לאיזה מקודדים אני זקוק על מנת לנגן DTS\DD דרך המדיה פורטל?
הורדתי את ה-FDDSHOW TRYOUT והגדרתי את המקודד של האודיו להוציא את האודיו דרך SPDIF סימנתי עליו V בצד שמאל וכמובן שהגדרתי את המדיה פורטל להשתמש במקודד אודיו הזה
אבל משום מה הסיגנל שהמחשב שלי מוציא לרסיבר (DENON 4308) הוא Dolby PL II (כך מופיע בחיווי של הרסיבר)
1. איזה מקודדים אני צריך על מנת שזה אכן יוציא לי DD או DTS לרסיבר?
2. האם ישנן הגדרות מיוחדות שעלי לעשות במקודד?... אולי פיספסתי משהו...
3. איך אני יכול לדעת האם הקובץ שאני מנסה לנגן, לדוגמא זה The Dark Knight Prologue 2008 CUSTOM HEBSUB 720p Blu-ray x264-iHD-www iDown tv mkv, כולל קידוד ב-DD או DTS?
4. במידה וזה לא קובץ בעל קידוד של DD או DTS האם ישנו אתר שאפשר להוריד בו קובצי הדגמה שמקודדים בפורמטי אודיו על מנת לראות שהמקודד והרסיבר מכויילים היטב?
תודה ויום טוב
חיים
אבל משום מה הסיגנל שהמחשב שלי מוציא לרסיבר (DENON 4308) הוא Dolby PL II (כך מופיע בחיווי של הרסיבר)
1. איזה מקודדים אני צריך על מנת שזה אכן יוציא לי DD או DTS לרסיבר?
2. האם ישנן הגדרות מיוחדות שעלי לעשות במקודד?... אולי פיספסתי משהו...
3. איך אני יכול לדעת האם הקובץ שאני מנסה לנגן, לדוגמא זה The Dark Knight Prologue 2008 CUSTOM HEBSUB 720p Blu-ray x264-iHD-www iDown tv mkv, כולל קידוד ב-DD או DTS?
4. במידה וזה לא קובץ בעל קידוד של DD או DTS האם ישנו אתר שאפשר להוריד בו קובצי הדגמה שמקודדים בפורמטי אודיו על מנת לראות שהמקודד והרסיבר מכויילים היטב?
תודה ויום טוב
חיים
המצב בו עומד הרסיבר שלך הינו מצב שלא מאפשר לקבל פס קול AS IS. ולכן תעביר את הרסיבר לסטראו או ללא מצב שמיעה מיוחד ואז תשמע אם אתה מקבל סאונד כראוי.
אין אפשרות לדעת מלבד הסתכלות על שם הקובץ. בדרך כלל כאשר הסרט מקודד ב-DTS אז הדבר רשום בשם של הקובץ אחרת זה DD.
אין אפשרות לדעת מלבד הסתכלות על שם הקובץ. בדרך כלל כאשר הסרט מקודד ב-DTS אז הדבר רשום בשם של הקובץ אחרת זה DD.
לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון "המצב בו הרסיבר שלי עומד"....
הוא מוגדר על AUTO ומה שהכרטיס קול מוציא תמיד כברירית מחדל זה DOLBY PL2
אם לדוגמא אני מריץ תבניות לבדיקה של הכרטיס קול דרך המאפיינים בלוח הבקרה אז החיווי אכן משתנה בהתאם לתבנית שאני מריץ
הוא מוגדר על AUTO ומה שהכרטיס קול מוציא תמיד כברירית מחדל זה DOLBY PL2
אם לדוגמא אני מריץ תבניות לבדיקה של הכרטיס קול דרך המאפיינים בלוח הבקרה אז החיווי אכן משתנה בהתאם לתבנית שאני מריץ
מ-avsforum
לא מנסיון אישי אבל נראה לי שהבעיה והפתרון שלה תואמים לשלך:
[left]
SPDIF Pass through of Dolby Digital and DTS?
--------------------------------------------------------------------------------
Got it working. Here's how:
Vista x86
Installed ffdshow-tryouts (latest nightly)
Installed AC3Filter
Installed Haali Media Splitter
Configured ffdshow audio for AC3 and DTS to use "SPDIF" and checked "Maximize compatibility", all on Codecs page.
Configured AC3Filter to "Use SPDIF", passthrough AC3 and DTS.
Played the start of one DVD in WMP to 'prime' Windows Media Player
All works now.
[/left]
[left]
SPDIF Pass through of Dolby Digital and DTS?
--------------------------------------------------------------------------------
Got it working. Here's how:
Vista x86
Installed ffdshow-tryouts (latest nightly)
Installed AC3Filter
Installed Haali Media Splitter
Configured ffdshow audio for AC3 and DTS to use "SPDIF" and checked "Maximize compatibility", all on Codecs page.
Configured AC3Filter to "Use SPDIF", passthrough AC3 and DTS.
Played the start of one DVD in WMP to 'prime' Windows Media Player
All works now.
[/left]
זה מה שעשיתי אצלי בעזרת FFDSHOW ו- HAALI. פשוט תסמן אצלך בהגדרות הFFDSHOW את האופציה להעביר סאונד ישירות דרך SPDIF בהגדות שהוא נותן לך. אתה תראה את האופציות בתחתית הרשימה.
או פשוט דרך ה-AC3FILTER לסמן "VI" במקום המתאים. אם יש לך רסיבר משובח רצוי לתת לו לעשות את הפיענוח הפנימי. אמנם עם הפורמטים החדשים תהייה לך בעיה ותהייה חייב להשתמש בחיבור האנלוגי.
או פשוט דרך ה-AC3FILTER לסמן "VI" במקום המתאים. אם יש לך רסיבר משובח רצוי לתת לו לעשות את הפיענוח הפנימי. אמנם עם הפורמטים החדשים תהייה לך בעיה ותהייה חייב להשתמש בחיבור האנלוגי.
יש התקדמות קטנה
טוב באמת שינתי את ההגדרות ב-FFDSHOW וזה מסתדר
הרסיבר מבצע פיענוח פנימי ואפילו מזהה את הסיגנל בהתאם-דולבי דיגיטל
אבל DTS זה לא מזהה יש לך מושג למה?
ניסתי לנגן ישירות מדיסקDVD מקורי הופעה חיה של מדונה
תודה רבה רבה
הרסיבר מבצע פיענוח פנימי ואפילו מזהה את הסיגנל בהתאם-דולבי דיגיטל
אבל DTS זה לא מזהה יש לך מושג למה?
ניסתי לנגן ישירות מדיסקDVD מקורי הופעה חיה של מדונה
תודה רבה רבה