בדיקה של עופר ל-RADIANCE באתר Secrets Of Home Theater
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78876
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
זה גם יגיע בשלב מסויים לאתר שלנו 
יש דברים שאני מפרסם שם קודם אבל לרוב אני מפרסם כאן קודם...
יש דברים שאני מפרסם שם קודם אבל לרוב אני מפרסם כאן קודם...
- oferlaor
- מנהל

Boaz,
ברור... אין מסך שאני לא מחבר אותם כחלק מהשגרה (יש לי 3 מעבדים רק לחדר הבדיקה).
ה-5090 עשה עבודה טובה למדי ב-SD, אבל RADIANCE שיפר אותו מאוד. RADIANCE גם יכול לעשות תיקוני כיול, אך כמעט לא צריך אותם ב-5090. ב-HD, ה-5090 עשה עבודה מצויינת וכמעט ולא היה שיפור בעיבוד.
ה-EDGE היה מעט פחות חזק בנושא ה-SCALING, אבל כמעט באותה רמה של RADIANCE ב-DEINTERLACING (הייתי נותן לו ציון 87 ול-RADIANCE ציון 95).
בגדול, מי שיכול לסבול COMBING פה ושם (מרבית האכלוסיה לדעתי) יסתפק ב-5090 כמו שהוא. מי שלא סובל את זה, אחד המעבדים הללו ישפר את הנושא מאוד.
ברור... אין מסך שאני לא מחבר אותם כחלק מהשגרה (יש לי 3 מעבדים רק לחדר הבדיקה).
ה-5090 עשה עבודה טובה למדי ב-SD, אבל RADIANCE שיפר אותו מאוד. RADIANCE גם יכול לעשות תיקוני כיול, אך כמעט לא צריך אותם ב-5090. ב-HD, ה-5090 עשה עבודה מצויינת וכמעט ולא היה שיפור בעיבוד.
ה-EDGE היה מעט פחות חזק בנושא ה-SCALING, אבל כמעט באותה רמה של RADIANCE ב-DEINTERLACING (הייתי נותן לו ציון 87 ול-RADIANCE ציון 95).
בגדול, מי שיכול לסבול COMBING פה ושם (מרבית האכלוסיה לדעתי) יסתפק ב-5090 כמו שהוא. מי שלא סובל את זה, אחד המעבדים הללו ישפר את הנושא מאוד.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מאוד אהבתי את הצגת הכתוביות העברית 
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין מה להסתיר, נהפוך הוא. פשוט שמתי לב שנושא הכתוביות בדרך כלל עובר מתחת לרדאר של רוב הביקורות בחו"ל ובדרך כלל הדבר האחרון שאתה מצפה לראות בכתבה מקצועית באתר ידוע הוא תמונה עם כיתוביות, ועוד בעברית.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

aloni,
לא ממש - התפיסה בשנים האחרונות היא שהכל יעבור ל-FHD (עד שנעבור את הפאזה הזו ומסכים יתחילו לצאת ב-4K).
מה שאתה מחפש הוא מעבד עם ZONES (שגם כל כניסה כוללת שלט משלה), שזה לדעתי הדבר הבא שנראה במעבדי וידאו.
לא ממש - התפיסה בשנים האחרונות היא שהכל יעבור ל-FHD (עד שנעבור את הפאזה הזו ומסכים יתחילו לצאת ב-4K).
מה שאתה מחפש הוא מעבד עם ZONES (שגם כל כניסה כוללת שלט משלה), שזה לדעתי הדבר הבא שנראה במעבדי וידאו.