מה משדרים באולימפיאדה בHD5?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
evgenyv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אני ראיתי כבר 5-6 פעמים המשחק כדורסל נשים רוסיה נגד לטביה ב ערוץ HD5 של YES. ויש לי הרגשה שאני אסתכל בו עד סוף של האלימפיאדה.בזמן שיש מלא תחרויות כל יום בשידור SPORT5 SD.מה סיבה? תגידו זה לא
זלזול בלקוח שמשלם כל חודש 35 ש"ח עבור הערוץ ו רק חיכה ל אולימפיאדה הזות?

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #2 

אתה צודק ב-100%.

להלן אי מיילים ששלחתי לדוברת הערוץ בנושא ולצערי ללא תגובה.

אני החלטתי לשקול ברצינות מעבר לצלחת פרטית אבל אני טרם מצאתי מישהו שמחובר לצלחת ויש לו גם ממיר HD שמוכן שאני אבוא לביקור קצר אצלו בכדי להתרשם.

להלן התכתובת ששלחתי לדוברת ערוץ הספורט (מהסוף להתחלה)

גלית,

נראה שבזמן האחרון אני רושם מיילים לחינם כי תגובות ממך אני לא מקבל.
כנראה די נמאס לך מלקוח שדורש לקבל תמורה עבור מה שהוא משלם.
לא ברור לי מדוע ניתן לשדר תקצירים של הישראלים והשחייה בערוצים הרגילים ולא ב-HD.
לא ברור לי מדוע יש שידורים לאורך כל היום בערוצים הרגילים וב-HD אין כמעט כלום.

אני גם לא רואה שיש חדשות לגבי הליגות האירופאיות (הצרפתית כבר התחילה, הגרמנית מתחילה עוד יומיים וגם האיטלקית והספרדית בקרוב).

אני מצטער שבתמימותי חשבתי שיהיו שידורים משמעותיים ב-5HD והתחברתי לערוץ בתקופת האולימפיאדה, בפועל אין כמעט כלום.

הפיתרון היחיד שאני רואה הוא לעזוב את YES ו-HOT ולהתחבר לצלחת לווין הכוללת ממיר HD וזה מה שאני הולך לעשות.
אני לא מצטער הזמן שהשקעתי גם מולך וגם מול YES בשיפור תכני ה-HD ובאיכות הסאונד בתכנים אלה כדי לפחות לדעת שעשיתי הכל.

בברכה,

עידן

The content of this message and any attachments are intended solely for the designated recipient(s). It may contain confidential or proprietary information and may be subject to attorney-client privilege or other confidentiality protections. If you are not a designated recipient you may not review, copy or distribute this message. If you receive this in error, please notify the sender by reply e-mail and del-ete this message. Thank you.

-----Original Message-----
From: Gon Idan (Novetide)
Sent: Sunday, August 10, 2008 7:17 AM
To: 'Galit Hoffman'
Subject: FW: ?????? ????? ?????? ????? ex

היי גלית,

האולימפיאדה נפתחה בטקס מרשים ששודר ב-5HD.
אני חייב לאמר שהשידור היה משופר בהרבה על השידור הזוועתי בערוץ 1 אבל כבר ראיתי תכני HD באיכות טובה יותר.

ברשותך כמה שאלות.
למיטב הבנתי ערוץ יורוספורט HD שנקלט בהוט משדר גם את הענפים המרכזיים (שחייה ואתלטיקה) בשידור חי.
אני חושה שהנחה כי כל מי שמנוי לערוץ בהוט יוותר על התענוג של שמיעת השדרים והפרשנים המהוללים של ערוץ 1 ויראה את השידורים ביורוספורט HD היא הנחה די מבוססת.
מדוע אי אפשר לשכנע את ערוץ 1 שייתן גם לכם אפשרות לשדר זאת בשידור ישיר. כמה צופים שמחוברים ל-YESHD ומנויים לערוץ 5HD כבר יש? אז מקסימום יפסיד כמה אלפים בודדים של צופים.
גם אם זה לא אפשרי יש לי כמה הערות:
1. אתמול שודרו שידורים במהלך כל היום בכל 4 ערוצי הספורט. מדוע רק ערוץ 5HD כמעט ולא שידור כלום?
2. גם אם אין אפשרות להראות את הישראלים או את הענפים המרכזיים בשידור ישיר לפחות תיתנו לנו ליהנות משידור מוקלט (מצידי ביום עיכוב אם אין ברירה).
יהי מאוד נחמד לראות את השיא של פלפס ב-HD היום בערב וגם את הקרבות של יקותיאל.
3. מהדורת HD מסכמת של יום תחרות של כ-1 שעה (גם אם מדובר ביום לפני בגלל זכויות) היא דבר מאוד מומלץ.

כמו כן, האם יש חדש בנושא הליגות האירופאיות?
האם יש התקדמות בנושא אישור המועצה לשדר תכנים ב-HD שמשודרים במקביל בערוצים לא פתוחים?

