קונסולה דרך ushops. הבעד והנגד - דעתכם?
שלום,
מתוך ניסיון לא לשלם עלויות רצחניות (לא מאשים אף אחד. ברור לי שארה"ב זו מערכת כלכלית נפרדת) וחסך רציני באנשים שנוסעים לארה"ב, החלטתי לבחון את האופציה של קניית קונסולה באמצעות ushops.
לפני שאני נכנס לעובי הקורה, רציתי לעבור אתכם על הממצאים שלי ולדעת מה אתם חושבים על הנושא.
לצורך החישובים השתמשתי ב- Amazon.com, מחשבון העלויות של ushops ובמנוע של ZAP.
מכיוון שהשאיפה שלי היא לסיים את הויכוח על איזה קונסולה הכי טובה על ידי כך שפשוט יהיו לי שתיהן, ביצעתי את החישוב לכל אחת.
XBOX360:
מחיר בארץ הקודש: לדגם20 גיגה - 65nm: סביבות ה- 2500 ₪. (יש מחירים זולים יותר של דגמים ישנים בעלי עתיד RROD ולכן אני אתעלם מהם)
מחיר בארה"ב לדגם הפרימיום 60 גיגה: 350$ == 1,251 ₪.
מחיר לדגם פרימיום 60GB דרך Ushops ים: 489$ == 1,748 ₪. לפי: 118$ מיסוי ו- 21$ שילוח.
מחיר לדגם פרימיום 60GB דרך Ushops אוויר: 584$ == 2,087 ₪. לפי: 118$ מיסוי ו- 115$ שילוח.
סיכום:
קיים פער מחירים משמעותי בשתי שיטות המשלוח: 500 ₪ או 800 ₪ (בהתאם לסבלנות) לטובת הדגם מוצלח יותר מזה המוצע כרגע בישראל.
בנוסף ניתן בהחלט להניח שכשאשר יוצע כאן הדגם 60GB הוא יימכר במחיר יותר גבוה מ- 2500 ₪.
הדגם האמריקאי נותן עדיפות נוספת מבחינתי בגלל המחירים הנמוכים למשחקים דרך play asia ושאר חנויות.
PS3:
מחיר בארץ הקודש לדגם 40 גיגה: 2,400 ₪ עד 3,000 ₪
מחיר בארה"ב לדגם 40 גיגה: 400$ == 1,430 ₪.
מחיר לדגם 40GB דרך Ushops ים: 556$ == 1,990.67 ₪. לפי: 135$ מיסוי ו- 21$ שילוח.
מחיר לדגם 40GB דרך Ushops אוויר: 645$ == 2,308.02 ₪. לפי: 135$ מיסוי ו- 109$ שילוח
סיכום:
דווקא כאן הפער הוא פחות משמעותי.
המחירים בארץ הקודש מתחילים קרוב מאוד למחיר ushops אוויר. Ushops ים זול יותר אבל כבר לא בצורה קיצונית שמצדיקה המתנה של חודש וחצי.
בכל מה שקשור לאמינות המוצר וכו' המכשיר של סוני לא הציג התחלה רעועה כמו ה- XBOX כך שיש פחות סיבה לחשוש מקניה של דגם שלא באמצעות ישפאר.
אחריות:
אין. מצד שני אני לא יודע כמה שווה אחריות לשנה של יבוא מקביל מול חוסר אחריות של מוצר בייבוא אישי.
במקרה הכי גרוע, אפשר לשלם על התיקון או לשלוח לחו"ל.
סיכום:
בקיצור – אני מאמין שלקנות את XBOX 60GB דרך UShops תהיה קניה נבונה.
ניתן לומר שהפער בין המחיר בישראל למחיר ייבוא אישי הוא האחריות. יש סיכוי לא רע בכלל שלא תזדקק לאחריות בשנה הראשונה ואז הרווח הוא שלך.
אם כן תזדקק – לא הפסדת כלום וקיבלת מכונה עם 60GB.
