שאלה לבעלי הפאנאסוניק AX200

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
taotao7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 719
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

ראיתי הדגמה של המקרן לפני כשבוע וכשהייתי שם הבחנתי בתופעה מוזרה - הפינה הימנית התחתונה של התמונה היתה לא ישרה. כששאלתי את המוכר מדוע, הוא אמר שזה בגלל שהמקרן עצמו לא ישר על השולחן - ההסבר נשמע היה לי הגיוני וזנחתי את הנושא.

לאחר התלבטות בין מקרנים החלטתי לרכוש את המקרן הזה, אבל היום בלילה כשהסתכלתי קצת בפורום AVS כאשר חיפשתי עצות וכיולים למסך, גיליתי שעוד שני אנשים לפחות סבלו מאותה התופעה וכעת אני חושש לרכוש את המקרן מפני שאני יודע שלי באופן אישי התופעה תפריע מאוד.

רציתי לדעת האם עוד מישהו כאן נתקל בבעיה הנ"ל של תמונה לא ישרה לגמרי (הפינה הימינית תחתונה של התמונה)?

תודה,

אבי

levy333
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

ל יש את המקרן הנ"ל ולא נתקלתי בתופעה הזאת. היה לי בהתחלה טרפז עד שהצלחתי לכוון את המקרן על מתקן התליה כמו שצריך אבל התופעה הזאת קיימת בכל מקרן לפי מה שאני יודע. לגבי הפינה הימנית התחתונה אין שום בעיה.
דרך אגב המקרן מעולה! גם באור כשאני רואה את האולימפיאדה ביורוספורט HD רואים פשוט מדהים!
לדעתי אין לך ממה לחשוש.
תתחדש!

taotao7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 719
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

תודה על התשובה.

למה הכוונה בבעיית טרפז וכיצד פתרת אותה?
Avi Merkado - www.filma.co.il

levy333
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

בעיית טרפז הכוונה שצד אחד היה יותר גבוהה משהני. הבעיה נפתרה על ידי אזון המקרן על מתקן בתלייה והלנס שיפט.
זאת לא בעיה בייצור או משהו כזה. רק בייצוב המקרן ואחרי משחק של כמה דקות הצלחתי להתגבר עליה.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”