עזרה בקניית מגבר חדש
שלו לכולם,
אני מתלבט בין כמה מגברים דו-ערוציים, כולם בסביבות ה-2500 ש"ח. שמעתי אותם, קשה לי לומר מה נשמע לי. אשמח לשמוע המלצות. ההתלבטות היא בעיקר בין nad 325bee, marantz pm4001 ו-onkyo a9211. אני אחבר למגבר פטיפון project debut 3.
מה דעתכם?
אני מתלבט בין כמה מגברים דו-ערוציים, כולם בסביבות ה-2500 ש"ח. שמעתי אותם, קשה לי לומר מה נשמע לי. אשמח לשמוע המלצות. ההתלבטות היא בעיקר בין nad 325bee, marantz pm4001 ו-onkyo a9211. אני אחבר למגבר פטיפון project debut 3.
מה דעתכם?
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
כדי לענות לך על השאלה, כדאי שתוסיף את דגם הרמקולים שלך.
באופן כללי בליגה הזאת לא יהיה פייבוריט אמיתי - שלושתם בינוניים מינוס.
ל - NAD יש Damping factor >160 שמקנה לו יתרון מסוים.[/eng]
באופן כללי בליגה הזאת לא יהיה פייבוריט אמיתי - שלושתם בינוניים מינוס.
ל - NAD יש Damping factor >160 שמקנה לו יתרון מסוים.[/eng]
יאיר ציין שניים, cyrus יתנו תמורה מצוינת, Roksan, דגמים של ארקם (A65 ואולי A75), דגמי כניסה של LINN וכמובן גן NAD ו-Rotel
בחלק מהדגמים ישאר עודף מ-2500.
בחלק מהדגמים ישאר עודף מ-2500.
נערך לאחרונה על ידי bitfield ב 14/08/2008 11:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
פעם אמרו לי - "אם אתה לא שומע הבדל, לך על ההכי זול". הכי חשוב זה כשתרכוש את המגבר, לפחות תהיה מרוצה ממה ששמעת ולא סתם תלך לקנות לפי שם.אילן1111 כתב:אני לאיודע מה נשמע לי כלומר, לא שמתי לב להבדלים ביניהם. אולי אני לא מספיק לא רגיש או שאין באמת הבדלים משמעותיים במה שיוצא החוצה. בגגל זה אני שואל אם יש משהו שאני מפספס פה....
הרמן קרדון 970 מגבר מעולה ומחירו בחדש מתאים לתקציב.מתאים במיוחד לרמקולים פתוחים עים טרבל גבוה
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=379398
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=379398
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
תוסיף עוד כ 1000+ למגבר ואז תוכל לכוון ל PM7001 של מרנץ וזה כבר מגבר ראוי,אילן1111 כתב:עוד לא החלטתי בנוגע לרמקולים, אבל התקציב הוא בסביבות 6500, 2000 ש"ח פטיפון, 2500 מגבר אז בסביבות 2000 לרמקולים....
גם עם תפחית כ 500 ש"ח מתקציב הרמקולים עדיין תהיה לך האפשרות
לשים יד על
זוג KEF-IQ3 או FOCAL 706 מדפיים ( למרות שעדיף וממומלץ להוסיף סטנדים )
וזו בהחלט תהיה מערכת התחלתית ראויה, ו... לך תשמע ותתרשם!
בימינו כדי לצאת ממצרים ולהגיע לארץ הקודש לא חייבים להסתובב 40 שנה במדבר!
[left]
I can recommend the NAD from your list BUT
I think you should spend more on the speakers and less on the amp and record player. As your budget is low there is a case for going second hand if you can
Steve
I can recommend the NAD from your list BUT
[/left]עוד לא החלטתי בנוגע לרמקולים, אבל התקציב הוא בסביבות 6500, 2000 ש"ח פטיפון, 2500 מגבר אז בסביבות 2000 לרמקולים....
I think you should spend more on the speakers and less on the amp and record player. As your budget is low there is a case for going second hand if you can
Steve