יעבוד כמו שצריך. תבדוק ותדווח לנו כאן.
:wink:
תודה

biv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 104

הבעיה ארעה גם אצלי

שליחה #8 

בחלק מן הדיסקים, [ומדובר בדיסקים DVD מקוריים. לא DIVX ולא שום דבר תוצרת בית], המצביע מפספס את הנקודה, ואם אני מעוניין לבחור כותר מהתפריט או אפשרות כמו פסקול או תרגום, המצביע אינו מצביע על המקום הנכון.

ידוע לך על כך?
בר תיקון?

המכשיר אגב, על PAL

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

אני חושב שלכתוביות מסוג SUB ...

שליחה #9 

יש תאימות רבה יותר, אני עצמי משתמש בפעולות אחורה\קדימה\פאוס ולא נתקלתי עד כה בשום בעייה.

אפשר גם לנסות המרה של הכתובית ל-VOB .

biv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 104

שליחה #10 

ומה עם בעיית דיוק המצביע?

sickboy666
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

biv כתב:ומה עם בעיית דיוק המצביע?
...
ראיתי את זה עוד מזמן. מעניין שאף אחד לא דיבר עליה עד עכשיו. כנראה מסיבה אחת פשוטה-כולם רואים ב DVD שלהם אך ורק קבצי DIVX. הרי בעיה קיימת רק בתפריטים של DVD.
8)

האמת שאין לי פתרון לזה. עוד לא גילית מה גורם לסמן לזוז מהמקום שלו.
:?:

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”