האזנה לפטיפון ללא שימוש במגבר
שלום
רציתי לשאול כיצד ניתן להאזיו לפטיפון ללא מגבר/רסיבר (אין לי כרגע)
ניסיתי לחבר אותו לרמקולים של הטלוויזיה דרך הטייפ דק שלי אבל שומעים ממש חלש וצריך להגביר את הווליום לעוצמות מאוד גבוהות.
אשמח ללשמוע דרך יצירתית אם קיימת כזו
תודה
רציתי לשאול כיצד ניתן להאזיו לפטיפון ללא מגבר/רסיבר (אין לי כרגע)
ניסיתי לחבר אותו לרמקולים של הטלוויזיה דרך הטייפ דק שלי אבל שומעים ממש חלש וצריך להגביר את הווליום לעוצמות מאוד גבוהות.
אשמח ללשמוע דרך יצירתית אם קיימת כזו
תודה
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
יש לך טייפ סלילים ?
אם כן חבר את הפטיפון לכניסת פונו ומשם לרמקולים (לא תוכל לעשות מסיבה) אבל תוכל לשמוע טוב בהחלט.
אם אין לך טייפ סלילים זו בעיה נסה לחפש איזה טייפ ישן אפילו רגיל עם כניסת פונו ודרכו תוכל לשרשר הלאה לרסיבר נגיד אם יש לך ומשם לרמקולים.
אם יש לך אמצעים נוספים פרט כאן בכדי שנמשיך להתקדם .
בנתיים בהצלחה.
אם כן חבר את הפטיפון לכניסת פונו ומשם לרמקולים (לא תוכל לעשות מסיבה) אבל תוכל לשמוע טוב בהחלט.
אם אין לך טייפ סלילים זו בעיה נסה לחפש איזה טייפ ישן אפילו רגיל עם כניסת פונו ודרכו תוכל לשרשר הלאה לרסיבר נגיד אם יש לך ומשם לרמקולים.
אם יש לך אמצעים נוספים פרט כאן בכדי שנמשיך להתקדם .
בנתיים בהצלחה.
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
אתה תצטרך לרכוש פונו סטייג' בשביל לשמוע פטיפון. דבר כזה יכול לעלות לך בסביבות 200 ש"ח לדגמים הבסיסיים שעושים עבודה טובה. כמובן שיש יקרים יותר...
אפשרות נוספת, היא לנסות להשיג רסיבר ישן- וינטאג', משנות ה 70, 80. יש כמה בלוחות ושווה לשאול דודים דודות וקרובי משפחה אם יש להם אחד כזה שלא משתמשים ורוצים שתפנה להם אותו...
לגבי טייפ סלילים - מעטים הדגמים שכוללים כניסת פונו, והם גם מאוד מאוד מאוד נדירים... עדיף להשקיע מאמץ בכיוונים אחרים לדעתי....
ומסטר - לא יצא לי לראות טייפ רגיל עם כניסת פונו מובנית... (יש בטיפים משולבים כאלה, בום בוקס אולי, אבל איפה הוא ימצא דבר כזה???)
בהצלחה....
אפשרות נוספת, היא לנסות להשיג רסיבר ישן- וינטאג', משנות ה 70, 80. יש כמה בלוחות ושווה לשאול דודים דודות וקרובי משפחה אם יש להם אחד כזה שלא משתמשים ורוצים שתפנה להם אותו...
לגבי טייפ סלילים - מעטים הדגמים שכוללים כניסת פונו, והם גם מאוד מאוד מאוד נדירים... עדיף להשקיע מאמץ בכיוונים אחרים לדעתי....
ומסטר - לא יצא לי לראות טייפ רגיל עם כניסת פונו מובנית... (יש בטיפים משולבים כאלה, בום בוקס אולי, אבל איפה הוא ימצא דבר כזה???)
בהצלחה....