האם מישהו ייבא בפועל רסיבר ONKYO מארה"ב
אני מנסה לעשות עבודת בילוש לגבי רסיבר TX-SR606, ואשמח אם יש מישהו שבפועל הזמין מארה"ב דגם אמריקאי של רסיבר ONKYO ושיכול לשפוך אור לגבי התמיכה שלו בפועל בפורמטי וידאו:
בחוברת (המתאימה לכל תתי הדגמים) יש איזכור לתמיכה בסיגנלי וידאו אירופאיים (50FPS) ו PAL, אבל לא ברור לחלוטין האם אותה גרסה אמריקאית תומכת בכל הפורמטים, או שהכוונה היא לתתי דגמים שונים.
כמו כן בתפריטים המתוארים בחוברת יש איזכור לבחירת NTSC/PAL לגבי הצגת ה ON SCREEN MENU.
התקשרתי ל ONKYO USA, ונציג "טכני" שלהם טען שמעגל הוידאו לא תומך בפורמטים אירופאיים כמו 50FPS ו PAL. אבל ייתכן וזו מדיניות הצהרתית שנועדה למנוע ייצוא לא מבוקר ??
העניין מאד מפתה, מכיוון שניתן לייבא את המכשיר הזה כולל כל המסים והעלויות בכ 2000 ש"ח, ומחירו בארץ הוא כפול לפחות !
תודה על כל שביב מידע...
בחוברת (המתאימה לכל תתי הדגמים) יש איזכור לתמיכה בסיגנלי וידאו אירופאיים (50FPS) ו PAL, אבל לא ברור לחלוטין האם אותה גרסה אמריקאית תומכת בכל הפורמטים, או שהכוונה היא לתתי דגמים שונים.
כמו כן בתפריטים המתוארים בחוברת יש איזכור לבחירת NTSC/PAL לגבי הצגת ה ON SCREEN MENU.
התקשרתי ל ONKYO USA, ונציג "טכני" שלהם טען שמעגל הוידאו לא תומך בפורמטים אירופאיים כמו 50FPS ו PAL. אבל ייתכן וזו מדיניות הצהרתית שנועדה למנוע ייצוא לא מבוקר ??
העניין מאד מפתה, מכיוון שניתן לייבא את המכשיר הזה כולל כל המסים והעלויות בכ 2000 ש"ח, ומחירו בארץ הוא כפול לפחות !
תודה על כל שביב מידע...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
בהחלט מודע, אך לדעתי זו הבעיה ה"קטנה", במחיר של פחות מ- 100$ אקנה ממיר מתח חזק ויציב מספיק.oferlaor כתב:אתה מודע לבעיה של ה-220V, נכון?...
עניין נוסף הוא מרווחי סקאלת הרדיו FM / AM - אותי זה לא מטריד כי איני שומע רדיו עם הרסיבר.
אני חושב שהבעיה הגדולה היא המרת אותות הוידאו, לכן אני מאד מאד אשמח לשמוע אם מישהו כבר "הימר", עשה את זה בפועל והצליח או נכשל.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
אם תקנה תוכל להשתמש בממירי פורמטים מ-NTSC ל-HDMI ראה לינק
http://www.goyona.com/cm393.pdf
http://www.goyona.com/cm393.pdf
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
הכול עובבד היטב
הבאתי לא מזמן 705 מארה"ב
הרסיבר עובד בכול הפורמטים נבדק מול פופקורן 100
ומול TVIX 6500
בחיבור HDMI כמובן
ומול TVIX 6500
בחיבור HDMI כמובן
Re: הכול עובבד היטב
תודה.sagsag כתב:הבאתי לא מזמן 705 מארה"ב
ומול TVIX 6500
בחיבור HDMI כמובן...
האם ניסית להכניס לו אות וידאו אנלוגי PAL (כמו למשל מממיר כבלים דיגיטלי לא HD) כדי שימיר אותו ל HDMI ?
האם ה TVIX או הפופקורן שלך גם הוא אמריקאי? מה הוא מוציא אל הרסיהבר - HDMI 50FPS או 60 FPS?
לא הייתי בחנויות כדי לבדוק מחירים
ראיתי באתרים השונים שהמחיר נע סביב 5000 ש"ח .
אם ניתן לקנות ב 4300 אז בוודאי שלא כדאי לייבא
אגב , יש לך מושג מהו מחיר טוב ל onkyo nr905 בארץ ? אותו ניתן למשל לייבא ב 10K (כולל מיסים) .
ראיתי באתרים השונים שהמחיר נע סביב 5000 ש"ח .
אם ניתן לקנות ב 4300 אז בוודאי שלא כדאי לייבא
אגב , יש לך מושג מהו מחיר טוב ל onkyo nr905 בארץ ? אותו ניתן למשל לייבא ב 10K (כולל מיסים) .
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
מתגובות של אנשים באתר לגבי רסיבר אונקיו 606 ניתן להשיגו גם פחות ממחיר הזאפ
אני קניתי את ה-605 במחיר של 3800 ש"ח (מחיר זאפ -5000 ש"ח) דרך גיזמו,לפני כחצי שנה
לא להתרגש מהמחירים שמופיעים בזאפ .זה רק קנה מידה .תמיד ניתן להוציא יותר זול.............
אני קניתי את ה-605 במחיר של 3800 ש"ח (מחיר זאפ -5000 ש"ח) דרך גיזמו,לפני כחצי שנה
לא להתרגש מהמחירים שמופיעים בזאפ .זה רק קנה מידה .תמיד ניתן להוציא יותר זול.............
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015