כמה קנס אמורים לשלם אם רוצים לעזוב את יס?
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
נשארו לי 4 חודשים עד לסיום ההתחייבות והם רוצים 400 שקלים לניתוק על האינטרנט (1.5 מגה), ו 400 שקלים לניתוק הטלוויזיה (כל הערוצים למעט הפרימיום)..
הגיוני המחירים האלו או שהם סתם רוצים להפחיד אותי?
בעיקרון הוט מחזירים 540 שקלים אם אני מראה חשבוניות אבל בכל זאת, האם המחיר שיס מבקשים הגיוני?
הגיוני המחירים האלו או שהם סתם רוצים להפחיד אותי?
בעיקרון הוט מחזירים 540 שקלים אם אני מראה חשבוניות אבל בכל זאת, האם המחיר שיס מבקשים הגיוני?
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

מה זאת אומרת נפרדים?
בעיקרון כשהתחברתי ליס היה מבצע לאינטרנט בנוסף, והם מעבירים את הכסף ישירות לבזק.
בסופו של דבר דרך יס יוצא יותר משתלם וזה למה עשיתי דרכם...
בעיקרון כשהתחברתי ליס היה מבצע לאינטרנט בנוסף, והם מעבירים את הכסף ישירות לבזק.
בסופו של דבר דרך יס יוצא יותר משתלם וזה למה עשיתי דרכם...
אתה משלם בסך הכל 50 ש"ח לחודש עבור האינטרנט... בחישוב מהיר יוצא שתשלם 200 ש"ח בתום 4 החודשים, אין לך טעם לשלם את קנס היציאה על האינטרנט. פשוט תסביר את זה לשירות הלקוחות והם יסכימו שתשלם את ה200 ש"ח מראש. כך יצא שהקנס שלך יהיה 600 ש"ח, וזה בדיוק מתקזז עם ה540 שהוט יחזירו, אבל למה אתה רוצה בכלל לעבור להוט? במקרה הזה הדשא של השכן לא ממש ירוק יותר.
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

למה לחוץ לעבור?
יס הורידו ערוצים טובים ואחרי שהורידו גם את האיכות אני לא רואה סיבה להשאר אצלהם. לגבי התכנים בכל מה שנוגע לסדרות אני רואה הכל בצורה הרבה יותר איכותית ממסך המחשב שלי...
אני משלם 285 שקלים ליס ואין לי מושג על מה..
היה לי יותר הגיוני אם על האינטרנט הייתי משלם 285 מאשר ליס..
בהוט אני אשלם את אותו המחיר (אפילו פחות) עם קו טלפון כולל...
בנוסף גם בהוט הציעו לי חודשיים ראשונים חינם.
לא רואה סיבה להשאר אצלהם.
מה שבכלל מרגיז אותי שאחרי כל מה שעושים הם עוד מכריחים אותי לשלם קנס יציאה...
יס הורידו ערוצים טובים ואחרי שהורידו גם את האיכות אני לא רואה סיבה להשאר אצלהם. לגבי התכנים בכל מה שנוגע לסדרות אני רואה הכל בצורה הרבה יותר איכותית ממסך המחשב שלי...
מה שבכלל מרגיז אותי שאחרי כל מה שעושים הם עוד מכריחים אותי לשלם קנס יציאה...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תנסה להסביר להם שזה השירות שלהם שהתדרדר ולכן אתה מפסיק...
הם הפרו את העסקה ... אז זכותך להפר את העסקה - דבר איתם על זה - זה לא שסתם נמאס לי מטלויזיה - נמאס לך מההתדרדרות ....yan כתב:למה לחוץ לעבור?
מה שבכלל מרגיז אותי שאחרי כל מה שעושים הם עוד מכריחים אותי לשלם קנס יציאה......
בהצלחה
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

רואים בהוט בדיוק כמו ביס.
יש לדודים שלי הוט שמחובר בקומפוזיט לטלוויזיה CRT פשוטה ורואים בסדר גמור.
הייתי היום אצלהם ועשיתי מחקר מעמיק בנושא והוט כרגע לא פחות טובים מיס.
לגבי התכנים, הדברים שבאמת מעניינים יגיעו לי ישירות למחשב באיכות הרבה יותר טובה ובאותו רגע שהדבר המעניין יוצא.
