יס מקס
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
יתרונות ?
היתרון הוא שהוא מקליט את מה שאתה רוצה וכך אתה לא חייב לראות את מה שבטלויזיה בדיוק כשאתה מתיישב אלא את מה שמעניין אותך. אתה יכול לחזור אחורה אם היה קטע מעניין או לעצור אם אתה צריך לשירותים. אתה יכול לקפוץ מעל פרסומות אם אתה לא רואה בזמן אמת..
חסרונות? החיסרון העיקרי שלו הוא שצריך לשלם טיפה יותר בכדי לקבל אותו...
היתרון הוא שהוא מקליט את מה שאתה רוצה וכך אתה לא חייב לראות את מה שבטלויזיה בדיוק כשאתה מתיישב אלא את מה שמעניין אותך. אתה יכול לחזור אחורה אם היה קטע מעניין או לעצור אם אתה צריך לשירותים. אתה יכול לקפוץ מעל פרסומות אם אתה לא רואה בזמן אמת..
חסרונות? החיסרון העיקרי שלו הוא שצריך לשלם טיפה יותר בכדי לקבל אותו...
ניחוש שלי, הוא קנה את ערוצי הספורט פרימיום. מצד שני, הבחור בן 17 אז לך תדע כמה מדויק המידע שיש לו על החשבונות.sunny_jim כתב:אתה יכול להסביר על מה שילמת עד עכשיו 330 ש"ח לחודש? גם אם אני אעבור עכשיו לחבילת TOP ואזמין לעצמי YES HD, אני עדיין לא אגיע ל330, ויש לי כבר YES MAX....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
rammmmm,
אם אתה לקוח חדש אז יש להם עסקה שאתה מקבל את המקס חינם עם התחייבות.
אם לא, אז צריך לשלם... אם אתה שואל אותי, זה שווה כל אגורה, אני כבר לא רואה כמעט כלום בזמן אמת...
אם אתה לקוח חדש אז יש להם עסקה שאתה מקבל את המקס חינם עם התחייבות.
אם לא, אז צריך לשלם... אם אתה שואל אותי, זה שווה כל אגורה, אני כבר לא רואה כמעט כלום בזמן אמת...
שלום,
יתרונות:
היתרון אכי גדול שאנחנו לא נאלצים יותר לצפות בפרסומות המעצבנים. אנחנו מתחילים לראות חדשות באיחור של 15 דקות וכך ניתן לדלג על הפרסומות וגם עלהכתבות הלא מענינות.
לערוץ 1 יש 100 חסויות לאולימפיאדה פשוט מדלגים קדימה.
במקום לקום לראות את המשחה של מייקל פלפס ב 5 בבקר ראיתי את זה ב 7 בבקר (כמובן שלא הקשבתי לחדשות כדי לא לקלקל).
כשהסרטים משעמים ? הקלטתי את הסרט האחרון של רוקי שפשוט גרוע דלגתי ישר לקרב בסוף, החלק היחידי שהיה מענין. כנ"ל לגבי כל תוכניות הראלטי לא צריך להקשיב יותר לזיבולי המוח של המנחים והתזכורות מה היה בפרקים הקודמים.
היס מקס מקליטאוטומטי את התחנה שצופים בו- מצלצל הטלפון או שרוצים הפסקה פשוט מחזירים אחורה לנק הצפיה האחרונה,
חסרון: נפח דיסק כנראה שלא מספיק גדול - אך עדיין לא הגעתי למצב שהוא מלא אצלי
כמו כן ניתן להקליט 2 תחנות בו זמנית אך חייבים להשאר על אחת התחנות.
יתרונות:
היתרון אכי גדול שאנחנו לא נאלצים יותר לצפות בפרסומות המעצבנים. אנחנו מתחילים לראות חדשות באיחור של 15 דקות וכך ניתן לדלג על הפרסומות וגם עלהכתבות הלא מענינות.
במקום לקום לראות את המשחה של מייקל פלפס ב 5 בבקר ראיתי את זה ב 7 בבקר (כמובן שלא הקשבתי לחדשות כדי לא לקלקל).
כשהסרטים משעמים ? הקלטתי את הסרט האחרון של רוקי שפשוט גרוע דלגתי ישר לקרב בסוף, החלק היחידי שהיה מענין. כנ"ל לגבי כל תוכניות הראלטי לא צריך להקשיב יותר לזיבולי המוח של המנחים והתזכורות מה היה בפרקים הקודמים.
היס מקס מקליטאוטומטי את התחנה שצופים בו- מצלצל הטלפון או שרוצים הפסקה פשוט מחזירים אחורה לנק הצפיה האחרונה,
חסרון: נפח דיסק כנראה שלא מספיק גדול - אך עדיין לא הגעתי למצב שהוא מלא אצלי
כמו כן ניתן להקליט 2 תחנות בו זמנית אך חייבים להשאר על אחת התחנות.
מסכים עם כל מילהoferlaor כתב:rammmmm,
אם לא, אז צריך לשלם... אם אתה שואל אותי, זה שווה כל אגורה, אני כבר לא רואה כמעט כלום בזמן אמת......
כנ"לLeo כתב:שלום,
יתרונות:
...