כל זאת אין לך כמובן מישהו שנוסע לארה"ב ומוכן להביא בכליו קונסולה אחת. או עשרה.
את ה- PS3 כבר עדיף לקנות מקומית.
דעתכם?
מתוך ניסיון לא לשלם עלויות רצחניות (לא מאשים אף אחד. ברור לי שארה"ב זו מערכת כלכלית נפרדת) וחסך רציני באנשים שנוסעים לארה"ב, החלטתי לבחון את האופציה של קניית קונסולה באמצעות ushops.
לפני שאני נכנס לעובי הקורה, רציתי לעבור אתכם על הממצאים שלי ולדעת מה אתם חושבים על הנושא.
לצורך החישובים השתמשתי ב- Amazon.com, מחשבון העלויות של ushops ובמנוע של ZAP.
מכיוון שהשאיפה שלי היא לסיים את הויכוח על איזה קונסולה הכי טובה על ידי כך שפשוט יהיו לי שתיהן, ביצעתי את החישוב לכל אחת.
XBOX360:
מחיר בארץ הקודש: לדגם20 גיגה - 65nm: סביבות ה- 2500 ₪. (יש מחירים זולים יותר של דגמים ישנים בעלי עתיד RROD ולכן אני אתעלם מהם)
מחיר בארה"ב לדגם הפרימיום 60 גיגה: 350$ == 1,251 ₪.
מחיר לדגם פרימיום 60GB דרך Ushops ים: 489$ == 1,748 ₪. לפי: 118$ מיסוי ו- 21$ שילוח.
מחיר לדגם פרימיום 60GB דרך Ushops אוויר: 584$ == 2,087 ₪. לפי: 118$ מיסוי ו- 115$ שילוח.
סיכום:
קיים פער מחירים משמעותי בשתי שיטות המשלוח: 500 ₪ או 800 ₪ (בהתאם לסבלנות) לטובת הדגם מוצלח יותר מזה המוצע כרגע בישראל.
בנוסף ניתן בהחלט להניח שכשאשר יוצע כאן הדגם 60GB הוא יימכר במחיר יותר גבוה מ- 2500 ₪.
הדגם האמריקאי נותן עדיפות נוספת מבחינתי בגלל המחירים הנמוכים למשחקים דרך play asia ושאר חנויות.
PS3:
מחיר בארץ הקודש לדגם 40 גיגה: 2,400 ₪ עד 3,000 ₪
מחיר בארה"ב לדגם 40 גיגה: 400$ == 1,430 ₪.
מחיר לדגם 40GB דרך Ushops ים: 556$ == 1,990.67 ₪. לפי: 135$ מיסוי ו- 21$ שילוח.
מחיר לדגם 40GB דרך Ushops אוויר: 645$ == 2,308.02 ₪. לפי: 135$ מיסוי ו- 109$ שילוח
סיכום:
דווקא כאן הפער הוא פחות משמעותי.
המחירים בארץ הקודש מתחילים קרוב מאוד למחיר ushops אוויר. Ushops ים זול יותר אבל כבר לא בצורה קיצונית שמצדיקה המתנה של חודש וחצי.
בכל מה שקשור לאמינות המוצר וכו' המכשיר של סוני לא הציג התחלה רעועה כמו ה- XBOX כך שיש פחות סיבה לחשוש מקניה של דגם שלא באמצעות ישפאר.
אחריות:
אין. מצד שני אני לא יודע כמה שווה אחריות לשנה של יבוא מקביל מול חוסר אחריות של מוצר בייבוא אישי.
במקרה הכי גרוע, אפשר לשלם על התיקון או לשלוח לחו"ל.
סיכום:
בקיצור – אני מאמין שלקנות את XBOX 60GB דרך UShops תהיה קניה נבונה.
ניתן לומר שהפער בין המחיר בישראל למחיר ייבוא אישי הוא האחריות. יש סיכוי לא רע בכלל שלא תזדקק לאחריות בשנה הראשונה ואז הרווח הוא שלך.