ככה שבכל מקרה התכנים "החשובים" ביס לא ממש מעניינים אותי.
lawpower,
היה אצלי טכנאי (מיוזמת יס חשוב לציין) ואמר שרואים בסדר גמור. על הדרך הוא גם החליף מגבר כדי לצאת מידי חובה ולהגיד שהוא עשה משהו.
התקשרתי לשירות לקוחות של יס ואמרו לי שהטכנאי אמר שרואים טוב ואין שום תקלה ולכן אני חייב לשלם קנס יציאה.
בנוסף אמרו לי שאני המתלונן היחיד ויש להם עוד מיליון וחצי לקוחות שאין להם שום בעיות באיכות הצפיה...
אין לי מה לעשות בנושא כפי שאתה רואה, הדבר היחיד שאני ממש מצטער עליו זה שאין עוד אנשים שמרימים את השפורפרת ומתלוננים בשירות לקוחות..
אם היו עוד אנשים שמתלוננים אולי משהו היה זז שם למעלה.
בכל מקרה אצלהם אני לא מתכוון להשאר... לדעתי עם יחס כזה הוט/יס אותו דבר מבחינתי ואני אלך לאיפה שיותר זול..
יש לדודים שלי הוט שמחובר בקומפוזיט לטלוויזיה CRT פשוטה ורואים בסדר גמור.
הייתי היום אצלהם ועשיתי מחקר מעמיק בנושא והוט כרגע לא פחות טובים מיס.
לגבי התכנים, הדברים שבאמת מעניינים יגיעו לי ישירות למחשב באיכות הרבה יותר טובה ובאותו רגע שהדבר המעניין יוצא.
ככה שבכל מקרה התכנים "החשובים" ביס לא ממש מעניינים אותי.
lawpower,
היה אצלי טכנאי (מיוזמת יס חשוב לציין) ואמר שרואים בסדר גמור. על הדרך הוא גם החליף מגבר כדי לצאת מידי חובה ולהגיד שהוא עשה משהו.
התקשרתי לשירות לקוחות של יס ואמרו לי שהטכנאי אמר שרואים טוב ואין שום תקלה ולכן אני חייב לשלם קנס יציאה.
בנוסף אמרו לי שאני המתלונן היחיד ויש להם עוד מיליון וחצי לקוחות שאין להם שום בעיות באיכות הצפיה...
אין לי מה לעשות בנושא כפי שאתה רואה, הדבר היחיד שאני ממש מצטער עליו זה שאין עוד אנשים שמרימים את השפורפרת ומתלוננים בשירות לקוחות..
אם היו עוד אנשים שמתלוננים אולי משהו היה זז שם למעלה.
בכל מקרה אצלהם אני לא מתכוון להשאר... לדעתי עם יחס כזה הוט/יס אותו דבר מבחינתי ואני אלך לאיפה שיותר זול..
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש גם את עניין ירידת התכנים/ערוצים שיורדים כל הזמן....
תלחץ על הנקודה הזו...
ותפנה אותם לאתר - יש פה תוצאות של בדיקות שאנשים עשו...
השוואות להקלטות ישנות
העובדה שרוב העם לא קולט את הירידה - זה כי רוב העם קונה טלויזיה בסופר... אז מה אתה מצפה בדיוק?
תשאל מי חושב שיונדאי גטס זה אוטו טוב... - זה אומר שהוא באמת אוטו טוב?
ורגע קל של פרסומת:
Getz you nowhere
ובמקרה תאונה..
Getz you to the hospital
יום טוב
ותפנה אותם לאתר - יש פה תוצאות של בדיקות שאנשים עשו...
השוואות להקלטות ישנות
העובדה שרוב העם לא קולט את הירידה - זה כי רוב העם קונה טלויזיה בסופר... אז מה אתה מצפה בדיוק?
תשאל מי חושב שיונדאי גטס זה אוטו טוב... - זה אומר שהוא באמת אוטו טוב?
ורגע קל של פרסומת:
Getz you nowhere
ובמקרה תאונה..
Getz you to the hospital
יום טוב
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
המידע שיש כאן הוא לא מספק בכדי לשבור CONTRACT.
