Hercules II for Linn LP-12

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
kiddo פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מדובר בספק כוח תחליפי שמחליף את גרסאת ה Valhalla ומספק תמיכה ב 33 ו 45 ללא שינויים בפטיפון.

האם יש למישהו ניסיון איתו? ניתן להשיג בארץ?

roeek
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1349
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

הוא אינו תחליף לוולהאלה, הוא מיוצר ע"י STAMFORD AUDIO כאלטרנטיבה זולה יותר למה ש-LINN מציעה.
יש צורך ביידע טכני להרכבתו בתוך גוף הפטפון והוא מאפשר אספקת מתח "חכמה" יותר, מעבר מהיר בין מהירויות 33 ו-45 ללא צורך באדפטור חיצוני, ויש הטוענים כי הוא משדרג מעט את הצליל.
מבדיקה שערכתי, לא ניתן להשיגו בארץ, אך באם תשיג כזה (EBAY למשל, ראיתי אחד כזה ב-330$), ייתכן ואילן טמיר יוכל להתקין אותו.
אני ממשיך לדבוק ב-LINGO שעושה עבודה מעולה אך הוא יקר להחריד..
The Black Wax

aryegur
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
שם מלא: אריה גור

שליחה #3 

למיטב הבנתי התקנתו בפטיפון מאוד פשוטה - זהה לזו של הוולהלה. במידה ויש לך פטיפון מדגם מאוד ישן, אתה צריך להחליף את פס המתכת בבסיס הפטיפון לכזה שבא עם חורים מתאימים לוולהלה/הרקולס וכן אתה צריך לרכוש קונוסים מפלסטיק שמשמשים להצמדת הספק לפס המתכת. את הקונוסים הייתי מציע לך לבקש ממוכר הספק - ואם לא, אתה יכול לרכוש אותם מאילן טמיר ואתה גם יכול לרכוש ממנו את פס המתכת "המחורר". במחיר של לינגו משומש אתה גם יכול לרכוש ארמגדון משומש של NAIM - שהוא גם ספק מיועד לפטיפון של LINN. מה טוב יותר - תשפוט בעצמך.

אריה

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #4 

וגם במקרה הזה לא צריך את אילן טמיר - אפשר לבנות ספק כח שנשמע יותר טוב מה-Lingo. אגב, את ההשואה ביניהם עשינו במבחן עיוור!

kiddo פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #5 

אני שוקל להזמין את ההרקולס. זו נראת כמו חלופה טובה במחיר סביר, והולהאללה שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים.

aryegur
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
שם מלא: אריה גור

שליחה #6 

אם אפשרי, הייתי שמח לשמוע את ההרקולס לכשתזמין אותו.

גם לדעתי ההרכבה קלה בהנחה שבפטיפון כבר מורכב וולהלה.

אריה

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”