בעיה די מוזרה עם MediaPortal ו- ffdshow...

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
DotanSimha פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אז ככה, רקע לבעיה:
אני משתמש במחשב אחד, שמחובר ל2 דברים:
- מסך מחשב 19"
- טלוויזיה LG 42" (חיבור DVI-HDMI)

ה-MediaPortal מוגדר לפעול בטלוויזיה, ואין עם זה בעיה כל עוד זה שירים / תמונות וכו'... אני יכול בטלוויזיה לראות את ה-MediaPortal מפעיל את השירים, ובו זמנית להיות במחשב ולעשות דברים אחרים.

הבעיה נוצרת כשאני מפעיל ב-MediaPortal קבצי וידאו, זה מוגדר לפעול עם FFDShow, ואני פשוט לאי כול לעשות דברים נוספים במחשב בו זמנית, אם אני לוחץ על משהו הכי קטן במסך של המחשב, זה פשוט משתגע כמה שניות ומפסיק את הצפייה... כאילו נוצר מצב שאם הFFDShow לא ב"פוקוס" במסך (אחד המסכים, זה לא משנה איזה מהם) הוא פשוט מבטל את הצפייה לגמרי...
ניסיתי גם להחליף את ה-FFDShow במשהו אחר בהגדרות של ה-MediaPortal, אבל הוא תמיד "ביטל" את ההגדרות החדשות והשתמש בFFDShow.. :/

יש דרך לגרום לFFDShow לפעול "ברקע" ככה שהוא לא יתנגש עם דברים אחרים שפועלים בו זמנית?

תודה (Y)

DotanSimha פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

הצלחתי לתקן את הבעייה :)

למי שמעוניין:
הכנסו להגדרות של ה-MediaPortal, בחרו בצד Movies ואז ב-Movie Player בחרו ב-MPEG-2 Video Decoder את ה-FFDShow.
עברו למצב Advanced, לחצו בצד על DirectShow Filter Control ואז בחרו ב-Video Renderer Settings, וודאו ש- Video Mixing Renderer (VMR9) מסומן, ואז הורידו את ה-V מהאפשרות האמצעית (Use Exclusive mode...).

הפעילו את התוכנה ותוכלו גם לראות סרט במסך אחד, וגם לעשות דברים אחרים במסך אחר :)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”