שתי SVIDEO,DVI.
אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה שיש לי(LG LC43,בעלת הרבה חיבורים בין היתר גם HDMI וכל השאר)
איך אני יכול לחבר את הכרטיס מסך בצורה הטובה ביותר לטלוויזיה כאשר היא תומכת ביציאת מחשב ב VGA,חשבתי על הרבה אופציות,אבל אני רוצה למצוא את האופציה הטובה ביותר:
1)DVI TO HDMI
2)HDMI ל HDMI כאשר יש מתאם מDVI ל HDMI בינהם
3)VGA TO VGA בעל מתאם גם או מDVI לVGA או מDVI לHDMI
4)SVIDEO TO SVIDEO
5)מתאם מSVIDEO ל VGA ואז VGA לVGA
6)מתאם מ SVIDEO לDVI ואז DVI לHDMI
7)מתאם מSVIDEO לHDMI ואז HDMI ל HDMI
*DVI TO VGA
*SVIDEO TO HDMI
ונתקלתי בכבל הראשון בשאלה שמונה אני לא יודע אם יש את השני.
דרך אגב הכרטיס מסך תומך ביציאות אנלוגיות למרות שיש רק דיגיטליות ואחת אנולוגית כאשר התמיכה היא כמובן רק בדיגיטלית כי השנייה בכל מקרה אנלוגית.
שאלה טכנית נוספת זה איזה חיבור יותר איכותי DVI TO HDMI או HDMI לHDMI(כאשר לא לשכוח אני צריך מתאם כדי להשיג את החיבור הזה) ואם יש משהו יותר איכותי(וכמובן אם השינוי באיכות משמעותי או שהוא מזערי ולא ירגישו כלום או שהם בכלל אותו איכות) תגידו לי כי שניהם כבלים דיגיטליים אבל הקונקטורים שלהם שונים.
בנוסף, איזה חיבור יותר טוב HDMI 1.3 או HDMI הרגיל ואם כן האם הוא משמעותי באיכות כי בטלוויזיית הHD READY יש לי את הרגיל ולא החדש
ושאלה אחרונה כאשר אני מקבל את הכרטיס מסך הזה בעל שלושת היציאות הללו אני יודע שDVI הולך למחשב אבל איזה יציאה הולכת לטלוויזיה הSVIDEO או הDVI כאשר הSVIDEO הוא הTVOUT האם ברגע שאני אחבר כבל מה DVI השני לטלוויזיה הוא יזהה לי אותה כמו בSVIDEO?
שכחתי לציין שהשימושים של הם סרטי HD באיכות 720P ומשחקים
סליחה על החפירות הידע הטכני הזה ממש חשוב לי ואני אשמח שתענו לי על הכל השאלות כי אני לא מבין בזה משהו
תודה רבה רבה