חלופות לרסיבר יקר
כיום יש כל מיני פורמטים הן באודיו והן בוידאו ברסיברים החדישים. בהנחה שברשותי מגבר קולנוע ביתי איכותי וחבל לי להוציא כסף מיותר על רסיבר שלא אשתמש בהגברה שלו דוגמת הימהה 3800, איזה מעבד או רסיבר זול יותר נותן את מה שצריך כיום הן ברמת האודיו והן באפסקיילינג של הוידאו.
קראתי פה באחת הפוסטים שיש הבדל בין הימהה 3800 ל 1800 בפרמטרים שונים. השאלה אם הם עקרוניים.
קראתי פה באחת הפוסטים שיש הבדל בין הימהה 3800 ל 1800 בפרמטרים שונים. השאלה אם הם עקרוניים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46392
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
כלומר אתה מחפש מעבד אודיו לפורמטי האודיו החדשים ומעבד נוסף עבור וידאו? העלות גבוהה יחסית לרסיברים בעלי תכונות דומות.
מה התקציב?
מה התקציב?
שלילי
אני מחפש רסיבר שההגברה שלו נחותה (ואז אשתמש בשלי) אך עם יכולות DSP ואפסקיילינג טובים. נתתי דוגמא את הימהה 3800 אל מול 1800
המחיר -ברמת ה 1200$. הכוונה שלי להוזיל את המכשיר על חשבון ההגברה אך לא על חשבון הפיצ'רים שציינתי.
המחיר -ברמת ה 1200$. הכוונה שלי להוזיל את המכשיר על חשבון ההגברה אך לא על חשבון הפיצ'רים שציינתי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46392
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
עיבוד וידאו טוב מהרגיל מתלווה תמיד לרסיברים יקרים יחסית מסיבות טבעיות.
אגב, בדקת יכולות עיבוד וידאו ברסיברים בעלות נמוכה יחסית? ייתכן ותמצא אותן לטעמך.
אגב, בדקת יכולות עיבוד וידאו ברסיברים בעלות נמוכה יחסית? ייתכן ותמצא אותן לטעמך.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
זיו - תקן אותי אם אני טועה
אבל לא היה איזה רסיבר עד סביבות 10K שעשה UPSCALE משמעותי...ziv_r כתב:עיבוד וידאו טוב מהרגיל מתלווה תמיד לרסיברים יקרים יחסית מסיבות טבעיות.
אגב, בדקת יכולות עיבוד וידאו ברסיברים בעלות נמוכה יחסית? ייתכן ותמצא אותן לטעמך....
לא?
ולמאירקה - לא מובן מה אתה רוצה מעבר ל UPSCALE? לשמוע את פורמטי האודיון החדשים או ...???
אם אתה מחפש רק UPSCALE איכותי - תסתכל בדפי החדשות לגבי מעבד של חברת EDGE.... שאמור לעשות UPSCALE רציני יחסית למכירו (1000$ בערך)
אני מחפש את מה שנתונים היום רסיברים דוגמת
הימהה 3800. מאחר ויש לי מגבר 5 ערוצים איכותי אני מעוניין לבחון אפשרות להשתמש ברסיבר כ-פרה בלבד כל זאת במגבלת המחיר של הימהה 3800 אחרת אפשר לקחת אותו וזהו.