מתלבט בקניית פלאזמה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
eranm פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני ישראלי המתגורר בחו"ל. לאחרונה התחלתי להתענין בקניית פלאזמה.
במסגרת הבדיקות והחיפושים ניתקלתי במסכים של panasonic דגמים:
TH-50PHD6UY, TH-50PHD7UY,TH-50PHD8UK.
מה שמשך את תשומת ליבי פרט לאיכות, ההמלצות והמחיר האטרקטיבי, הייתה העובדה שכולם תומכים גם בשיטת שידור NTSC וגם ב- PAL.
לאחר קריאה יותר לעומק של הברושורים, שמתי לב כי הם מגיעים ללא טיונר פנימי, מה שאולי מסביר את התמיכה שלהם במספר שיטות שידור שונות.
מהקריאה בפורום כאן הבנתי כי ייתכן ומדובר ב- מסכי פלאזמה ולא ב- טלביזיות פלאזמה ואולי זו הסיבה להבדל.
כמו כן שמתי לב כי באתר האינטרנט של החברה הם משווקים תחת כותרת business ולא תחת consumer.
מכיוון שאני מבין קטן מאד בתחום, אני אשמח לקבל ייעוץ ועזרה.
- האם כדאי בכלל להתעסק במסך פלאזמה שיצריך מן הסתם שימוש בטיונר חיצוני, או ממיר בהתחשב בעובדה שהיעוד המרכזי שלו יהייה צפייה בשידורי טלביזיה?
- מה הם ההבדלים בין מסך פלאזמה לטלביזית פלאזמה?
- האם העובדה שהם משווקים תחת כותרת business ולא consumer מעידה על איכותם? האם יש להם תכונות נחותות?
- ולסיום, האם הדגמים הספציפיים האלו שווים משהו? ואם כן האם אוכל לקבל תמיכה טכנית ממשווקים בארץ כאשר אשוב עם הפלאזמה ארצה?

תודה על העזרה - אובד העצה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

1. ברוך הבא.
2. שלושת הדגמים שציינת הם שלושה דורות - 6 הישן, 7 הנוכחי ו-8 החדש.
3. מה שמבדיל טלויזיה ממסך זה שבטלויזיה יש טיונר ורמקולים. זה הכל.
בימי השידורים הדיגיטליים בהם אתה חייב בממיר, השימוש בטיונר הוא מיותר והרמקולים הצמודים למסך ממילא לא שווים הרבה מבחינת איכות ובמיוחד אם אתה מתכנן מערכת אודיו לק"ב.
4. על הכל יש מאמרים, האם קראת?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

eranm פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה רבה.
ניסיתי למצא את המאמרים העוסקים בדגמים אלו או בשאלות ששאלתי, אך לא מצאתי. (כפי שציינת... אני חדש כאן).
האם תוכל לכוון אותי אליהם? אשמח לקרא ולהחכים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #4 

eranm,

לשם כך יש באתר את פונקצית החיפוש. הרי מרטין פשוט היה משתמש בה בכדי להעביר לך את המידע - אז עדיף שתשתמש בזה ישירות, לא?

eranm פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה עופר,
השתמשתי בפונקציית החיפוש ואכן מצאתי מספר תשובות לשאלות שלי. אני מניח שמה שאשמח לקבל הוא המלצה (או השמצה?!) לדגמים האלו של פנסוניק. איך הם מדורגים? כפי שציינתי, השימוש העיקרי של המסך יהיה עבור צפייה בשידורי טלביזיה ואני מניח, פעם בשבוע סרט/DVD.
שאלה נוספת: האם יש חשיבות במסכי פלאזמה למקור המתח? כלומר האם עלי לחפש מסך אם מקור מתח כפול (v220/v110) או שאוכל להשתמש בטרנספורמטור כדי להמיר את המתח ללא חשש לפגיעה במסך.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”