אם כן תזדקק – לא הפסדת כלום וקיבלת מכונה עם 60GB.
כל זאת אין לך כמובן מישהו שנוסע לארה"ב ומוכן להביא בכליו קונסולה אחת. או עשרה.
את ה- PS3 כבר עדיף לקנות מקומית.
דעתכם?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
2 הערות/תוספות:
1. בחודש הקרוב יוצאת PS3 עם 80GB באותו תמחור של ה 40GB - שווה לחכות.
2. ל XBOX אין כרטיס רשת אלחוטי, יש צורך לרכוש אותו בנפרד, מה שמיקקר את העיסקה.
אני אישית פסלתי את ה XBOX עקב הריבוי תקלות (RROD), דבר בעייתי שקונים בייבוא "אפור".
1. בחודש הקרוב יוצאת PS3 עם 80GB באותו תמחור של ה 40GB - שווה לחכות.
2. ל XBOX אין כרטיס רשת אלחוטי, יש צורך לרכוש אותו בנפרד, מה שמיקקר את העיסקה.
אני אישית פסלתי את ה XBOX עקב הריבוי תקלות (RROD), דבר בעייתי שקונים בייבוא "אפור".
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני רכשתי XBOX דרך mustop, חסכתי בסביבות 800 שקל. הקניה היתה דרך AMAZON והמכשיר הגיע תוך שבועיים לפה (דרך האויר)
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
תודה על המידע. אני עדיין לא יודע להגיד אם זה ישפר את הכדאיות של ייבוא אישי בגלל הקרבה של המחירים בארץ לזה של הייבוא האישי ומכיוון שבכל מקרה אני מאמין שהדיסק הפנימי במכונה יוחלף בגדול יותר.Huber כתב: 1. בחודש הקרוב יוצאת PS3 עם 80GB באותו תמחור של ה 40GB - שווה לחכות....
צודק. שלא לדבר על המחיר השערורייתי שמיקרוסופט דורשת עבור המתאם.Huber כתב:
2. ל XBOX אין כרטיס רשת אלחוטי, יש צורך לרכוש אותו בנפרד, מה שמייקר את העסקה....
אצלי יש כבל של RJ45 במקום המיועד ובנוסף קיים פתרון יצירתי על ידי שימוש בנתב אלחוטי זול כמתאם ככה שזה פחות מהווה בעיה.
ומכאן הנקודה הנוספת לטובת ייבוא אישי של ה- 360 לא? אתה מבטיח לעצמך דגם מהסדרה החדשה.Huber כתב:
אני אישית פסלתי את ה XBOX עקב הריבוי תקלות (RROD), דבר בעייתי שקונים בייבוא "אפור"....
Droren:
האם יש עדיפות מבחינתך לשימוש ב- mustop או ushops או שפשוט מדובר במה שהיה לך זמין ונוח באותו הרגע?
האם יש לך טיפים כלשהם או דברים שכדאי לשים לב אליהם בקניה?
- Huber
- חבר במועדון HT

בהקשר למחיר השערורייתי - הסיבה הנוספת שבגללה פסלתי את ה XBOX הוא השיטה הפסולה של מיקרוסופט לשים את הדיסק הקשיח במארז ייעודי - מה שמבטיח שתקנה רק מהם את ההרחבה, ושוב, במחיר שלא יבייש כל "גזלן" בסוף מסלול טיול שנתי. לעותם סוני מאפשרים לך להחליף לכל דיסק 2.5" SATA לי בחירתך בתהליך קל ידידותי ושאינו מבטל טת אחריות היצרן.
לגבי הדיסק הגדול יותר שמגיע בקרוב ל PS3 באותו מחיר, ה 80GB כבר אמו להספיק לרב המשתמשים. אני כיום עם 120GB והורדתי 90 אחוז מהדמואים והטרילרים ב PSN ולא מילאתי אפילו חצי ממנו. מה גם שאם כבר מקבלים 80 באותו מחיר - מה ההפסד? WIN WIN.
