מהי הדרך הטובה ביותר לחבר PVR150 לממיר של YES?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Dn2k פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63

שליחה

יש לי ממיר של YES עם COMPONENT ו RCA.

ול PVR150 יש RCA ו SVIDEO

מה לעשות? לחבר RCA ל RCA בכבלים איכותיים

או לקנות כל מני ממירים מ COMPONENT ל SVIDEO??

עכשיו זה מחובר ב RCA זולים ורואים רע!, פשוט צבע מת ואיכות ירודה.

תודה,

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

אתה מתכוון כנראה ל-RGB בסקארט ולא קומפוננט. רק לממירי ה-HD של יס יש יציאת קומפוננט.

בחלק קטן מהממירים של יס (דגם 3100S, לוגו כחול מקדימה) יש יציאת S-VIDEO, שאפשר להוציא אותו מהסקארט (עם מתאם פשוט בכמה שקלים). אבל אם הממיר שלך לא תומך ב-S-VIDEO, אז הברירה היחידה שלך היא להתחבר בקומפוזייט (RCA).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

אי אפשר להגיד לYES שקנית טלויזיה LCD ויש לה חיבור סקראט,
ואתה מבקש להחליף את הממיר שיש לך לממיר עם סראקט כי רואים גרוע?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

שים לב שלא לכל הממירים של יס שיש להם סקארט יש תמיכה ב-S-VIDEO. כלומר, ה-S-VIDEO מופיע בתפריט כאופציה, אבל בפועל הוא לא עובד ונשאר על קומפוזייט.
לגבי מה שאפשר להגיד ליס, אפשר פשוט להגיד להם שיש בעייה חמורה באיכות הצפייה, ואז הם יביאו טכנאי מבלי לקחת דמי התקנה להחלפת ממיר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

droren
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4222

שליחה

BigDragoon כתב:אי אפשר להגיד לYES שקנית טלויזיה LCD ויש לה חיבור סקראט,
ואתה מבקש להחליף את הממיר שיש לך לממיר עם סראקט כי רואים גרוע?
...
צור קשר עם יס ותבקש לקבל ממיר שמאפשר חיבור אופטימלי למסכי LCD ((דגם 3100S, לוגו כחול מקדימה))

BlueStreak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247

שליחה

התקשרתי היום בבוקר ליס ואמרתי שאני צריך את הממיר 3100S בגלל טלוויזיה חדשה שקיבלתי, אז הבחורה שענתה אמרה שכל הממירים מספקים אותה איכות צפייה, מלבד המקס וה HD ושאם אני רוצה היא יכולה לשלוח לי טכנאי שיחליף לי ממיר שיתאים לטלוויזיה שיש לי בבית בעלות של 149 ש"ח.

BlueStreak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אגב, היא גם אמרה שהוא יחבר את הממיר שיתאים לי מתוך אלה שיהיו איתו באותו רגע והיא לא יכולה להתחייב שאני אקבל ממיר מדגם ספציפי.

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056

שליחה

BlueStreak כתב:התקשרתי היום בבוקר ליס ואמרתי שאני צריך את הממיר 3100S בגלל טלוויזיה חדשה שקיבלתי, אז הבחורה שענתה אמרה שכל הממירים מספקים אותה איכות צפייה, מלבד המקס וה HD ושאם אני רוצה היא יכולה לשלוח לי טכנאי שיחליף לי ממיר שיתאים לטלוויזיה שיש לי בבית בעלות של 149 ש"ח.
...
תמיד תקח בערבון מוגבל את שנאמר בשירות לקוחות.
ממיר 3100S וממיר yesMAX זהים באיכותם דרך S-video ודרך SCART-RGB, ההבדל הוא שה- MAX מקליט, יקר יותר ודורש התחייבות ותשלום חודשי וה- 3100S לא.
לגבי המחיר - לרוב הם ינסו לקחת על החלפת ממיר כסף. עם זאת, הם בעצמם כבר טענו שהחלפת ממיר בגלל שדרוג לטלוויזיה רחבה תהיה ללא תשלום.

ועוד משהו, ממיר ה- HD נותן איכות טובה יותר - בשידורי HD (להם הוא מן הסתם יועד). בשידורי SD הוא נותן איכות כמו ה- 3100S/yesMAX או אפילו פחות טובה.

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

smallville4r כתב: לגבי המחיר - לרוב הם ינסו לקחת על החלפת ממיר כסף. עם זאת, הם בעצמם כבר טענו שהחלפת ממיר בגלל שדרוג לטלוויזיה רחבה תהיה ללא תשלום.
...
מאיפה שמעת את זה?? (על ההחלפה ללא תשלום)

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

BigDragoon כתב:
smallville4r כתב: לגבי המחיר - לרוב הם ינסו לקחת על החלפת ממיר כסף. עם זאת, הם בעצמם כבר טענו שהחלפת ממיר בגלל שדרוג לטלוויזיה רחבה תהיה ללא תשלום.
...
מאיפה שמעת את זה?? (על ההחלפה ללא תשלום)
...
שוב, זה מה שהם טוענים בעצמם. הבעיה היא שזה לא מחלחל לכל הנציגים והם ממשיכים לנסות ולגבות על כך תשלום. בדר"כ, כיום, אחרי מו"מ מייגע ניתן להוציא מהם את הממיר ללא תשלום.

