Hercules II for Linn LP-12
הוא אינו תחליף לוולהאלה, הוא מיוצר ע"י STAMFORD AUDIO כאלטרנטיבה זולה יותר למה ש-LINN מציעה.
יש צורך ביידע טכני להרכבתו בתוך גוף הפטפון והוא מאפשר אספקת מתח "חכמה" יותר, מעבר מהיר בין מהירויות 33 ו-45 ללא צורך באדפטור חיצוני, ויש הטוענים כי הוא משדרג מעט את הצליל.
מבדיקה שערכתי, לא ניתן להשיגו בארץ, אך באם תשיג כזה (EBAY למשל, ראיתי אחד כזה ב-330$), ייתכן ואילן טמיר יוכל להתקין אותו.
אני ממשיך לדבוק ב-LINGO שעושה עבודה מעולה אך הוא יקר להחריד..
יש צורך ביידע טכני להרכבתו בתוך גוף הפטפון והוא מאפשר אספקת מתח "חכמה" יותר, מעבר מהיר בין מהירויות 33 ו-45 ללא צורך באדפטור חיצוני, ויש הטוענים כי הוא משדרג מעט את הצליל.
מבדיקה שערכתי, לא ניתן להשיגו בארץ, אך באם תשיג כזה (EBAY למשל, ראיתי אחד כזה ב-330$), ייתכן ואילן טמיר יוכל להתקין אותו.
אני ממשיך לדבוק ב-LINGO שעושה עבודה מעולה אך הוא יקר להחריד..
The Black Wax
למיטב הבנתי התקנתו בפטיפון מאוד פשוטה - זהה לזו של הוולהלה. במידה ויש לך פטיפון מדגם מאוד ישן, אתה צריך להחליף את פס המתכת בבסיס הפטיפון לכזה שבא עם חורים מתאימים לוולהלה/הרקולס וכן אתה צריך לרכוש קונוסים מפלסטיק שמשמשים להצמדת הספק לפס המתכת. את הקונוסים הייתי מציע לך לבקש ממוכר הספק - ואם לא, אתה יכול לרכוש אותם מאילן טמיר ואתה גם יכול לרכוש ממנו את פס המתכת "המחורר". במחיר של לינגו משומש אתה גם יכול לרכוש ארמגדון משומש של NAIM - שהוא גם ספק מיועד לפטיפון של LINN. מה טוב יותר - תשפוט בעצמך.
אריה
אריה