באיזה תוכנת מדיה אתם משתמשים? ולמה?
נשמע מאוד מעניין... צריך לנסות. האם התוכנה חינמית?Shed כתב:אני משתמש ב-mythtb (כמה מפתיע)...
למה? כי זו הפלטפורמה היחידה שנותנת לי להינות מ:
1. time shift מלא.
2. place shift מלא (כולל stream לאינטרנט אם ממש בא לי לשלם על upload גבוה).
3. PVR חכם שמתמודד בלי בעיה עם פעולות של הקלטות סדרה, הימנעות מפרקים כפולים וכו', ללא שימוש ב-key words (אשר יוצרים בעיות אחרות).
4. ניהול מוזיקה מהיר ונוח (על בסיס DB שמאפשר חיתוכים קלים ופשוטים).
5. צפייה בכל תכני הוידאו שהורדו מהרשת ו/או ביצוע stream שלהם לתחנה אחרת.
6. צפיה בתכני online ישירות מהשלט.
יש עוד כהנה וכהנה יתרונות לתוכנה הזו (התממשקות לבית חכם למשל) שלא אכנס אליהם עכשיו....
נשאר נאמן לGBPVR ורסיה לפני NET 2.0 - בהתחשב שזה מחשב בן 3 שנים ברור למה
זה עושה את העבודה גם בהקלטות וגם בהצגות של הקלטות. לפעמים גם לנגן רדיו רשת.
הפתרון שלי לצרכים אחרים זה יצירת ICONS ענקיים לכל תת אפליקציה: מוזיקה כפולדר, שקבצי המוזיקה מקושרים לאפילקציה. פיקאסה לתמונות וPOWER DVD לDVD. בסופו של דבר הן פיקסה והן POWER DVD נותנים פתרון יותר טוב מאפליקציות בנויות.
זה עושה את העבודה גם בהקלטות וגם בהצגות של הקלטות. לפעמים גם לנגן רדיו רשת.
הפתרון שלי לצרכים אחרים זה יצירת ICONS ענקיים לכל תת אפליקציה: מוזיקה כפולדר, שקבצי המוזיקה מקושרים לאפילקציה. פיקאסה לתמונות וPOWER DVD לDVD. בסופו של דבר הן פיקסה והן POWER DVD נותנים פתרון יותר טוב מאפליקציות בנויות.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
בערך
אני לפחות התכוונתי לפרויקט ההמשך של קהילת הקוד הפתוח אחרי ש YAHOO קנתה את התוכנה ולא לקוד של יאהו.
ראה כאן: www.meedios.com
הורדות מכאן: http://www.meedios.com/forum/viewtopic.php?p=28763
אני הורדתי והתקנתי את גירסא 2.55.
ראה כאן: www.meedios.com
הורדות מכאן: http://www.meedios.com/forum/viewtopic.php?p=28763
אני הורדתי והתקנתי את גירסא 2.55.
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
משתמש במדיה פורטל.
תוכנה קלילה עם פלאגינים מעולים.
משתמש בנתיים רק לקטלוג סדרות וסרטים.
האם בXBMC תומך עברית? ניתן להוריד דרכה מידע בעברית?
תוכנה קלילה עם פלאגינים מעולים.
משתמש בנתיים רק לקטלוג סדרות וסרטים.
האם בXBMC תומך עברית? ניתן להוריד דרכה מידע בעברית?
ניתן להוריד מידע בעברית בתוכנה. המידע יורד מאתר www.thetvdb.comcompman112 כתב:
האם בXBMC תומך עברית? ניתן להוריד דרכה מידע בעברית?...
הבעיה היחידה כרגע (לפחות אצלי) זה שהמידע על התוכנית נכנס בסדר שורות אחר.
אבל בנתיים שמות סדרות מציג בסדר שזה גם כבר משהו...
משתמש ב SAGETV.
ובכן אני חושב שבחנתי את כל שאר התוכנות המדוברות כאן ונתקלתי בכל כך הרבה בעיות.
אני עובד עם מסכים LCD 42" HD והתוכנה היחידה שתמכה באופן מוחלט קל וישר מהקופסא במסכים והדרישות שלי היא SAGETV.
נכון אולי ההתקדמות של החברה האלה היא איטית אבל אל נא נשכח שהתוכנה הזאת היא היציבה ביותר מבין כל התוכנות. לעלום לא ניתקעה לי. ההקלטות תמיד היו, וכמובן היכולת להקליט במקום אחד ולראות בכל הבית היא יתרון אדיר.
הכוונה בלראות זה בלי לאבד את איכות הסרט בצפייה וכיולת לראות גם את התירגום של הסרטים וכו..
הממשק שלה השתפר רבות בשנה החולפת והוא עוד מתקדם לעבר הגירסא הבא שכבר בשלבי בטא אחרונים.
אהה וחשוב ... המערכת הזאת היא היחידה שרצה על כמעט כל פלטפורמה. חלונות לינוקס וכמובן מק.
ניסיתי בעבר את MYTH אבל מאחר והתוכנה הנ"ל היא בעצם אוסף של מספר תוכנות שונות, הייתה לי בעייה קשה כאשר רציתי למשל להביא לאחידות בשימוש שבכל אופצייה התוכנה תתנהג באותו האופן, סרטים תמונות מוסיקה וכו...
