b&w cc3
בעיה!
לפי מה שאני מבין המוכר ואני מאיזורים שוניםdudib כתב:רצוי שתשמע אותו עם הקדמיים שלך ולראות שהוא מתאים להם
אחרת קול שיעבור מצד אחד לשני דרכו עלול להישמע לא טוב במעבר , (הוא לא מאותה חברה)...
לא תהיה לי אפשרות לבדוק עם הסט שלי
מה עושים?
מישהו התנסה בשילוב דומה?
האם זו יכולה להיות הכלאה בעייתית?
איך בכללי ה CC3?
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא האזנתי מעולם לטאנוי,
אבל היה לי סנטר B&W CC-6 בעבר, והוא היה ממש, אבל ממש גרוע.
הצליל היה חנוק מאוד ולא כ"כ מדוייק, וזה לא באשמת ההגברה שדוחפת כיום בהצלחה רבה רמקולים (וסנטר) אחרים.
כגודל הציפיה מחברה כמו B&W כך גודל האכזבה. זה אומנם לא ה- CC-3, אבל אם יש בכך להעיד עליו, הייתי נזהר מאוד.
הצליל היה חנוק מאוד ולא כ"כ מדוייק, וזה לא באשמת ההגברה שדוחפת כיום בהצלחה רבה רמקולים (וסנטר) אחרים.
כגודל הציפיה מחברה כמו B&W כך גודל האכזבה. זה אומנם לא ה- CC-3, אבל אם יש בכך להעיד עליו, הייתי נזהר מאוד.
גם אני התאכזבתי מ B&W
לפני המון שנים יצא לי לשמוע סט שלהם בחנות שהיתה במרכז קסטרא בחיפה ומאז הייתי חסיד שלהם למרות שלא היה לי כסף לקנות לי.
לפני כחודשיים במסגרת חיפושי לשדרוג המערכת שלי שמעתי אותם בכמה וכמה מקומות ובכל פעם התאכזבתי מחדש.
לפני כחודשיים במסגרת חיפושי לשדרוג המערכת שלי שמעתי אותם בכמה וכמה מקומות ובכל פעם התאכזבתי מחדש.
צחי ניצני
הסנטר הזה טוב אך הוא לא מתאים לקדמיים שלך, בגלל, שיש בו טוויטר מתכת ובקדמיים שלך טוויטר משי.haim כתב:איך הסנטר הזה?
ראיתי אותו בלוחות יד שניה ב550 ש"ח (כנראה שאפשר פחות)
אמור להשתדך לדנון 1905
קדמיים - טאנוי MX3
סאב-GALE 3080
אחוריים- מאסטר ביפולריים- של אומגה אודיו
תודה...
תומר
haim כתב:יש מידי פעם בלוחות.תומרצין כתב:נראה לי שאני אמשיך כנראה לחפש סנטר טאנוי ...haim כתב:איך הסנטר הזה?
הסנטר הזה טוב אך הוא לא מתאים לקדמיים שלך, בגלל, שיש בו טוויטר מתכת ובקדמיים שלך טוויטר משי.
תומר......
בהצלחה, תומר...