באיזה תוכנת מדיה אתם משתמשים? ולמה?
SageTV
היחידה שאפשרה יצירת מערכת מבוזרת - שרת וקליינטים בחומרה/תוכנה - (תחת WINDOWS) לפני 6 שנים (תחילת מערכת היחסים של משפחתי עם HTPC).
כמו כן המערכת החזקה ביותר בתחום ה-PVR (הקלטות...) מכל התוכנות הקיימות כיום (ב-WINDOWS) - זה התחם השימושי ביותר אצלי בבית (ניהול עשרות רבות של הקלטות בשבוע - מאות הקלטות "חיות" וספריית סרטים/סדרות - בעיקר לילדים - של מאות רבות...).
אורן.
היחידה שאפשרה יצירת מערכת מבוזרת - שרת וקליינטים בחומרה/תוכנה - (תחת WINDOWS) לפני 6 שנים (תחילת מערכת היחסים של משפחתי עם HTPC).
כמו כן המערכת החזקה ביותר בתחום ה-PVR (הקלטות...) מכל התוכנות הקיימות כיום (ב-WINDOWS) - זה התחם השימושי ביותר אצלי בבית (ניהול עשרות רבות של הקלטות בשבוע - מאות הקלטות "חיות" וספריית סרטים/סדרות - בעיקר לילדים - של מאות רבות...).
אורן.
- DotanSimha
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
MediaPortal... לא משתמש כ"כ בהקלטות לבינתיים, והיא נותנת לי בדיוק את מה שאני מחפש 
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני משתמש ב Vista Media Center אבל עבורי זה די מזכיר את הבדיחה על הבחור עם מחלת העור הנוראית שהיה מבלה את זמנו מול המראה וטוען שעליו זה דווקא נראה בסדר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
Catskinner כתב:אני משתמש ב Vista Media Center אבל עבורי זה די מזכיר את הבדיחה על הבחור עם מחלת העור הנוראית שהיה מבלה את זמנו מול המראה וטוען שעליו זה דווקא נראה בסדר....
אני משתמש ב SageTV מבוזר עם 3 קליינטים
על מחשב אחד מותקן VMC עם XBOX כקליינט
DVBViewr Pro
היחידה שמתפקדת סביר כתוכנת מדיה ושידורי לווין פרטי.
היחידה שמתפקדת סביר כתוכנת מדיה ושידורי לווין פרטי.
GBPVR - תוכנה שמתאימה במיוחד למחשבים "חלשים" (לפטופ של HP שנקנה לפני כמעט 3 שנים) - קלילה מאוד ומספיק גמישה מבחינת ההגדרות שלה. מערך פלאגינים די רחב. אין לי כרטיס לכידה לכן אני לא משתמש בה להקלטה. משמשת בעיקר לארגון מדיה פלוס האקסטרות של RSS ו WEB RADIO. ממליץ עליה לאחר שניסיתי כמה תוכנות וביניהן MEDIA PORTAL (מחכה לגירסא 2), XBMC (לא מספיק גמישה מבחינת הגדרות), MEEDIO, sagetv וכו'. עדיין יש לה לאן להתפתח אבל בגרסא הנוכחית שלה היא מספיק יציבה, קלה וגמישה לצרכים שלי. יש גם ממשק בעברית. כמעט שכחתי - היא חינמית!
עד עכשיו GBPVR היחידה שהצלחתי להתקין ולהגדיר את הכל בלי בעיות. מדיה פורטל למשל עשה בעיות של הכרטיס לכידה.
אבל עכשיו אני שוקל לעבור ל XBMC ממשק הרבה יותר יפה ואפשרות להורדת מידע מהאינטרנט על סרטים וסדרות בקלות.
הבעיה היחידה שאין לה כרגע אפשרות הקלטה לפני מה שהבנתי...
אבל עכשיו אני שוקל לעבור ל XBMC ממשק הרבה יותר יפה ואפשרות להורדת מידע מהאינטרנט על סרטים וסדרות בקלות.
הבעיה היחידה שאין לה כרגע אפשרות הקלטה לפני מה שהבנתי...
meedio
כרגע בהתקנת נסיון על vista 32 לקראת בנית HTPC חדש.