ההתקנה של MYTH יחסית מורכבת בהשוואה אל מול שאר התוכנות ואם אין למתקין רקע מספיק ב לינוקס ובמערכת אזי צפויי לו שעות רבות של עבודה.
לגבי MEDIAPORTAL זאת התוכנה הכבדה ביותר שניסיתי נתקעה רבות, חוסר יציבות מדהים! צריך בשביל להריץ אותה מערכת חזקה במיוחד.
מערכת GBPVR אכן הייתה העדפה שלי בעבר אבל היא ממש לא התקדמה מאז, ממשקים לא יפים ונוחים ומערכת PVR לא מושלמת.
אז זהו העדיפות שלי היא SAGETV וכן היא שווה את הכסף!!
תודה
ובכן אני חושב שבחנתי את כל שאר התוכנות המדוברות כאן ונתקלתי בכל כך הרבה בעיות.
אני עובד עם מסכים LCD 42" HD והתוכנה היחידה שתמכה באופן מוחלט קל וישר מהקופסא במסכים והדרישות שלי היא SAGETV.
נכון אולי ההתקדמות של החברה האלה היא איטית אבל אל נא נשכח שהתוכנה הזאת היא היציבה ביותר מבין כל התוכנות. לעלום לא ניתקעה לי. ההקלטות תמיד היו, וכמובן היכולת להקליט במקום אחד ולראות בכל הבית היא יתרון אדיר.
הכוונה בלראות זה בלי לאבד את איכות הסרט בצפייה וכיולת לראות גם את התירגום של הסרטים וכו..
הממשק שלה השתפר רבות בשנה החולפת והוא עוד מתקדם לעבר הגירסא הבא שכבר בשלבי בטא אחרונים.
אהה וחשוב ... המערכת הזאת היא היחידה שרצה על כמעט כל פלטפורמה. חלונות לינוקס וכמובן מק.
ניסיתי בעבר את MYTH אבל מאחר והתוכנה הנ"ל היא בעצם אוסף של מספר תוכנות שונות, הייתה לי בעייה קשה כאשר רציתי למשל להביא לאחידות בשימוש שבכל אופצייה התוכנה תתנהג באותו האופן, סרטים תמונות מוסיקה וכו...
ההתקנה של MYTH יחסית מורכבת בהשוואה אל מול שאר התוכנות ואם אין למתקין רקע מספיק ב לינוקס ובמערכת אזי צפויי לו שעות רבות של עבודה.
לגבי MEDIAPORTAL זאת התוכנה הכבדה ביותר שניסיתי נתקעה רבות, חוסר יציבות מדהים! צריך בשביל להריץ אותה מערכת חזקה במיוחד.
מערכת GBPVR אכן הייתה העדפה שלי בעבר אבל היא ממש לא התקדמה מאז, ממשקים לא יפים ונוחים ומערכת PVR לא מושלמת.
אז זהו העדיפות שלי היא SAGETV וכן היא שווה את הכסף!!
תודה
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
banjo - נסה שוב media portal.
אתה תשנה את דעתך לגבי היציבות.
יש לה קצת חיסרון לגבי הטלוויזיה .
אבל היא עולה בהרבה על SAGE בכל מה שקשור לתמיכה בלווין.
SAGE מתמקדת בשוק האמריקאי, ולא כל כך מעניין אותה השוק האירופי!
אתה תשנה את דעתך לגבי היציבות.
יש לה קצת חיסרון לגבי הטלוויזיה .
אבל היא עולה בהרבה על SAGE בכל מה שקשור לתמיכה בלווין.
SAGE מתמקדת בשוק האמריקאי, ולא כל כך מעניין אותה השוק האירופי!
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
משהו מוזר לי.
כשאנשים שואלים כאן בפורום איזו מערכת הפעלה להתקין ל HTPC, כמעט כולם רצים ואומרים Vista, בגלל ב VMC.
עם זאת, יש בשרשור הזה בערך אדם אחד שהתוודה (וגם זה בחוסר חשק) שהוא משתמש ב VMC. מה כל כך רע בה, ולמה כולם ממליצים על ויסטה, אם אף אחד לא באמת רוצה את VMC?
ובכלל, עבור מישהו שלא צריך הקלטות, VMC נשמעת לי כמו פתרון מצויין...
כשאנשים שואלים כאן בפורום איזו מערכת הפעלה להתקין ל HTPC, כמעט כולם רצים ואומרים Vista, בגלל ב VMC.
עם זאת, יש בשרשור הזה בערך אדם אחד שהתוודה (וגם זה בחוסר חשק) שהוא משתמש ב VMC. מה כל כך רע בה, ולמה כולם ממליצים על ויסטה, אם אף אחד לא באמת רוצה את VMC?
ובכלל, עבור מישהו שלא צריך הקלטות, VMC נשמעת לי כמו פתרון מצויין...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
ה VMC פשוט תוכנה בינונית.
אין בה שום יתרון כלשהו שיעשה אותה מעניינת.
לכל שאר התוכנות יש ייחוד מסויים - לדוגמא SAGETV שולטת ב TV.
מדיה פורטל שולטת בתוספים מעניינים של המדיה - כמו ב TV-SERIES.
אין בה שום יתרון כלשהו שיעשה אותה מעניינת.
לכל שאר התוכנות יש ייחוד מסויים - לדוגמא SAGETV שולטת ב TV.
מדיה פורטל שולטת בתוספים מעניינים של המדיה - כמו ב TV-SERIES.