לעומת זאת, אם ביטלו לך ערוץ שאתה מנוי עליו, יש חלון שאפשר לבטל ללא קנס את החיבור שלך (זה נכון לגבי יס ולגבי הוט). השאלה היא מתי ביטלו לך ומה בדיוק.
לעומת זאת, אם ביטלו לך ערוץ שאתה מנוי עליו, יש חלון שאפשר לבטל ללא קנס את החיבור שלך (זה נכון לגבי יס ולגבי הוט). השאלה היא מתי ביטלו לך ומה בדיוק.
כרגע אין חלון כי אף ערוץ לא ירד בyes בחודש האחרון. לעומת זאת, HOT מורידה ב18/8 את "טבע הדברים" מחבילת הבסיס שלה. משמע, לקוחות שירצו להתנתק מHOT ללא קנס יוכלו לעשות זאת עד ה19/8.oferlaor כתב:המידע שיש כאן הוא לא מספק בכדי לשבור CONTRACT.
לעומת זאת, אם ביטלו לך ערוץ שאתה מנוי עליו, יש חלון שאפשר לבטל ללא קנס את החיבור שלך (זה נכון לגבי יס ולגבי הוט). השאלה היא מתי ביטלו לך ומה בדיוק....
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
עידו_F כתב:כרגע אין חלון כי אף ערוץ לא ירד בyes בחודש האחרון. לעומת זאת, HOT מורידה ב18/8 את "טבע הדברים" מחבילת הבסיס שלה. משמע, לקוחות שירצו להתנתק מHOT ללא קנס יוכלו לעשות זאת עד ה19/8.oferlaor כתב:המידע שיש כאן הוא לא מספק בכדי לשבור CONTRACT.
לעומת זאת, אם ביטלו לך ערוץ שאתה מנוי עליו, יש חלון שאפשר לבטל ללא קנס את החיבור שלך (זה נכון לגבי יס ולגבי הוט). השאלה היא מתי ביטלו לך ומה בדיוק.......
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
אז החלון כמו שאתה קורא לו הוא של יום אחד בלבד?עידו_F כתב:כרגע אין חלון כי אף ערוץ לא ירד בyes בחודש האחרון. לעומת זאת, HOT מורידה ב18/8 את "טבע הדברים" מחבילת הבסיס שלה. משמע, לקוחות שירצו להתנתק מHOT ללא קנס יוכלו לעשות זאת עד ה19/8.oferlaor כתב:המידע שיש כאן הוא לא מספק בכדי לשבור CONTRACT.
לעומת זאת, אם ביטלו לך ערוץ שאתה מנוי עליו, יש חלון שאפשר לבטל ללא קנס את החיבור שלך (זה נכון לגבי יס ולגבי הוט). השאלה היא מתי ביטלו לך ומה בדיוק.......
זה נשמע הגיוני?
אם לא הייתי בארץ במהלך השבוע וחזרתי לגלות שהערוץ שאני אוהב נעלם?
אם ניסיתי להסתדר בלי הערוץ במשך שבוע וגיליתי שאין לי שום דבר אחר לצפות בו?
חלון של יום נשמע לי קטן עד כדי גיכוח.
לא חושב כך. הערוץ יורד לא ביוזמת הוט, אלה בעקבות יוזמת משרד התקשורת שדרש מהערוץ תשלום להוט על שידורו. כך לפחות על פי כתבהה שקראתי בזמנו בדה-מרקר.עידו_F כתב:כרגע אין חלון כי אף ערוץ לא ירד בyes בחודש האחרון. לעומת זאת, HOT מורידה ב18/8 את "טבע הדברים" מחבילת הבסיס שלה. משמע, לקוחות שירצו להתנתק מHOT ללא קנס יוכלו לעשות זאת עד ה19/8.oferlaor כתב:המידע שיש כאן הוא לא מספק בכדי לשבור CONTRACT.
מה אכפת לי בתור הצרכן מי יזם את הורדת הערוץ? אני עשיתי עסקה מסויימת מול הוט שכוללת את הערוץ הספציפי. כל השאר זה בין הוט לספק תוכן שלה.
תאר לך שמישהו יבוא וימכור לך מוצר שכולל בתוכו גם רכיב X. אחרי כמה ימים הוא יבוא ויגיד לך שהרכיב X לא יסופק כי הוא לא הגיע להסכמה עם היצרן של הרכיב. האם אתה עדיין מחוייב לשלם לו? לדעתי תנאי העסקה השתנו ולכן גם אתה רשאי לבטל את העסקה.