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

smallville4r כתב:
BigDragoon כתב:
smallville4r כתב: בדר"כ, כיום, אחרי מו"מ מייגע ניתן להוציא מהם את הממיר ללא תשלום.
...
הבעייה מתחילה שיש לך התחייבות אליהם :(
ואז הם לא חייבים לעשות כלום...
...
...

BlueStreak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

בעיה נוספת בלנסות לקבל את ה 3100S היא שהכניסה האנלוגית הכי איכותית לטלוויזיה רחבה שממירים אנלוגיים מוציאים היא סקארט (תקן אותי אם אני טועה) וסקארט כבר נמצא בממירים ישנים. אז למה שמעבר לטלוויזיה רחבה יהווה תירוץ להחליף ממיר ל 3100S?

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

BlueStreak כתב:בעיה נוספת בלנסות לקבל את ה 3100S היא שהכניסה האנלוגית הכי איכותית לטלוויזיה רחבה שממירים אנלוגיים מוציאים היא סקארט (תקן אותי אם אני טועה) וסקארט כבר נמצא בממירים ישנים. אז למה שמעבר לטלוויזיה רחבה יהווה תירוץ להחליף ממיר ל 3100S?
...
לא מדויק.SCART-21pins הוא היציאה האנלוגית הטובה ביותר כאשר הו מכוון ל- RGB. הסקארט שמצוי בממירים ישנים הוא SCART-10pins שמוציא אות CVBS או בשפה הפשוטה - Composite. (החיבור נראה זהה ל- SCART-21pins רק שבחיווטים הפנימיים שלו מחווטים רק 10 מתוך 21 הפינים שלו).
ב- 3100S יציאת ה-SCART היא SCART-21pins התומכת עד RGB.
ב- 3100SV,yesMAX,yesHD - יציאת SCART אחת תומכת בהוצאת אות RGB והשנייה עד S-video. אבל ב- 3100SV יש בעיה עם הוצאת S-video דרך ה-SCART ולכן הוא מומלץ רק לשימוש ב- RGB.
ל- yesMAX,yesHD יש גם יציאת S-video ישירה אשר מבטלת את הצורך בשימוש ב- SCART.

BlueStreak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

א. תודה על האינפורמציה. חידשת לי בגדול.
ב. לך תסביר את כל זה לנציגת יס אחרי שהיא אומרת לך "כל הממירים משדרים באותה איכות".

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

תגיד לנציגה שאתה מבקש שיביאו לך ממיר אחר.
אם היא אומרת שלא, תבקש לדבר עם המנהל ותנסה להסביר יפה את המצב.

BlueStreak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

גישה מעניינת.
עד היום רב השיחות שלי עם יס התחילו ב: "שלום , אני מבקש להתנתק".
אולי שווה לנסות את הגישה שלך :wink:

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

בדרך כלל אני אסכים.
אבל אם יש לךהתחייבות אין טעם להגיד "אני מבקש להתנתק"...

Dn2k פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63

שליחה

טוב אז אני ניסיתי לקבל את ה 3100S כבר לפני כמה חודשים והצלחתי להוריד את המחיר ל 50 ש"ח לממיר.

ז"א שאפשר הכל.

עכשיו הוא צודק לגבי זה שאם הממיר תקול אז לקרוא לטכנאי ובדרך כלל טכנאי שטח יותר נחמדים ופחות עושים פוזות

ואז אולי תוכל להחליף

תמיד תזכור שנגמרת ההתחייבות ואתה מחדש חוזה תחייב אותם להחליף לך בחינם!!

בקיצור.... לי יש ממיר כסוף רחב ABS 6642, אתמול קניתי כבל LEXUS ב 180 ש"ח מהסדרה המקצועית EX

כבל שמצד אחד יש לי SCART 21PIN ומצד שני SVIDEO ושני RCA לסאונד.

כיוונתי את הממיר ל S-VHS
ואז בפנים ל COMPOSITE

ורואים מדהים בכרטיס PVR150

פשוט הבדל עצום מהכבלים הפשוטים שהיו לי קודם.

BlueStreak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אין ספק שבזמן חידוש המנוי הכי קל להוציא דברים בחינם. אבל גם כשיש התחייבות אני מאמין שאיום בהתנתקות יכול להזיז עניינים.
קודם כל אם אתה נמצא בתחילת ההתחייבות אז יש להם הרבה חודשים לעשות עליך כסף ולמרות הקנס לא כדאי להם שתתנתק.
חוץ מזה הוט מוכנים לשלם את רוב הקנס. אני קיבלתי הצעה של חודשיים חינם וזה מכסה לי את רובו.

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Dn2k,
למה אתה לא מחבר SCRAT ל S-VHS? (הבנתי שיש ב PVR150 כניסת VHS)

חזור אל “תוכנה - KODI”