לגבי ה RROD. עד שלא יעבור שנה לפחות עם הדגם החדש אי אפשר להחליט שהבעייה נעלמה. אני אישית אחכה ליציאת הדור הבא שאמור להגיע עם מעבד ו GPU ממוזערים יותר, לדעתי רק זה יפתור להם את הבעייה.
לגבי הדיסק הגדול יותר שמגיע בקרוב ל PS3 באותו מחיר, ה 80GB כבר אמו להספיק לרב המשתמשים. אני כיום עם 120GB והורדתי 90 אחוז מהדמואים והטרילרים ב PSN ולא מילאתי אפילו חצי ממנו. מה גם שאם כבר מקבלים 80 באותו מחיר - מה ההפסד? WIN WIN.
לגבי ה RROD. עד שלא יעבור שנה לפחות עם הדגם החדש אי אפשר להחליט שהבעייה נעלמה. אני אישית אחכה ליציאת הדור הבא שאמור להגיע עם מעבד ו GPU ממוזערים יותר, לדעתי רק זה יפתור להם את הבעייה.
Huber אם אני מבין אותך נכון, הסיכום של ההצעה שלך עבור ה- gamer שמעוניין להחזיק בשתי המכונות הוא לרכוש קודם את ה- PS3 דווקא (ייבוא אישי או קניה בארץ בייבוא אפור) עקב האמינות ולהמתין עד שה- 360 תוכיח את עצמה בטרם היא תצורף לסלון?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

זה מה שאני עשיתי. הבאתי אישית PS3 מחו"ל -1400 ש"ח בלבד.sierra13 כתב:Huber אם אני מבין אותך נכון, הסיכום של ההצעה שלך עבור ה- gamer שמעוניין להחזיק בשתי המכונות הוא לרכוש קודם את ה- PS3 דווקא (ייבוא אישי או קניה בארץ בייבוא אפור) עקב האמינות ולהמתין עד שה- 360 תוכיח את עצמה בטרם היא תצורף לסלון?...
השמועות שרצות ברשת אומרות שביום הורדת המחירים לקונסולת ה ARCADE תצא גם קונסולה חדשה שתציג שילוב של מעבד ו GPU ממוזערים, מה שאמור להביא סוף לבעיית ה RROD. אני אישית לא מתכוון לרכוש קונסולה בחו"ל מתוך ידיעה שיש לה בעייה סידרתית, נשמע לי דבר מטופש מאוד לעשות.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
בעיקר נוחות. לגבי טיפים - mustop זה 2 נציגי שירות ב nana ככה שכול העסק שם מתרכז בחו"ל, אז אל תבנה לקבל מידע יותר מדי אינפורמטיבי מהנציגים בארץ. אם תרצה לדעת אם המשלוח הגיע או לא, שלח מייל לשירות שלהם וזה יגיע לנציגים בארה"ב.sierra13 כתב:תודה על המידע. אני עדיין לא יודע להגיד אם זה ישפר את הכדאיות של ייבוא אישי בגלל הקרבה של המחירים בארץ לזה של הייבוא האישי ומכיוון שבכל מקרה אני מאמין שהדיסק הפנימי במכונה יוחלף בגדול יותר.Huber כתב: 1. בחודש הקרוב יוצאת PS3 עם 80GB באותו תמחור של ה 40GB - שווה לחכות....צודק. שלא לדבר על המחיר השערורייתי שמיקרוסופט דורשת עבור המתאם.Huber כתב:
2. ל XBOX אין כרטיס רשת אלחוטי, יש צורך לרכוש אותו בנפרד, מה שמייקר את העסקה....