תאר לך שמישהו יבוא וימכור לך מוצר שכולל בתוכו גם רכיב X. אחרי כמה ימים הוא יבוא ויגיד לך שהרכיב X לא יסופק כי הוא לא הגיע להסכמה עם היצרן של הרכיב. האם אתה עדיין מחוייב לשלם לו? לדעתי תנאי העסקה השתנו ולכן גם אתה רשאי לבטל את העסקה.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
בדיוק...Spook כתב:מה אכפת לי בתור הצרכן מי יזם את הורדת הערוץ? אני עשיתי עסקה מסויימת מול הוט שכוללת את הערוץ הספציפי. כל השאר זה בין הוט לספק תוכן שלה.
תאר לך שמישהו יבוא וימכור לך מוצר שכולל בתוכו גם רכיב X. אחרי כמה ימים הוא יבוא ויגיד לך שהרכיב X לא יסופק כי הוא לא הגיע להסכמה עם היצרן של הרכיב. האם אתה עדיין מחוייב לשלם לו? לדעתי תנאי העסקה השתנו ולכן גם אתה רשאי לבטל את העסקה....
הנקודה היא אחרת. עד כמה שאני יודע (וזה דבר שגם נבדק הרבה פעמים), הוט ויס לא מתחייבות לאילו ערוצים הן משדרות ואילו ערוצים לא. אין בשום מקום בהסכם שחותמים מול החברות את הערוצים המשודרים על ידן, ותמיד תמצא סייג להסכם האומר משהו כמו "החברה רשאית לבצע שינוי בערוצים המשודרים בכל עת..." או משהו כזה.
במקרים מסויימים משרד התקשורת מחייב את החברות לאפשר ניתוק ללא תשלום כנס עקב הורדת ערוצים. במקרים אחרים, במיוחד במקרה הזה שבו הערוץ יורד בעקבות פסק דין של בית משפט ולאחר המלצה של משרד התקשורת עצמו, אני לא חושב שהם יחייבו את הוט לאפשר להתנתק ללא תשלום דמי יציאה. נראה מה יהיה.
במקרים מסויימים משרד התקשורת מחייב את החברות לאפשר ניתוק ללא תשלום כנס עקב הורדת ערוצים. במקרים אחרים, במיוחד במקרה הזה שבו הערוץ יורד בעקבות פסק דין של בית משפט ולאחר המלצה של משרד התקשורת עצמו, אני לא חושב שהם יחייבו את הוט לאפשר להתנתק ללא תשלום דמי יציאה. נראה מה יהיה.
levikon כתב:לא חושב כך. הערוץ יורד לא ביוזמת הוט, אלה בעקבות יוזמת משרד התקשורת שדרש מהערוץ תשלום להוט על שידורו. כך לפחות על פי כתבהה שקראתי בזמנו בדה-מרקר.עידו_F כתב:כרגע אין חלון כי אף ערוץ לא ירד בyes בחודש האחרון. לעומת זאת, HOT מורידה ב18/8 את "טבע הדברים" מחבילת הבסיס שלה. משמע, לקוחות שירצו להתנתק מHOT ללא קנס יוכלו לעשות זאת עד ה19/8.oferlaor כתב:המידע שיש כאן הוא לא מספק בכדי לשבור CONTRACT.
לעומת זאת, אם ביטלו לך ערוץ שאתה מנוי עליו, יש חלון שאפשר לבטל ללא קנס את החיבור שלך (זה נכון לגבי יס ולגבי הוט). השאלה היא מתי ביטלו לך ומה בדיוק..........
אני אחדד, הוט ביקשה להסיר את הערוץ. מנהלי הערוץ עתרו על ההחלטה. משרד התקשורת קבע פשרה, אך מנהלי הערוץ לא יישרו קו עימה. לאחר שהערוץ סירב לתנאים שמשרד התקשורת הציב לו (ולערוצים אחרים בעצם) הוט הגישה מחדש בקשה להסיר את הערוץ והיא אושרה.
ואני אחדד אף יותר את הטעות שלי מקודם, חלון הזמן הוא עד ה18/9 ולא כפי שכתבתי מקודם. סליחה.