יעוץ לתשתית-כבל תקשורת באורך 50 מטר
שלום לכולם,
ברצוני לחבר את ה-TVIX6500 שנמצא בסלון,לחדר מחשב.
ניסיתי להעביר/להשחיל דרך דרך צנרת הטלפון אך ללא הועיל.יש סתימה/מעיכה/כיפוף בדרך.
לאחר השחלה של כ-20 מטר שנתקע,אני עדיין בחצי הדרך לסלון.
נשארה לי האופציה להעביר מעל הגג (אני גר קומה אחרונה)
לפי חישוב גס האורך דרך הצנרת שווה כמעט לאורך מעל הגג.
אני מתכוון למתוח כבל איכותי CAT6 ,עמיד בתנאי מזג אוויר,יתכן גם בתוך שרוול שרשורי,
http://ultrapro.co.il/products/113364
זה יהיה בערך בין 40 ל50 מטר,השאלה אם העברת הנתונים או נגינה ישירות מהסטרימר תיהיה אפקטיבית.
תודה מראש,
ברצוני לחבר את ה-TVIX6500 שנמצא בסלון,לחדר מחשב.
ניסיתי להעביר/להשחיל דרך דרך צנרת הטלפון אך ללא הועיל.יש סתימה/מעיכה/כיפוף בדרך.
לאחר השחלה של כ-20 מטר שנתקע,אני עדיין בחצי הדרך לסלון.
נשארה לי האופציה להעביר מעל הגג (אני גר קומה אחרונה)
לפי חישוב גס האורך דרך הצנרת שווה כמעט לאורך מעל הגג.
אני מתכוון למתוח כבל איכותי CAT6 ,עמיד בתנאי מזג אוויר,יתכן גם בתוך שרוול שרשורי,
http://ultrapro.co.il/products/113364
זה יהיה בערך בין 40 ל50 מטר,השאלה אם העברת הנתונים או נגינה ישירות מהסטרימר תיהיה אפקטיבית.
תודה מראש,
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78877
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
ממליץ לנסות ולקחת איש רשת מקצועי - יש כאלה שיצליחו להכניס חוט רשת דרך עין של מחט...
אם לא הולך, שווה לרכוש גליל של כבל רשת אתרנט טוב. לא רואה סיבה שזה לא יעבוד גם במרחק ארוך כ"כ.
אם לא הולך, שווה לרכוש גליל של כבל רשת אתרנט טוב. לא רואה סיבה שזה לא יעבוד גם במרחק ארוך כ"כ.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
המגבלה היחידה שיש לך היא שהמרחק הגדול ביותר מקצה לקצה צריך להיות קטן מ 90 מטר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78877
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
XEON,
נכון, אבל אישית הייתי נמנע מלסלול כבל מוצלב כ"כ ארוך, עדיף להצליב דרך מחבר או להשקיע 200 ש"ח ב-SWITCH (שימנע בעיות אם תרצה לחבר את כל העסק לאינטרנט דרך ראוטר).
נכון, אבל אישית הייתי נמנע מלסלול כבל מוצלב כ"כ ארוך, עדיף להצליב דרך מחבר או להשקיע 200 ש"ח ב-SWITCH (שימנע בעיות אם תרצה לחבר את כל העסק לאינטרנט דרך ראוטר).
עופר,
אתה צודק,אבל במחשב יש עוד כרטיס רשת שמחובר לראוטר וכדי לא לתפוס רוחב פס בזמן נגינה או העברת קבצים,אז אני מוסיף עוד כרטיס רשת שיעבוד בנפרד מול ה-6500.
חוץ מזה,אין לי עוד משהו מחובר
אתה צודק,אבל במחשב יש עוד כרטיס רשת שמחובר לראוטר וכדי לא לתפוס רוחב פס בזמן נגינה או העברת קבצים,אז אני מוסיף עוד כרטיס רשת שיעבוד בנפרד מול ה-6500.
חוץ מזה,אין לי עוד משהו מחובר
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~