בברכה,

עידן

starre
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 287
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אני חושב שהבעיה לא בספורט 5 - הם משדרים מה שיש להם מנוי לשדר. הבעיה בערוץ 1 שהם לא משדרים במגביל ב-HD . הסיכוי ש-1 או 2 או-10 ישדר בקרוב ב-HD נמוך בגלל המחיר הגבוה לקנות את כל הציוד הדרוש ל-HD. גם ספורט 5 רק משדר חומר מחו"ל שצולם ב-HD (עוד פעם ועוד פעם). מה שמרגיז זה האיכות הירודה של השידור SD בערוץ 1 גם בEUROSPORT 51 הרגיל בהשוה לאטונה לפני 4 שנים. אם האיכות היה כמו ערוץ 10 היו פחות תלונות.
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #4 

למה אני לא מופתע... :?

בינתיים שידורי הספורט ב-HD מאכזבים מאוד.
ראה שידורי היורו שלא היו ועכשיו גם האולימפיאדה.

אני שוב מברך את עצני שלא הצטרפתי

starre
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

המזל שלי שאני כן הצטרפתי. ב-EUROSPORT HD מקבלים את הכל וללא שעות משממות של ג'ודו. אם הייתי רק בממיר DOCSYS הישן שלי או YES אז היה לי שידורים באיכות הרבה יותר נמוכה (11 ו-51) מהערוצים הרגילים 2 ו 10 וסרטים. מה הפתרון בלי צלחת פרטית? אולי יש REAL TIME STREAMING באיכות HD דרך האנטרנט מהאולימפיאדה?
guyezra כתב:למה אני לא מופתע... :?

...

puca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272

משרד התקשורת, איפה אתם ???

שליחה #6 

חבל על הזמן של כול.......כם !!!!! מה אתם ילדים ?????? לאיזה תשובות אתם מצפים מחברת הוט ?????? הם יודעים כי אנחנו פריירים ומממשיכים להיות מנויים שלהם או לחלופין של חברת הלוין !!!!!!! הפריירים תמיד מתחלפים !!!!!!!!!!!!!

לממונים במשרד התקשורת - אתם ישנים ומקבלים משכורות מהמדינה !!!!!!!!! צריך מיד כניסת שחקנים חדשים בזירה !!!!!!!!! אנו במאה - 21 - 2008 + !!!!!!!!!!! אנו המחוברים ל שני החברות הללו - מ ת כ נ נ י ם , אנא תאפשרו כניסת משקיעים חדשים !!!!!!!!!!!
ולנו לא נותר אלה לאחל בהצלחה לכו.........לנו במעקב סרק זה !!!!!!!!!!

starre
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

חם פה.......

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

Re: משרד התקשורת, איפה אתם ???

שליחה #8 

puca כתב:חבל על הזמן של כול.......כם !!!!! מה אתם ילדים ?????? לאיזה תשובות אתם מצפים מחברת הוט ?????? הם יודעים כי אנחנו פריירים ומממשיכים להיות מנויים שלהם או לחלופין של חברת הלוין !!!!!!! הפריירים תמיד מתחלפים !!!!!!!!!!!!!

לממונים במשרד התקשורת - אתם ישנים ומקבלים משכורות מהמדינה !!!!!!!!! צריך מיד כניסת שחקנים חדשים בזירה !!!!!!!!! אנו במאה - 21 - 2008 + !!!!!!!!!!! אנו המחוברים ל שני החברות הללו - מ ת כ נ נ י ם , אנא תאפשרו כניסת משקיעים חדשים !!!!!!!!!!!
ולנו לא נותר אלה לאחל בהצלחה לכו.........לנו במעקב סרק זה !!!!!!!!!!
...
מה הקשר? הזכויות הן של ערוץ 1, והערוץ יכול להחליט למי לתת לשדר, למי לא, ואת מי להחשיך (ע"ע הערוץ הספרדי שמוחשך במהלך שידורי האולימפיאדה). לשמחתי, יש לי יורוספורט HD שמשדר באיכות מדהימה. בנוגע לכניסת שחקן שלישי, שתי החברות הקיימות היום בחובות אדירים, וכניסת השידורים הדיגיטליים החינמיים לא הולכת לשפר את המצב. אתה יודע כמה עולה לפרוס ולתחזק תשתית כבלים ארצית כמו של הוט?! ביס הסיפור יותר זול, אבל גם יש להם פחות הכנסה והם חייבים את בזק. הסיפור ממש לא פשוט. ובכל מקרה, תמיד יש צלחות פרטיות למיניהן.

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #9 

levikon'

אני לא ביקשתי ש-5HD ישדרו תכנים שמשודרים ישירות בערוץ 1.
אני דרשתי שישדרו ב-HD תכנים שמשודרים בערוצי הספורט השונים.

אם ערוץ 1 נותן להם זכות לשדר בחדשות בספורט תקצירים של מכל האירועים אני בטוח שאין גם מניעה לשדרם ב-HD.

