חיבור ISTAR
כפי שזיו רשם במאמר
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
אם אתה מעוניין להזרים מהמחשב הכי כדאי להשתמש בהזרמה דרך HTTP שזה בדיוק מה ש- myihome עושה.
http://www.networkedmediatank.com/download/myihome.html
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
אם אתה מעוניין להזרים מהמחשב הכי כדאי להשתמש בהזרמה דרך HTTP שזה בדיוק מה ש- myihome עושה.
http://www.networkedmediatank.com/download/myihome.html
תודה על הלינקים,
בשימוש של HTTP אם אני אתקין myiHome אז לפי הכתוב אני לא אוכל לנגן קבצי ISO
שבגדול זה אומר לפתוח אותם (דבר שרציתי להמנע ממנו)
קראתי את הכתוב ועדיין ה ISTAR לא מוצא את ספריית הרשת,
הוא גם נכשל בהתחברות לשידרוג הקושחה אבל כן מצליח להתחבר ל- Youtube למשל.
האם התופעות הללו מוכרות למישהו ?
בהפעלה הראשונה ראשונה באמצע האיתחול שלו כיבית אותו מהשלט והדלקתי אותו שוב,
האם זה יכל לפגוע בהגדרות ראשונות ?
האם ניתן לבצע פעולת איתחול נוספת ?
בשימוש של HTTP אם אני אתקין myiHome אז לפי הכתוב אני לא אוכל לנגן קבצי ISO
שבגדול זה אומר לפתוח אותם (דבר שרציתי להמנע ממנו)
קראתי את הכתוב ועדיין ה ISTAR לא מוצא את ספריית הרשת,
הוא גם נכשל בהתחברות לשידרוג הקושחה אבל כן מצליח להתחבר ל- Youtube למשל.
האם התופעות הללו מוכרות למישהו ?
בהפעלה הראשונה ראשונה באמצע האיתחול שלו כיבית אותו מהשלט והדלקתי אותו שוב,
האם זה יכל לפגוע בהגדרות ראשונות ?
האם ניתן לבצע פעולת איתחול נוספת ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
אל חשש משיתוף HTTP וקבצי ISO, פשוט הגדר גם שיתוף SMB ותמיד תדלג בין השיתופים.
ביצועי ה SMB & NFS מאוד שופרו בגרסאות הבטא האחרונות. בשאיפה גרסת Public תצא ל ISTAR בשבועיים הקרובים ואז לא יהיה ממש צורך ב myiHome.
אם אני לא טועה, רק מגירסת הקושחה הבאה תוכל לבצע עדכונים מהרשת, בנתיים פשוט הורד את העדכון מהאתר שלהם ועדכן דרך כונן USB.
ביצועי ה SMB & NFS מאוד שופרו בגרסאות הבטא האחרונות. בשאיפה גרסת Public תצא ל ISTAR בשבועיים הקרובים ואז לא יהיה ממש צורך ב myiHome.
אם אני לא טועה, רק מגירסת הקושחה הבאה תוכל לבצע עדכונים מהרשת, בנתיים פשוט הורד את העדכון מהאתר שלהם ועדכן דרך כונן USB.
יש התקדמות אבל גם עוד שאלות
אחרי שהתקנתי את myiHome סופסוף הצלחתי לגרום למכשיר להזרים מידע מהמחשב,
באף שיטה אחרת לא הצלחתי.
עכשיו יש לי שתי מקורות מידע זמינים
הראשון נראה כך( Home:Nevo(Unauthorized
השני נראה כך Home זה למעשה מה ש myiHome יצר בשבילי.
מה זה הראשון ? מאיפה הוא בא ? האם זה החיבור ל- WMP, אני שיניתי את ההגדרות שהוא לא פעיל אז למה הוא מציג אותו ? כיצד אפשר להסירו ?
כמו כן, בשימוש בתוכנה myiHome כל נושא חייב או מומלץ שיכיל רק את הקבצים שהוא תומך בהם אחרת המכשיר לא יציג או ינגן אותם להבדיל ממכשיר Tvix ששם יכלת לבקש לנגן שירים אבל אם התיקייה הנבחרת הכילה סרט המכשיר גם הציג וגם ניגן אותו, האם אני צודק או שיש דרך לקנפג אחרת ואני פשוט לא מכיר.
תודה על העזרה וסליחה על כמות השאלות.
ליאור
אחרי שהתקנתי את myiHome סופסוף הצלחתי לגרום למכשיר להזרים מידע מהמחשב,
באף שיטה אחרת לא הצלחתי.
עכשיו יש לי שתי מקורות מידע זמינים
הראשון נראה כך( Home:Nevo(Unauthorized
השני נראה כך Home זה למעשה מה ש myiHome יצר בשבילי.
מה זה הראשון ? מאיפה הוא בא ? האם זה החיבור ל- WMP, אני שיניתי את ההגדרות שהוא לא פעיל אז למה הוא מציג אותו ? כיצד אפשר להסירו ?
כמו כן, בשימוש בתוכנה myiHome כל נושא חייב או מומלץ שיכיל רק את הקבצים שהוא תומך בהם אחרת המכשיר לא יציג או ינגן אותם להבדיל ממכשיר Tvix ששם יכלת לבקש לנגן שירים אבל אם התיקייה הנבחרת הכילה סרט המכשיר גם הציג וגם ניגן אותו, האם אני צודק או שיש דרך לקנפג אחרת ואני פשוט לא מכיר.
תודה על העזרה וסליחה על כמות השאלות.
ליאור
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לא מכיר את הכיתוב שמופיע לך בקישור הראשון. אתה יכול להעלות תמונה? לפי האייקון יהיה יותר קל לדעת למה הוא שייך.
ייתכן באמת שזה זיהוי ה DLNA של ה WMP כפי שרשמת, כנראה שלאחר שחזור הגדרות יצרן הוא יעלם.
ניגון התכנים מתבצע קודם כל על ידי בחירת הפילטר בהתחלה, אם זה וידאו, אודיו או מסמכים. ככה זה עובד ולא ניתן לשנות זאת כרגע.
זוהי לא מגבלה קשה מידי לפי דעתי, הרי כשאתה מתיישב מול המכשיר אתה יודע בדיוק מה אתה הולך לנגן, לא?
נ.ב
זה בסדר שיש לך שאלות, זה המקום לשאול
ייתכן באמת שזה זיהוי ה DLNA של ה WMP כפי שרשמת, כנראה שלאחר שחזור הגדרות יצרן הוא יעלם.
ניגון התכנים מתבצע קודם כל על ידי בחירת הפילטר בהתחלה, אם זה וידאו, אודיו או מסמכים. ככה זה עובד ולא ניתן לשנות זאת כרגע.
זוהי לא מגבלה קשה מידי לפי דעתי, הרי כשאתה מתיישב מול המכשיר אתה יודע בדיוק מה אתה הולך לנגן, לא?
נ.ב
זה בסדר שיש לך שאלות, זה המקום לשאול
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זה נראה כמו השיתוף של WMP.
אם זה כל כך מציק לך, שחזור ההגדרות לברירת מחדל (דרך תפריט ה Maintenance) ייתכן ויעלים שיתוף זה.
אם זה כל כך מציק לך, שחזור ההגדרות לברירת מחדל (דרך תפריט ה Maintenance) ייתכן ויעלים שיתוף זה.