מהי הדרך הטובה ביותר לחבר PVR150 לממיר של YES?
-
Dn2k
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
יש לי ממיר של YES עם COMPONENT ו RCA.
ול PVR150 יש RCA ו SVIDEO
מה לעשות? לחבר RCA ל RCA בכבלים איכותיים
או לקנות כל מני ממירים מ COMPONENT ל SVIDEO??
עכשיו זה מחובר ב RCA זולים ורואים רע!, פשוט צבע מת ואיכות ירודה.
תודה,
ול PVR150 יש RCA ו SVIDEO
מה לעשות? לחבר RCA ל RCA בכבלים איכותיים
או לקנות כל מני ממירים מ COMPONENT ל SVIDEO??
עכשיו זה מחובר ב RCA זולים ורואים רע!, פשוט צבע מת ואיכות ירודה.
תודה,
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
אתה מתכוון כנראה ל-RGB בסקארט ולא קומפוננט. רק לממירי ה-HD של יס יש יציאת קומפוננט.
בחלק קטן מהממירים של יס (דגם 3100S, לוגו כחול מקדימה) יש יציאת S-VIDEO, שאפשר להוציא אותו מהסקארט (עם מתאם פשוט בכמה שקלים). אבל אם הממיר שלך לא תומך ב-S-VIDEO, אז הברירה היחידה שלך היא להתחבר בקומפוזייט (RCA).
בחלק קטן מהממירים של יס (דגם 3100S, לוגו כחול מקדימה) יש יציאת S-VIDEO, שאפשר להוציא אותו מהסקארט (עם מתאם פשוט בכמה שקלים). אבל אם הממיר שלך לא תומך ב-S-VIDEO, אז הברירה היחידה שלך היא להתחבר בקומפוזייט (RCA).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
אי אפשר להגיד לYES שקנית טלויזיה LCD ויש לה חיבור סקראט,
ואתה מבקש להחליף את הממיר שיש לך לממיר עם סראקט כי רואים גרוע?
ואתה מבקש להחליף את הממיר שיש לך לממיר עם סראקט כי רואים גרוע?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
שים לב שלא לכל הממירים של יס שיש להם סקארט יש תמיכה ב-S-VIDEO. כלומר, ה-S-VIDEO מופיע בתפריט כאופציה, אבל בפועל הוא לא עובד ונשאר על קומפוזייט.
לגבי מה שאפשר להגיד ליס, אפשר פשוט להגיד להם שיש בעייה חמורה באיכות הצפייה, ואז הם יביאו טכנאי מבלי לקחת דמי התקנה להחלפת ממיר.
לגבי מה שאפשר להגיד ליס, אפשר פשוט להגיד להם שיש בעייה חמורה באיכות הצפייה, ואז הם יביאו טכנאי מבלי לקחת דמי התקנה להחלפת ממיר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- droren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
צור קשר עם יס ותבקש לקבל ממיר שמאפשר חיבור אופטימלי למסכי LCD ((דגם 3100S, לוגו כחול מקדימה))BigDragoon כתב:אי אפשר להגיד לYES שקנית טלויזיה LCD ויש לה חיבור סקראט,
ואתה מבקש להחליף את הממיר שיש לך לממיר עם סראקט כי רואים גרוע?...
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
התקשרתי היום בבוקר ליס ואמרתי שאני צריך את הממיר 3100S בגלל טלוויזיה חדשה שקיבלתי, אז הבחורה שענתה אמרה שכל הממירים מספקים אותה איכות צפייה, מלבד המקס וה HD ושאם אני רוצה היא יכולה לשלוח לי טכנאי שיחליף לי ממיר שיתאים לטלוויזיה שיש לי בבית בעלות של 149 ש"ח.
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