אם ערוץ 1 נותן להם זכות לשדר תכנים בערוצי הספורט השונים בשידור ישיר (כדורעף, כדורגל, כדורסל...) ןהם משדרים שעות רבות בכל ערוצי הספורט מן הראוי לשדר במקביל (לפחות את התכנים שבערוץ 5 רגיל) ב-HD.

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #10 

idan309 כתב:levikon'

אני לא ביקשתי ש-5HD ישדרו תכנים שמשודרים ישירות בערוץ 1.
אני דרשתי שישדרו ב-HD תכנים שמשודרים בערוצי הספורט השונים.

אם ערוץ 1 נותן להם זכות לשדר בחדשות בספורט תקצירים של מכל האירועים אני בטוח שאין גם מניעה לשדרם ב-HD.

אם ערוץ 1 נותן להם זכות לשדר תכנים בערוצי הספורט השונים בשידור ישיר (כדורעף, כדורגל, כדורסל...) ןהם משדרים שעות רבות בכל ערוצי הספורט מן הראוי לשדר במקביל (לפחות את התכנים שבערוץ 5 רגיל) ב-HD.
...
מסכים איתך לגמריי. וכמו שיורוספורט משדרים את האולימפיאדה בהצלחה, כך גם 5HD שלא מתחרה בעצם עם ערוץ 1 (קהל שונה) יכול היה לשדר את האולימפיאדה. למה הוא לא משדר? צריך לשאול את חברת ערוץ 5 שמפיקה את הערוץ. מה שמשודר בערוצים השונים לא קשור לא ליס ולא להוט. ביינתים, לקוחות יס HD סובלים באולימפיאדה. גם נאלצים לשלם 35 ש"ח על ערוץ 5HD (בהוט הוא בחינם כחלק מהחבילה) וגם לא מקבלים כמעט שידורי ספורט ישירים ב-HD (בהוט יש הן את 5HD והן את יורוספורט HD).

starre
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

אני בטוח שלערוץ 5 אין אולפן -HD או ציוד HD לעשות את העבודה עריכה חוץ מלשדר מחו"ל או מקליט ולשדר. מה שהם עושים זה רק להוסיף פס קול לשידור-HD מחו"ל. אין ל-5 יכולת לעבד קטעי וידיו HD כמו ב-EUROSPORT . הציוד עולה מיליונים. מה שהיה צריך זה ש-5 ו-1 מתאחדים למשימת אולימפיאדה עם שידור LIVE כפול אחד ל-HD ואחד ל-SD. בזמן האולפן/פרשנות בSD הערוץ HD היה יכול לתת קטעים מוקלטים ב-HD.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4686
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #12 

starre כתב:המזל שלי שאני כן הצטרפתי. ב-EUROSPORT HD מקבלים את הכל וללא שעות משממות של ג'ודו. אם הייתי רק בממיר DOCSYS הישן שלי או YES אז היה לי שידורים באיכות הרבה יותר נמוכה (11 ו-51) מהערוצים הרגילים 2 ו 10 וסרטים. מה הפתרון בלי צלחת פרטית? אולי יש REAL TIME STREAMING באיכות HD דרך האנטרנט מהאולימפיאדה?
guyezra כתב:למה אני לא מופתע... :?

...
...
(Y)

אכן תענוג של ערוץ - Eurosport HD - במיוחד בתקופה הזו.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78909
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #13 

אתמול ראינו את הזינוקים למים של בחורות. לא יודע למה קוראים לזה אוליפיאדה, זה גורם להורמונים הגבריים להתחיל להתעורר....

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #14 

oferlaor כתב:אתמול ראינו את הזינוקים למים של בחורות. לא יודע למה קוראים לזה אוליפיאדה, זה גורם להורמונים הגבריים להתחיל להתעורר....
...
זינוקים למים... :lol:
עופר, חשבת להיות פרשן ספורט?
:lol:

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #15 

עפר,
קבל המלצה חמה על כדורעף
בייחוד חופים
העם דורש..... כל מיני דברים

starre
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

סוף סוף מישהו מבין (Y) ברור שלא צריכים את Eurosport HD כל הזמן אבל יש תחריות חשובות ומעינות שרק הם עושים..... בחורף יש תחריות סקי עם בודי מילר.....חבל על הזמן

nils3373

אכן תענוג של ערוץ - Eurosport HD - במיוחד בתקופה הזו

oren45
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 108
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #17 

שלום רב ,

גם אני מנוי ל-HD ביס וגם אני מאוכזב מהתכנים של ערוץ הספורט
אומנם אני קרוב לערוץ ואם כל מי שדיברתי והבטיחו לעלות בתכנים לא עזר.

אני מציע 2 דברים :

1) להמשיך לשלוח מיילים או להרים טלפונים (יתן טלפון למי שרוצה במסרים)
2) לכתוב את הטענות שלכם גם בפורום של הוועד האולימפי שפרשני וכתבי ערוץ הספורט כותבים שם :
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forum ... rumId=1039

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #18 

למה בפרטי
פרסם כאן את הטלפון
העם דורש..... כל מיני דברים