אצלי יש כבל של RJ45 במקום המיועד ובנוסף קיים פתרון יצירתי על ידי שימוש בנתב אלחוטי זול כמתאם ככה שזה פחות מהווה בעיה.ומכאן הנקודה הנוספת לטובת ייבוא אישי של ה- 360 לא? אתה מבטיח לעצמך דגם מהסדרה החדשה.Huber כתב:
אני אישית פסלתי את ה XBOX עקב הריבוי תקלות (RROD), דבר בעייתי שקונים בייבוא "אפור"....
Droren:
האם יש עדיפות מבחינתך לשימוש ב- mustop או ushops או שפשוט מדובר במה שהיה לך זמין ונוח באותו הרגע?
האם יש לך טיפים כלשהם או דברים שכדאי לשים לב אליהם בקניה?...
Droren תודה.
Spook מאחר וכבר העלת את הנושא ודרכת לי על יבלת... (איך יכולת לדעת?) אני אעצור שנייה ואסביר שמבחינתי אין הבדל בין ישפאר לכל יבואן אפור אחר פרט לעובדה שהם יקרנים בצורה מוגזמת.
כבר הוזכר כאן חזור והזכר שישפאר הם לא "סוני" או "סוני ישראל" אלא פשוט יבואן.
לצורך העניין ובהתייחס ל- PS3, כך גם כל אחת מהחנויות האחרות שמוכרות את ה-PS3 בארץ בעלות כדאית יותר מייבוא עצמאי.
יותר מכך, למיטב ידיעתי ישפאר לא מחזיקים בארץ מעבדה מקומית לתיקון PS3 אלא שולחים את הנערה לחו"ל. לעומתם חלק המחנויות המקומיות לפחות מצהיר או יכול כמו שמציין romanch לתקן את המכונה כאן. (אם טעיתי - אני מתנצל).
במקרה הכי גרוע אני יכול לשלוח את המכונה לחול ולספוג את הפער שישפאר לוקחים ממני כבר בהתחלה.
ככה שבלי כוונה לפגוע במי מאנשי ישפאר עמוס פטריויטיות שאולי מסתובב כאן, נכון לשלב זה קנייה מקומית או ייבוא אישי, אירופאי או אמריקאי, ישפאר לא נמצאים במשוואה בכלל.
Spook מאחר וכבר העלת את הנושא ודרכת לי על יבלת... (איך יכולת לדעת?) אני אעצור שנייה ואסביר שמבחינתי אין הבדל בין ישפאר לכל יבואן אפור אחר פרט לעובדה שהם יקרנים בצורה מוגזמת.
כבר הוזכר כאן חזור והזכר שישפאר הם לא "סוני" או "סוני ישראל" אלא פשוט יבואן.
לצורך העניין ובהתייחס ל- PS3, כך גם כל אחת מהחנויות האחרות שמוכרות את ה-PS3 בארץ בעלות כדאית יותר מייבוא עצמאי.
יותר מכך, למיטב ידיעתי ישפאר לא מחזיקים בארץ מעבדה מקומית לתיקון PS3 אלא שולחים את הנערה לחו"ל. לעומתם חלק המחנויות המקומיות לפחות מצהיר או יכול כמו שמציין romanch לתקן את המכונה כאן. (אם טעיתי - אני מתנצל).
במקרה הכי גרוע אני יכול לשלוח את המכונה לחול ולספוג את הפער שישפאר לוקחים ממני כבר בהתחלה.
ככה שבלי כוונה לפגוע במי מאנשי ישפאר עמוס פטריויטיות שאולי מסתובב כאן, נכון לשלב זה קנייה מקומית או ייבוא אישי, אירופאי או אמריקאי, ישפאר לא נמצאים במשוואה בכלל.
סיירה, בסופו של דבר ההחלטה היא שלך, לפי כמה דגש אתה שם על כל אחד מהנושאים שדובר כאן עליהם. אם האחריות של ישפאר פחות חשובה לך, מהסיבות שפירטת, אז אולי אתה עושה את הדבר הנכון.
לדעתי הפרש של 400 שקל לא מצדיק את הטרטור של להזמין מחו"ל.
