שלום יש לי טלויזיה בסלון בגודל 50 אינץ' של טושיבה [מקרן אחורי כמדומני] שקנינו לפני 6 שנם בערך.. יש מצב שהיא מולטיזון יעני שאפשר לשים ב תPS3 שלי שהו מארה"ב
י ניסיתי ולא הלך אז רציתי לדעת אם אני לא יודע לחבר או שפשוט הטלויזיה משדרת רק PAL
תודה מראש
איך אני יכול לדעת אם הטלויזיה שלי היא מולטיזן
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
לא תוכל
טלויזיה אינה מולטיזון. DVD יהיה מולטיזון, או זון כלשהואIROMAN21 כתב:שלום יש לי טלויזיה בסלון בגודל 50 אינץ' של טושיבה [מקרן אחורי כמדומני] שקנינו לפני 6 שנם בערך.. יש מצב שהיא מולטיזון יעני שאפשר לשים ב תPS3 שלי שהו מארה"ב
י ניסיתי ולא הלך אז רציתי לדעת אם אני לא יודע לחבר או שפשוט הטלויזיה משדרת רק PAL
תודה מראש...
אתה כנראה מתכוון למולטיסיסטם, טלויזיה שמסוגלת להציג מאמריקה NTSC, או PAL מאירופה.
קרוב לודאי שטושיבה מלפני 6 תהיה מולטיסיסטם אז למה זרקת את החוברת שלה?
???
צריך כנראה להעבירה למולטיסיסטם
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
כנראה שלא תיהיה לך כל בעיה בצפיה ב-PS3 אבל תיקח בחשבון שהרזולוציה של המסך שלך היא עדיין SD (כלומר Standart Resolution - כ-720X576) כך שלא תוכל להנות מאיכות התכנים השונים של ה-PS3.IROMAN21 כתב:שלום יש לי טלויזיה בסלון בגודל 50 אינץ' של טושיבה [מקרן אחורי כמדומני] שקנינו לפני 6 שנם בערך.. יש מצב שהיא מולטיזון יעני שאפשר לשים ב תPS3 שלי שהו מארה"ב
תודה מראש...