בנוסף על הגמישות בהגדרת הספריות ש-orenfe הזכיר, Meedio גם מאפשרת לקבוע עם איזה נגן מדיה ינוגן כל סוג קובץ: אצלי ZP לכל הסרטים חוץ מ-BD שעדיין לא ניסיתי כי 40G זה קצת יותר מדי למי שאין לו מסך HD אמיתי וכמו כן Winamp לניגון מוזיקה בפורמט WMAאו FLAC. אני לא משתמש כבד ב-PVR, כך שאם פעם ביובל יש משהו מענין בטלויזיה שאני לא אוכל לראות ב-live אני משתמש ב-PVR של ה-150 על ה-desktop.
בנוסף על הגמישות בהגדרת הספריות ש-orenfe הזכיר, Meedio גם מאפשרת לקבוע עם איזה נגן מדיה ינוגן כל סוג קובץ: אצלי ZP לכל הסרטים חוץ מ-BD שעדיין לא ניסיתי כי 40G זה קצת יותר מדי למי שאין לו מסך HD אמיתי וכמו כן Winamp לניגון מוזיקה בפורמט WMAאו FLAC. אני לא משתמש כבד ב-PVR, כך שאם פעם ביובל יש משהו מענין בטלויזיה שאני לא אוכל לראות ב-live אני משתמש ב-PVR של ה-150 על ה-desktop.
אני משתמש ב-mythtb (כמה מפתיע)...
למה? כי זו הפלטפורמה היחידה שנותנת לי להינות מ:
1. time shift מלא.
2. place shift מלא (כולל stream לאינטרנט אם ממש בא לי לשלם על upload גבוה).
3. PVR חכם שמתמודד בלי בעיה עם פעולות של הקלטות סדרה, הימנעות מפרקים כפולים וכו', ללא שימוש ב-key words (אשר יוצרים בעיות אחרות).
4. ניהול מוזיקה מהיר ונוח (על בסיס DB שמאפשר חיתוכים קלים ופשוטים).
5. צפייה בכל תכני הוידאו שהורדו מהרשת ו/או ביצוע stream שלהם לתחנה אחרת.
6. צפיה בתכני online ישירות מהשלט.
יש עוד כהנה וכהנה יתרונות לתוכנה הזו (התממשקות לבית חכם למשל) שלא אכנס אליהם עכשיו.
למה? כי זו הפלטפורמה היחידה שנותנת לי להינות מ:
1. time shift מלא.
2. place shift מלא (כולל stream לאינטרנט אם ממש בא לי לשלם על upload גבוה).
3. PVR חכם שמתמודד בלי בעיה עם פעולות של הקלטות סדרה, הימנעות מפרקים כפולים וכו', ללא שימוש ב-key words (אשר יוצרים בעיות אחרות).
4. ניהול מוזיקה מהיר ונוח (על בסיס DB שמאפשר חיתוכים קלים ופשוטים).
5. צפייה בכל תכני הוידאו שהורדו מהרשת ו/או ביצוע stream שלהם לתחנה אחרת.
6. צפיה בתכני online ישירות מהשלט.
יש עוד כהנה וכהנה יתרונות לתוכנה הזו (התממשקות לבית חכם למשל) שלא אכנס אליהם עכשיו.
You are never fully dressed without a smile
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15947
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני משתמש ב SAGETV כבר כמה שנים.
עד עכשיו היא הייתה אחלה תוכנה, אבל היא תקוע במקום.
הפיתוח שלה בקושי מתקדם.
התמיכה שלה בכרטיס לווין הוא עלוב ביותר.
יש לה 1000 באגים בניגון קבצי TS.
המפתחים שלה עובדים עלינו בעיניים.
אם גירסה 7 לא תתקדם משמעותית, רוב הסיכויים שאני ינטוש אותה באיזה שהוא שלב.
הפיתוח שלה בקושי מתקדם.
אם גירסה 7 לא תתקדם משמעותית, רוב הסיכויים שאני ינטוש אותה באיזה שהוא שלב.
מסכים איתך שאין התקדמות רבה בתוכנה בשנה האחרונה, אבל האקסטנדר HD שלהם הוא הסיבה - ולדעתי התוצאה מצויינת!zovirax כתב:אני משתמש ב SAGETV כבר כמה שנים.
הפיתוח שלה בקושי מתקדם.
אם גירסה 7 לא תתקדם משמעותית, רוב הסיכויים שאני ינטוש אותה באיזה שהוא שלב....
וצריך לזכור שאין חלופה ראוייה...מלבד MYTHTV וזה כבר סיפור אחר.
אורן.