יש לי מכשיר DVD של LG שהוא גם צורב ,בזמן האחרון הוא לא קורא תקליטורי DVD הוא קורא רק CD או DIVX .קרוב לוודאי שדיודת הלייזר התקלקלה
מי שהוא נתקל בתקלה כזו .האם מי שהוא יכול לקשר אותי ללינק כיצד להחליף
את דיודת הלייזר או לחילופין האם צריך לבצע כיוונון מסוים (ביצעתי ניקוי עם אלכוהול)
תודה
כולם נתקלים בבעיה זאת במקליטים של LG. במיוחד, זמן קצר אחרי הקניה... (אני עצמי עברתי עם 2 מכשירים, ושמעתי על עוד כמה... בעצם, כל מכשירי הדיוידי שנתקלתי בהם (חברים/משפחה) של LG התקלקלו אחרי זמן קצר) אם שלך עדיין בזמן אחריות, נצל את זה, תרוויח עוד כמה חודשים. אם חלפה האחריות - תשליך אותו ותקח לך משהו חדש (ולא של LG. מדבקה יהיה טוב יותר)...
המכשיר עבד כשנתיים ללא בעיות מיוחדות מלבד זמן העלאת הדיסקים ,אולי בכל זאת לפני שאני קונה חדש מי שהוא יכול
לחבר אותי ללינק כיצד מחליפים את דיודת הלייזר או לחילופין האם יש כיוונון שצריך לבצע כדי לפתור את הבעיה הזו
(יש לי רקע נרחב באלקטרוניקה )
שלום רב,
קראתי שתיקנת מכשיר DVD של LG באוגוסט ע"י החלפת הצורב. קרתה לי בעיה דומה ורציתי לשאול האם הצורב שהחלפת הוא משו רגיל שניתן למצוא בחנויות, ואם לא אז היכן בדיוק?
תודה רבה לך
אילן
gloteron כתב:שלום רב,
קראתי שתיקנת מכשיר DVD של LG באוגוסט ע"י החלפת הצורב. קרתה לי בעיה דומה ורציתי לשאול האם הצורב שהחלפת הוא משו רגיל שניתן למצוא בחנויות, ואם לא אז היכן בדיוק?
תודה רבה לך
אילן
יש לי בעיה דומה לשלך, הדיוידי שלי לא רוצה כל כך לקרוא דיסקים צרובים בזמן האחרון, או מוקלטים, אפילו כאלו שהוקלטו במכשיר עצמו. דווקא דיוידי רגילים אין לו בעיה לקרוא (חוץ מזה שלוקח לו שנה לעכל כל דיוידי שמכניסים אליו...)
המכשיר שלי הוא משולב, וידאו ודיוידי מקליט.
מעבדת השירות הרשמית של רטפון רוצה 120 ש"ח רק על בדיקה והצעת מחיר.
יכול להיות שזה רק עניין של אבק?
אם לא, אתה חושב שהפיתרון יכול להיות זהה, לקנות צורב ולהכניס במקום? האם צריך אחרי ההחלפה של הצורב לעשות איזה עדכון תוכנה?
לחילופין, יש לך אולי מעבדה שאתה יכול להמליץ עליה באזור המרכז?
שלום
פתחתי את מכשיר ה LG 288
בפנים אומנם נראה שיש כונן DVD שנראה במידותיו זהה לכונן מחשב ביתי רגיל.
אך החיבור הפיזי שלו שונה, שעל זה אני מאמין שאני יצליח להתגבר.
אך הבעיה היא בחיבור כבל הדאטא , בניגוד לכונן רגיל של מחשב שיש לו חיבור IDE, כאן יש לי חיבור של כבל שטוח ודק עם מחבר חיבור דק ועדין אף הוא ( בדומה לחיבורים שקיימים בתוך המכשיר בפנים).
מצורפים צילומים של המחבר.
שלום, קראתי שפתרת בעייה של הLG ע"י החלפה של הכונן. אני לא מומחה באלקטרוניקה והמכשיר שלי לא באחריות, רציתי לדעת איזה כונן רכשת? מבחינת הדגם. כמו כן אם תוכל להנחות אותי איך להחליף את הכונן...
בתודה מראש,
יוסי