מסך לסלון - מחפש המלצות 42"
אהלן חבר'ה, לאחר שקיבלתי את המלצתכם למסך לחדר שינה samsung 32a450 ובימים הקרובים אני הולך לרכוש אותו, החלטתי לרכוש גם מסך לסלון, המרחק בין המסך לנק' הישיבה בסלון היא במרחק של 4 מטר.
הבנתי שמסך 42" הוא אידאלי, גם לאור התקציב (סביב ה 8500-9000) השימוש יהיה לקולנוע ביתי, PS3 ושידורי YES.
איזה מסך אתם ממליצים? האם פלזמה או LCD? האם לא צריך לחשוש מצריבת תמונה במסכי הפלזמה? או שהתופעה הזו כבר איננה קיימת?
בכל אופן, תציעו לי בבקשה דגמים... הצעות לשיפור ויעול יתקבלו בברכה,
תודה,
טל.
הבנתי שמסך 42" הוא אידאלי, גם לאור התקציב (סביב ה 8500-9000) השימוש יהיה לקולנוע ביתי, PS3 ושידורי YES.
איזה מסך אתם ממליצים? האם פלזמה או LCD? האם לא צריך לחשוש מצריבת תמונה במסכי הפלזמה? או שהתופעה הזו כבר איננה קיימת?
בכל אופן, תציעו לי בבקשה דגמים... הצעות לשיפור ויעול יתקבלו בברכה,
תודה,
טל.
מעל 42" אתה כבר נכנס פה לבירוקרטיה עם האישה
רוב רוב התכנים הם שידורי YES ... נכון לעכשיו אין לנו ממיר של YES HD , לפי דעתי גם לא יהיה לפחות עד שלא יהיו שם יותר ערוצים בטכנולוגיה זו.
לגבי חיבור למחשב/PS3 ממש כ פחות מ 10% , השימוש היומיומי הוא YES רגיל.
תודה,
טל.
רוב רוב התכנים הם שידורי YES ... נכון לעכשיו אין לנו ממיר של YES HD , לפי דעתי גם לא יהיה לפחות עד שלא יהיו שם יותר ערוצים בטכנולוגיה זו.
לגבי חיבור למחשב/PS3 ממש כ פחות מ 10% , השימוש היומיומי הוא YES רגיל.
תודה,
טל.
אז ללא ספק פלזמה.תבדוק את A450 של סמסונג,פנסוניק ואת הדגמים של LG.ב 42" ישאר לך עודף.במקומך הייתי מתאמץ עוד קצת והולך על 50" בשביל לא להתאכז אחר כך.
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01312
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01312
יש גם A 450 שהיא פלזמה (PS A450 נדמה לי).שלחתי לך מאמר על דגם ספציפי של LG,ואני לא יודע איזו פנסוניק נכנסת בתקציב שלך (PV70 יכול להיות).כולם ב 42",בשביל 50 תצטרך למתוח את התקציב במעט.לגבי הצריבות,אם מתנהגים אל הפלזמה יפה אז הכל יהיה בסדר...בכל אופן לתכנים שלך סביר להניח שתתאכזב מ LCD (כמוני).
קיבלתי הצעה על ה PV80 של פאנאסוניק ב 8500
דגם של LG 42pg200R - ב 6700
דגם של samsung ps42a450 ב 7500...
המחירים אמורים להיות זולים לאור העובדה שאני רוכש באותה חנות תכולה חשמלית לדירה,
האם המחירים הללו באמת זולים?
איזה מהדגמים הבאים באמת עדיף?
תודה,
טל
תודה,
טל
samsung ps42a450 - אתמול קפצתי ל-א.ל.ם שם נתנו לי הצעה של 6650.matzri כתב:קיבלתי הצעה על ה PV80 של פאנאסוניק ב 8500
תודה,
טל...
איפה אפשר לראות כבר את PV80?