אגב, היא גם אמרה שהוא יחבר את הממיר שיתאים לי מתוך אלה שיהיו איתו באותו רגע והיא לא יכולה להתחייב שאני אקבל ממיר מדגם ספציפי.
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
תמיד תקח בערבון מוגבל את שנאמר בשירות לקוחות.BlueStreak כתב:התקשרתי היום בבוקר ליס ואמרתי שאני צריך את הממיר 3100S בגלל טלוויזיה חדשה שקיבלתי, אז הבחורה שענתה אמרה שכל הממירים מספקים אותה איכות צפייה, מלבד המקס וה HD ושאם אני רוצה היא יכולה לשלוח לי טכנאי שיחליף לי ממיר שיתאים לטלוויזיה שיש לי בבית בעלות של 149 ש"ח....
ממיר 3100S וממיר yesMAX זהים באיכותם דרך S-video ודרך SCART-RGB, ההבדל הוא שה- MAX מקליט, יקר יותר ודורש התחייבות ותשלום חודשי וה- 3100S לא.
לגבי המחיר - לרוב הם ינסו לקחת על החלפת ממיר כסף. עם זאת, הם בעצמם כבר טענו שהחלפת ממיר בגלל שדרוג לטלוויזיה רחבה תהיה ללא תשלום.
ועוד משהו, ממיר ה- HD נותן איכות טובה יותר - בשידורי HD (להם הוא מן הסתם יועד). בשידורי SD הוא נותן איכות כמו ה- 3100S/yesMAX או אפילו פחות טובה.
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

מאיפה שמעת את זה?? (על ההחלפה ללא תשלום)smallville4r כתב: לגבי המחיר - לרוב הם ינסו לקחת על החלפת ממיר כסף. עם זאת, הם בעצמם כבר טענו שהחלפת ממיר בגלל שדרוג לטלוויזיה רחבה תהיה ללא תשלום....
- smallville4r
-
- חבר ותיק

שוב, זה מה שהם טוענים בעצמם. הבעיה היא שזה לא מחלחל לכל הנציגים והם ממשיכים לנסות ולגבות על כך תשלום. בדר"כ, כיום, אחרי מו"מ מייגע ניתן להוציא מהם את הממיר ללא תשלום.BigDragoon כתב:מאיפה שמעת את זה?? (על ההחלפה ללא תשלום)smallville4r כתב: לגבי המחיר - לרוב הם ינסו לקחת על החלפת ממיר כסף. עם זאת, הם בעצמם כבר טענו שהחלפת ממיר בגלל שדרוג לטלוויזיה רחבה תהיה ללא תשלום.......
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

smallville4r כתב:BigDragoon כתב:הבעייה מתחילה שיש לך התחייבות אליהםsmallville4r כתב: בדר"כ, כיום, אחרי מו"מ מייגע ניתן להוציא מהם את הממיר ללא תשלום....
ואז הם לא חייבים לעשות כלום.........
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

בעיה נוספת בלנסות לקבל את ה 3100S היא שהכניסה האנלוגית הכי איכותית לטלוויזיה רחבה שממירים אנלוגיים מוציאים היא סקארט (תקן אותי אם אני טועה) וסקארט כבר נמצא בממירים ישנים. אז למה שמעבר לטלוויזיה רחבה יהווה תירוץ להחליף ממיר ל 3100S?
- smallville4r
-
- חבר ותיק

לא מדויק.SCART-21pins הוא היציאה האנלוגית הטובה ביותר כאשר הו מכוון ל- RGB. הסקארט שמצוי בממירים ישנים הוא SCART-10pins שמוציא אות CVBS או בשפה הפשוטה - Composite. (החיבור נראה זהה ל- SCART-21pins רק שבחיווטים הפנימיים שלו מחווטים רק 10 מתוך 21 הפינים שלו).BlueStreak כתב:בעיה נוספת בלנסות לקבל את ה 3100S היא שהכניסה האנלוגית הכי איכותית לטלוויזיה רחבה שממירים אנלוגיים מוציאים היא סקארט (תקן אותי אם אני טועה) וסקארט כבר נמצא בממירים ישנים. אז למה שמעבר לטלוויזיה רחבה יהווה תירוץ להחליף ממיר ל 3100S?...
ב- 3100S יציאת ה-SCART היא SCART-21pins התומכת עד RGB.
ב- 3100SV,yesMAX,yesHD - יציאת SCART אחת תומכת בהוצאת אות RGB והשנייה עד S-video. אבל ב- 3100SV יש בעיה עם הוצאת S-video דרך ה-SCART ולכן הוא מומלץ רק לשימוש ב- RGB.
ל- yesMAX,yesHD יש גם יציאת S-video ישירה אשר מבטלת את הצורך בשימוש ב- SCART.
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

