איך להסביר לאבא שהוא קנה טלוויזיה לא טובה?
שלום חברים,
אבא שלי החליט "לעשות הפתעה" ולרכוש טלוויזיה חדשה לחדר השינה של ההורים.
לפי עניות דעתי, מהבנתי המאוד מצומצת בתחום הטלוויזיות, הוא עשה טעות מרה בבחירת הטלוויזיה.
אני פונה אליכם בבקשה שתעזרו לי להוכיח ולהסביר לו, מדוע הקניה שלו הייתה שגויה ואולי אף לנסות לתקן את השגיאה שעשה ע"י החלפת הטלוויזיה לכן אשמח גם אם תציגו בפנינו אופציות חלופיות במסגרת התקציב ויתר הנתונים להלן:
הטלוויזיה היא: Sharp LC-32X20E
מרחק צפייה: 2.60 מ'
תוכן צפייה: YES (ממיר רגיל)
עלות: 8,700 ש"ח
תודה רבה!
אבא שלי החליט "לעשות הפתעה" ולרכוש טלוויזיה חדשה לחדר השינה של ההורים.
לפי עניות דעתי, מהבנתי המאוד מצומצת בתחום הטלוויזיות, הוא עשה טעות מרה בבחירת הטלוויזיה.
אני פונה אליכם בבקשה שתעזרו לי להוכיח ולהסביר לו, מדוע הקניה שלו הייתה שגויה ואולי אף לנסות לתקן את השגיאה שעשה ע"י החלפת הטלוויזיה לכן אשמח גם אם תציגו בפנינו אופציות חלופיות במסגרת התקציב ויתר הנתונים להלן:
הטלוויזיה היא: Sharp LC-32X20E
מרחק צפייה: 2.60 מ'
תוכן צפייה: YES (ממיר רגיל)
עלות: 8,700 ש"ח
תודה רבה!
המחיר "קצת" גבוה נראה לי,ללא קשר לדגם עצמו אלא לגודל בלבד, ממליץ לך לבדוק את זה אישית, ואם כן תעבוד על הסבר חדש לאביך שכולל את המשפט: "ביטול עיסקה לפני תום 14 ימי עסקים"Pavelz כתב:32" ב 8000 שקלים?![]()
איך לעזאזל??...
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
הכי פשוט....
קח אותו לחנות מתמחה שגם המחיר יהיה שם יותר זול וגם שהוא יכול לראות את הדגם המדובר מול דגמים אחרים ויותר זולים....
קח אותו לחנות מתמחה שגם המחיר יהיה שם יותר זול וגם שהוא יכול לראות את הדגם המדובר מול דגמים אחרים ויותר זולים....
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
מה זאת אומרת?ביטול עיסקה לפני תום 14 ימי עסקים...
אפשר להחזיר מוצר באריזה מקורית או אם יש בעיה מסויות ולקבל החזר מלא.
אבל להחזיר כי בפורום כתבו שזה מחיר גבוה?
עצה שלי - תן לאבא שלך להנות, תן לו תחושה שהוא עשה עסקה נכונה ושיהיה שמח.
אני יצאתי מההנחה שבדקת את הדגם ולכן הכרזת על הטלוויזיה כלא טובה.
ללא קשר למחיר (ניתן לקנות כל טלויזיה במחיר זול יותר ממחיר זאפ) ,היא כן נחשבת טובה, תעשה חיפוש ברשת ותמצא ביקורות טובות,למשל זו:
http://www.trustedreviews.com/tvs/revie ... -LCD-TV/p1
אגב, אפשר להמליץ לו להתייעץ איתך לפני קניה בפעם הבאה
ללא קשר למחיר (ניתן לקנות כל טלויזיה במחיר זול יותר ממחיר זאפ) ,היא כן נחשבת טובה, תעשה חיפוש ברשת ותמצא ביקורות טובות,למשל זו:
http://www.trustedreviews.com/tvs/revie ... -LCD-TV/p1
אגב, אפשר להמליץ לו להתייעץ איתך לפני קניה בפעם הבאה
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
michael123 כתב: עצה שלי - תן לאבא שלך להנות, תן לו תחושה שהוא עשה עסקה נכונה ושיהיה שמח....
מסכים מאה אחוז.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- noam12121212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 369
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
חרטה מרוצה או לא הוא יצא פראייר בטירוף לא לתת לו לחיות באשליה,הוא עשה טעות ובפעם הבאה אם תסביר לו הוא יבדוק את המוצר לפני הקנייה.. שיחזיר את המוצר כל עוד הוא יכול. גם FHD שבכלל לא צריך לSD גם TV קטנה יחסית וגם מחיר מופקע ביותר 8700 ?!!? הTV לא שווה יותר מ6K גג (וגם אז זה יוצא יקר מאוד כמעט פי 3 מהמחיר בחו"ל) תבדקו מחירים בחו"ל.. ההפרשים עצומים
שיקח 37 טובה ושיהנה מאותה איכות ההבדלים בין מסכי LCD לא כ"כ גדולים ששווים תוספות גדולות במחיר
שיקח 37 טובה ושיהנה מאותה איכות ההבדלים בין מסכי LCD לא כ"כ גדולים ששווים תוספות גדולות במחיר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אם זה לחדר שינה, אז 32" זה בסדר. הטעות היא שעבור יס, מסך FULL HD מיותר למדי, ולכן המחיר יקר מדי.
מכיוון שזה חדר שינה שלו, לא הייתי מתעסק בזה יותר מדי מכיוון שזה רק יכול לעצבן ולתת תחושה מחורבנת (מכיר את המערכון של החמישיה הקאמרית של אחד שעומד ליד הסוכנות רכב וכל מי שיוצא הוא אומר לו "*** של אוטו, למה לא שאלת אותי לפני שקנית?")
בקיצור, אם זה לא משפיע עליך יותר מדי, שכח מזה ותעזוב את זה.
אם זה כן משפיע עליך, או ממש מציק לך, שווה לחשוב על החזרה (אם זה אפשרי בלי יותר מדי בלבולי מוח - למשל אם נרכש מהאינטרנט אז יש 14 יום אפשרות להחזיר), אחרת, פשוט תהנה וזהו.
מכיוון שזה חדר שינה שלו, לא הייתי מתעסק בזה יותר מדי מכיוון שזה רק יכול לעצבן ולתת תחושה מחורבנת (מכיר את המערכון של החמישיה הקאמרית של אחד שעומד ליד הסוכנות רכב וכל מי שיוצא הוא אומר לו "*** של אוטו, למה לא שאלת אותי לפני שקנית?")
בקיצור, אם זה לא משפיע עליך יותר מדי, שכח מזה ותעזוב את זה.
אם זה כן משפיע עליך, או ממש מציק לך, שווה לחשוב על החזרה (אם זה אפשרי בלי יותר מדי בלבולי מוח - למשל אם נרכש מהאינטרנט אז יש 14 יום אפשרות להחזיר), אחרת, פשוט תהנה וזהו.