בנוסף, קח בחשבון שרק סרטי BlueRay אמריקאים יעבדו לך על המכשיר ולא תוכל לראות את הגרסאות האירופאיות שהן הגרסאות שיצאו הסרטים עם התרגום בעברית. זה גם שיקול שאתה צריך לקחת ולהחליט עד כמה הוא חשוב לך ואם הוא יחד עם האחריות והעובדה שאתה מקבל את המכשיר מיידית שווה לך עוד 400 שקל.
בנוסף, קח בחשבון שרק סרטי BlueRay אמריקאים יעבדו לך על המכשיר ולא תוכל לראות את הגרסאות האירופאיות שהן הגרסאות שיצאו הסרטים עם התרגום בעברית. זה גם שיקול שאתה צריך לקחת ולהחליט עד כמה הוא חשוב לך ואם הוא יחד עם האחריות והעובדה שאתה מקבל את המכשיר מיידית שווה לך עוד 400 שקל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לא מדויק...
רק סרטים שיהיו מוגבלים לאיזור אירופה לא תוכל להריץ - ישנם סרטים שלא מוגבלים באיזורים...Spook כתב:סיירה, בסופו של דבר ההחלטה היא שלך, לפי כמה דגש אתה שם על כל אחד מהנושאים שדובר כאן עליהם. אם האחריות של ישפאר פחות חשובה לך, מהסיבות שפירטת, אז אולי אתה עושה את הדבר הנכון.
בנוסף, קח בחשבון שרק סרטי BlueRay אמריקאים יעבדו לך על המכשיר ולא תוכל לראות את הגרסאות האירופאיות שהן הגרסאות שיצאו הסרטים עם התרגום בעברית. זה גם שיקול שאתה צריך לקחת ולהחליט עד כמה הוא חשוב לך ואם הוא יחד עם האחריות והעובדה שאתה מקבל את המכשיר מיידית שווה לך עוד 400 שקל....
חשוב לציין שבדיוק בגלל זה העדפתי קונסולה מאירופה..
400 יורו...
lawpower, Spook אני מסכים אתכם.
בכל מה שקשור ל- PS3 הפער של 400 ש"ח (2400 קנייה מקומית או 2000 בהזמנה אישית מחו"ל) לא שווה.
למעשה כתבתי את זה כבר בפוסט הראשון שלי
מצד אחד, באופן אישי נושא התרגום לא ממש מפריע לי אבל מצד שני יש חברים שיפריע להם לראות סרט בלי תרגום.. מצד שלישי אני מאמין שהמחיר של בלוריי בארה"ב יהיה זול משמעותית מהמחיר באירופה ומצד רביעי אני מאמין גדול בעתיד של הפצה דיגיטלית שעשוייה להמעיט בערך הבלוריי כפורמט הפצה לסרטים..
וואלה לא יודע כרגע.
בכל מה שקשור ל- PS3 הפער של 400 ש"ח (2400 קנייה מקומית או 2000 בהזמנה אישית מחו"ל) לא שווה.
למעשה כתבתי את זה כבר בפוסט הראשון שלי
לגבי תאימות סרטים - אני לא יודע. זה משהו שאני אצטרך לחשוב עליו.sierra13 כתב: סיכום:
<snip>כל זאת אין לך כמובן מישהו שנוסע לארה"ב ומוכן להביא בכליו קונסולה אחת. או עשרה.
את ה- PS3 כבר עדיף לקנות מקומית....
מצד אחד, באופן אישי נושא התרגום לא ממש מפריע לי אבל מצד שני יש חברים שיפריע להם לראות סרט בלי תרגום.. מצד שלישי אני מאמין שהמחיר של בלוריי בארה"ב יהיה זול משמעותית מהמחיר באירופה ומצד רביעי אני מאמין גדול בעתיד של הפצה דיגיטלית שעשוייה להמעיט בערך הבלוריי כפורמט הפצה לסרטים..
