מישהו בחן את ההבדלים בסאונד בין TITUS ES לבין TITUS 202 ?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 962
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #1 

הי,

את הטיטוס ES יצא לי לשמוע ומאוד אהבתי - די קולעים לטעם שלי: טרבל טוב, במה נהדרת, פתוחים, מודגשים, מפורטים ובהירים בעוד שהמיד שופע ולא נשמע כמו רמקול סיני של 500 ש"ח (אני לא מהטיפוסים של הLAID BACK).

לגבי הדגם הקודם ל ES - הTITUS 202, אחרי שקראתי בביקורת באתר שהוא צווחני (או שאולי נמר התכוון לדגם הישן יותר הXS ?) אפילו לא טרחתי לברר עליו, רציתי רק סאונד שדומה ל ES שנשמע לי מאוד נעים. אבל מקריאה ברשת שביצעתי לאחרונה נראה שהוא די תאום של האח החדש שלו מבחינת הסאונד וההבדלים כנראה זניחים (הפחד הגדול משניהם הוא אולי חוסר יכולת להתמודד עם קטעים קלאסים מורכבים, אבל עוד לא נתקלתי ברמקול בהיר זול מזה שכן יודע). מצאתי גם אנשים בודדים שטענו אפילו שהES הוא צעד קטן אחורה לעומת ה202, אולי הם מושפעים מהדירוג של אודיופיל.

העניין הוא שהES יקר לי וחשבתי אולי לדוג 202 ביד שנייה (היו לי כבר כמה הזדמנויות בעבר שדחיתי).
עכשיו שאלתי היא, בעיקר למי שיצא לו להאזין לשני הדגמים, מה הם ההבדלים בין הדגמים, בעיקר כל מה שקשור לתחומי הסאונד השונים והאם הוא יתן לי את מה ששמעתי בES שמאוד ערב לאוזני (יחסית לרמקולים זולים יותר).
למה אני אמור לצפות ממנו אחרי ששמעתי את הES (לרעה או לטובה)?

תמונה

תמונה[/img]

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”