א. תודה על האינפורמציה. חידשת לי בגדול.
ב. לך תסביר את כל זה לנציגת יס אחרי שהיא אומרת לך "כל הממירים משדרים באותה איכות".
ב. לך תסביר את כל זה לנציגת יס אחרי שהיא אומרת לך "כל הממירים משדרים באותה איכות".
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

תגיד לנציגה שאתה מבקש שיביאו לך ממיר אחר.
אם היא אומרת שלא, תבקש לדבר עם המנהל ותנסה להסביר יפה את המצב.
אם היא אומרת שלא, תבקש לדבר עם המנהל ותנסה להסביר יפה את המצב.
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

גישה מעניינת.
עד היום רב השיחות שלי עם יס התחילו ב: "שלום , אני מבקש להתנתק".
אולי שווה לנסות את הגישה שלך
עד היום רב השיחות שלי עם יס התחילו ב: "שלום , אני מבקש להתנתק".
אולי שווה לנסות את הגישה שלך
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

בדרך כלל אני אסכים.
אבל אם יש לךהתחייבות אין טעם להגיד "אני מבקש להתנתק"...
אבל אם יש לךהתחייבות אין טעם להגיד "אני מבקש להתנתק"...
-
Dn2k
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
טוב אז אני ניסיתי לקבל את ה 3100S כבר לפני כמה חודשים והצלחתי להוריד את המחיר ל 50 ש"ח לממיר.
ז"א שאפשר הכל.
עכשיו הוא צודק לגבי זה שאם הממיר תקול אז לקרוא לטכנאי ובדרך כלל טכנאי שטח יותר נחמדים ופחות עושים פוזות
ואז אולי תוכל להחליף
תמיד תזכור שנגמרת ההתחייבות ואתה מחדש חוזה תחייב אותם להחליף לך בחינם!!
בקיצור.... לי יש ממיר כסוף רחב ABS 6642, אתמול קניתי כבל LEXUS ב 180 ש"ח מהסדרה המקצועית EX
כבל שמצד אחד יש לי SCART 21PIN ומצד שני SVIDEO ושני RCA לסאונד.
כיוונתי את הממיר ל S-VHS
ואז בפנים ל COMPOSITE
ורואים מדהים בכרטיס PVR150
פשוט הבדל עצום מהכבלים הפשוטים שהיו לי קודם.
ז"א שאפשר הכל.
עכשיו הוא צודק לגבי זה שאם הממיר תקול אז לקרוא לטכנאי ובדרך כלל טכנאי שטח יותר נחמדים ופחות עושים פוזות
ואז אולי תוכל להחליף
תמיד תזכור שנגמרת ההתחייבות ואתה מחדש חוזה תחייב אותם להחליף לך בחינם!!
בקיצור.... לי יש ממיר כסוף רחב ABS 6642, אתמול קניתי כבל LEXUS ב 180 ש"ח מהסדרה המקצועית EX
כבל שמצד אחד יש לי SCART 21PIN ומצד שני SVIDEO ושני RCA לסאונד.
כיוונתי את הממיר ל S-VHS
ואז בפנים ל COMPOSITE
ורואים מדהים בכרטיס PVR150
פשוט הבדל עצום מהכבלים הפשוטים שהיו לי קודם.
- BlueStreak
-
- חבר פעיל מאוד

אין ספק שבזמן חידוש המנוי הכי קל להוציא דברים בחינם. אבל גם כשיש התחייבות אני מאמין שאיום בהתנתקות יכול להזיז עניינים.
קודם כל אם אתה נמצא בתחילת ההתחייבות אז יש להם הרבה חודשים לעשות עליך כסף ולמרות הקנס לא כדאי להם שתתנתק.
חוץ מזה הוט מוכנים לשלם את רוב הקנס. אני קיבלתי הצעה של חודשיים חינם וזה מכסה לי את רובו.
קודם כל אם אתה נמצא בתחילת ההתחייבות אז יש להם הרבה חודשים לעשות עליך כסף ולמרות הקנס לא כדאי להם שתתנתק.
חוץ מזה הוט מוכנים לשלם את רוב הקנס. אני קיבלתי הצעה של חודשיים חינם וזה מכסה לי את רובו.
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

Dn2k,
למה אתה לא מחבר SCRAT ל S-VHS? (הבנתי שיש ב PVR150 כניסת VHS)
למה אתה לא מחבר SCRAT ל S-VHS? (הבנתי שיש ב PVR150 כניסת VHS)