וואלה לא יודע כרגע.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לגבי רכישת סרטים...
מה שאני הפנמתי אחרי רכישת כמה סרטים לפני כמה שנים - עוד ב DVD זה שזה דיי דבילי...
כי עם כמות וקצב הסרטים היום - אין סיכוי שתראה סרט יותר מפעמיים - שלוש - אלא אם אתה חולה נפש...
אולי יש קלאסיקות שבאמת שווה להחזיק - אבל את הרוב - לא תראה מספיק פעמים שזה יצא שווה
וזה עוד בלי לחשוב שהיום - לראות סרט ב DVD נראה לנו מטופש כי אפשר לראות אותו בבלו ריי (או בHD) מי יודע מה יהיה עוד כמה שנים...
בעלות של סרט - אתה לוקח אותו כמה פעמים בבלוקבאסטר....
והם מתחילים להחזיק בלוריי - ואני משער שעם הביקוש - יבוא גם התוכן - ואז זה באמת נוח - שיש תרגום.
בד"כ אני לא חייב תרגום - אבל איתו - זה יותר פשוט....
ד"א = הייבוא המקבילי - אני משער שזה של קונסולות מארה"ב/המזרח... ולא של קונסולות מאירופה - ששוב גורם לבעיות תאימות...
אני העדפתי ללכת על בטוח....
כי עם כמות וקצב הסרטים היום - אין סיכוי שתראה סרט יותר מפעמיים - שלוש - אלא אם אתה חולה נפש...
אולי יש קלאסיקות שבאמת שווה להחזיק - אבל את הרוב - לא תראה מספיק פעמים שזה יצא שווה
וזה עוד בלי לחשוב שהיום - לראות סרט ב DVD נראה לנו מטופש כי אפשר לראות אותו בבלו ריי (או בHD) מי יודע מה יהיה עוד כמה שנים...
בעלות של סרט - אתה לוקח אותו כמה פעמים בבלוקבאסטר....
והם מתחילים להחזיק בלוריי - ואני משער שעם הביקוש - יבוא גם התוכן - ואז זה באמת נוח - שיש תרגום.
בד"כ אני לא חייב תרגום - אבל איתו - זה יותר פשוט....
ד"א = הייבוא המקבילי - אני משער שזה של קונסולות מארה"ב/המזרח... ולא של קונסולות מאירופה - ששוב גורם לבעיות תאימות...
אני העדפתי ללכת על בטוח....
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
איך לא לקחו לך מכס?droren כתב:אני רכשתי XBOX דרך mustop, חסכתי בסביבות 800 שקל. הקניה היתה דרך AMAZON והמכשיר הגיע תוך שבועיים לפה (דרך האויר)...
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
לדעתי הטעות הכי גדולה שאפשר לעשות זה להביא XBOX מחו"ל.
לא משנה כמה תחסוך שם, אתה עלול לשלם באבי-אביך על תיקונים של RROD.
המכשיר הזה, לאחר שינויי דגמים וצ'יפסטים, עדיין מלא דפקטים בשיעור של 15% שזה מעל ומעבר למה שמקובל בשוק האלקטרוניקה כיום.
אני הייתי מציע לך לקנות באחת הרשתות ולא אצל "אבו-דהבי" שיש לו קיוסק אחד בכל הארץ.
לא משנה כמה תחסוך שם, אתה עלול לשלם באבי-אביך על תיקונים של RROD.
המכשיר הזה, לאחר שינויי דגמים וצ'יפסטים, עדיין מלא דפקטים בשיעור של 15% שזה מעל ומעבר למה שמקובל בשוק האלקטרוניקה כיום.
אני הייתי מציע לך לקנות באחת הרשתות ולא אצל "אבו-דהבי" שיש לו קיוסק אחד בכל הארץ.
- Huber
- חבר במועדון HT

וזו בדיוק הסיבה שבסוף הבאתי PS3 ולא XBOX