איכות תמונה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
nanilas,
יש המון סקירות באתר.
אם מרבית התוכן שאתה צופה בו הוא SDTV, שווה לך ללכת על פלזמה 42" HDR, חבל להשקיע ביותר מזה.
בתחום הזה החברות שפועלות הן פיוניר (428), פנסוניק (42PV70), סמסונג ו-LG.
בכל מקרה, זה יהיה הרבה פחות מהתקציב שלך, אלא אם כן תעבור גודל ל-50" (לא חושב שתזדקק לזה).
יש המון סקירות באתר.
אם מרבית התוכן שאתה צופה בו הוא SDTV, שווה לך ללכת על פלזמה 42" HDR, חבל להשקיע ביותר מזה.
בכל מקרה, זה יהיה הרבה פחות מהתקציב שלך, אלא אם כן תעבור גודל ל-50" (לא חושב שתזדקק לזה).
לתכנים שלך אתה צריך פלזמה,רצוי 50". את התמונה הטובה ביותר תקבל מפיוניר אבל אני לא בטוח שיש 50" שנכנסת בתקציב שלך (תבדוק,אני לא מעודכן).אם לא אז תבדוק את המסכים של פנסוניק בגדלים האלה.אם אתה רוצה בפחות אז יש לך מסכים של סמסונג ושל LG שנותנים תמורה טובה לכסף.
אני דווקא חושב 50" יהיה עדיף.אני צופה ב 42" מפחות מ 3 מטר ומצטער שאין לי 50"oferlaor כתב:nanilas,
יש המון סקירות באתר.
בכל מקרה, זה יהיה הרבה פחות מהתקציב שלך, אלא אם כן תעבור גודל ל-50" (לא חושב שתזדקק לזה)....
מהר מאוד מתרגלים לגודל,גם אם בהתחלה זה "מרגיש" גדול מידי.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
nanilas,
גש לחנות מתמחה, צפה בתכני SD (כמו YES/HOT או אפילו תביא איתך סרט DVD שאתה מכיר מצויין) בפלזמה "42 ו-"50 ממרחק של 3.5 מטר. אז תחליט...
לדעתי (בלבד) דרוג האופציות: פיוניר מעולה, פנסוניק טובה מאד, האחרות - טובות ומטה.
גש לחנות מתמחה, צפה בתכני SD (כמו YES/HOT או אפילו תביא איתך סרט DVD שאתה מכיר מצויין) בפלזמה "42 ו-"50 ממרחק של 3.5 מטר. אז תחליט...
לדעתי (בלבד) דרוג האופציות: פיוניר מעולה, פנסוניק טובה מאד, האחרות - טובות ומטה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!