60GB Xbox 360 - ביום שישי

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73396
שם מלא: ערן
נתן תודות: 649 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #1 

http://www.trustedreviews.com/gaming/ne ... -Friday/p1

וזו החבה שהכריזה שאין ממש צורך בדיסק קשיח בקונסולה בתחילת דרכה :lol:

sierra13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #2 

Huber אני חושב (לפי המחירים ב-£) שזו הכרזה אירופאית?
היא נמכרת כבר למעשה כבר משבוע שעבר (3 לחודש באמאזון US). מיקרוסופט לא ממש עשו מזה הכרזה רצינית, היא מחליפה את גרסת ה- 20 גיגה ולחנויות ניתן אישור למכור את הקונסולה ברגע שיש להם במלאי ובא להם (אני מניח שחלקם יעדיפו למכור קודם את הגרסת 20).
Huber כתב: וזו החברה שהכריזה שאין ממש צורך בדיסק קשיח בקונסולה בתחילת דרכה :lol:
...
זה גם לא ממש רק בתחילת דרכה. גרסת הארקייד עדיין נמכרת.. למרות שאני מסכים שכמו שהעתיד נראה כרגע (משחקים גדולים יותר, הפצה דיגיטלית וכו') כונן קשיח יהפוך למוצר חובה.
השאלה האמיתית היא אם מיקרוספוט תזניח את המשתמשים בגרסת הארקייד או תכריח אותם לרכוש כונן קשיח ותתחיל להכניס התקנה של משחקים על הכונן כמו ה- PS3 או ה- PC.

דבר אחרון - זה לא כזו חכמה לתפוס חברות בקלקלתן בצורה כזו. ביל גייטס אמר לפני 20 שנה שמחשב לא צריך יותר מ- 640k ועדיין אנשים חושבים שזה שנון להזכיר את זה היום.
בל נשכח שסוני ניסתה להשכיח מכולם את הפאשלה שלה עם הפטנט על הרטט.
במקום זה היא הציגה כהמצאת הדור בקר מבוסס תנועה שמיקרוסופט כבר הוציאה ב- 2002 אבל ברגע שהסתדרו הדברים חזרה להציע את הבקר הרוטט..
כולם עושים פאשלות, כולם מנסים למכור כמה שיותר כולם מנסים להרוויח וכל הדרכים כשרות..

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73396
שם מלא: ערן
נתן תודות: 649 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #3 

sierra13 כתב: תכריח אותם לרכוש כונן קשיח
...
MARK MY WORDS.