הגדרת Guide בMCE 2005
שלום לכולם, בעזרתכם הרבה התקנתי את MCE 2005 עם SP3, כשלרשותי כרטיס הטלויזיה 150 של HAU... משהו
לאחר אשף ההתקנה הפשוט והנוח של MCE, הכל עובד כראוי מלבד ה-GUIDE מדריך התוכניות.
בדקתי דרך ממשק הMC שיש אינטרנט ונראה כי החיבור תקין (כך גם בבדיקה דרך אינטרנט אקספלורר).. אך כשאני נדרש להכניס פוסטל קוד (הוא מזהה שאני מישראל) מתחילה הורדה ואז מופיעה שגיאה 14..
האם השגיאה מוכרת? ישנם פתרונות לבעיה? אשמח לתשובה,
בתודה אסף
לאחר אשף ההתקנה הפשוט והנוח של MCE, הכל עובד כראוי מלבד ה-GUIDE מדריך התוכניות.
בדקתי דרך ממשק הMC שיש אינטרנט ונראה כי החיבור תקין (כך גם בבדיקה דרך אינטרנט אקספלורר).. אך כשאני נדרש להכניס פוסטל קוד (הוא מזהה שאני מישראל) מתחילה הורדה ואז מופיעה שגיאה 14..
האם השגיאה מוכרת? ישנם פתרונות לבעיה? אשמח לתשובה,
בתודה אסף
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ב-MCE2005 אין אינטגרציה מובנית עם לוח המשדרים הישראלי כמו בויסטה, אבל יש תוכנה חיצונית שנקראת MegaEPG שעושה את זה.
אתר הבית שלה:
http://www.pvr.co.il
וכותב התוכנה יעזור לך כאן בפורום אם תיתקל בבעיות.
אתר הבית שלה:
http://www.pvr.co.il
וכותב התוכנה יעזור לך כאן בפורום אם תיתקל בבעיות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
גם במובנה של הויסטה יש בעיות של אי דיוקים, זה בא בגלים - לפעמים יש שבועות מדוייקים, ולפעמים יש אי דיוקים שגורמים להקלטות בשעות לא נכונות, ואז צריך לעבור להקלטה ע"י תכנות ידני של ערוץ, יום ושעות. אבל רוב הזמן זה די מדוייק.
*הכי* מדוייק זה לרכוש כרטיס DVB-S ולתת למחשב לקחת את לוח המשדרים היישר משידורי יס, עם תוכנה אחרת, גם ישראלית, שנקראת EPGFromDVB.
*הכי* מדוייק זה לרכוש כרטיס DVB-S ולתת למחשב לקחת את לוח המשדרים היישר משידורי יס, עם תוכנה אחרת, גם ישראלית, שנקראת EPGFromDVB.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אין לי בעיה עם אי דיוקים אני יוכל להסתדר עם זה, העיקר שיהיה משהו בסיסי שיעבוד
אבל נראה כי התוכנה לא עובדת לי טוב,
התקנתי אותה והרצתי את האשף (בחרתי ב"MCE", "שידורי יס", סימנתי את הערוצים ואת הימים והמקורות מהם יורד הלוח, הוא גם הוריד חלק ולאחר כמה דקות הראה לי Done..
אבל כשאני נכנס לMCE אין לוח משדרים, האם צריך לחפש את הקובץ פלט של התוכנה ולשים בתקייה מסויימת או שנעשה לבד?
אבל נראה כי התוכנה לא עובדת לי טוב,
התקנתי אותה והרצתי את האשף (בחרתי ב"MCE", "שידורי יס", סימנתי את הערוצים ואת הימים והמקורות מהם יורד הלוח, הוא גם הוריד חלק ולאחר כמה דקות הראה לי Done..
אבל כשאני נכנס לMCE אין לוח משדרים, האם צריך לחפש את הקובץ פלט של התוכנה ולשים בתקייה מסויימת או שנעשה לבד?