המאבקים בשליטה ב- YES הורסים ללקוחות
הגעתי למסקנה ש- YES
ובעליה הורסים במתכוון את החברה ושירותים שנותנים
החל מקיצוץ באיכות השידור בתחנות השונות
לא יהיה VOD ב- YES
תחנות חדשות מהעולם לא מוסיפים ב- SD
נמאס כבר משידורי הפרומו של עצמם ומהכמויות שלהם
טוב שלא לקחתי HD שמשודר בסטריאו במתכוון ( להמלל את הלקוח )
שיא של חוצפה לתת שידורים בחינם לכל האוכלוסיה ולפתח אתר באינטרנט ואני צריך לממן
במקום לשפר שירות עבורי
http://yes.walla.co.il/
המאבקים בדירקטוריון הם על כח ושליטה
ומנסים לראות איזה צד יוכל לקבל יותר הפסדים של YES
ומי שמתקפל ימכור את חזקותיו לצד השני
הסובל היום הוא הלקוח
לכן אני החלטתי לתת לחברה לריב עם עצמם
ולא להכניס אותי לתסכול מתמשך ועצבים לחינם
ולהחזיר היום את כל הציוד שלהם
תודה אבל לא תודה
ובעליה הורסים במתכוון את החברה ושירותים שנותנים
החל מקיצוץ באיכות השידור בתחנות השונות
לא יהיה VOD ב- YES
תחנות חדשות מהעולם לא מוסיפים ב- SD
נמאס כבר משידורי הפרומו של עצמם ומהכמויות שלהם
טוב שלא לקחתי HD שמשודר בסטריאו במתכוון ( להמלל את הלקוח )
שיא של חוצפה לתת שידורים בחינם לכל האוכלוסיה ולפתח אתר באינטרנט ואני צריך לממן
במקום לשפר שירות עבורי
המאבקים בדירקטוריון הם על כח ושליטה
ומנסים לראות איזה צד יוכל לקבל יותר הפסדים של YES
ומי שמתקפל ימכור את חזקותיו לצד השני
הסובל היום הוא הלקוח
לכן אני החלטתי לתת לחברה לריב עם עצמם
ולא להכניס אותי לתסכול מתמשך ועצבים לחינם
ולהחזיר היום את כל הציוד שלהם
תודה אבל לא תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אין קשר איך היה פעם .oferlaor כתב:אתה פשוט כנראה לא זוכר איך היה פעם לפני שיס נכנסו לתחום......
פעם גם לא היו מסעדות גורמה ופעם היה סוס ועגלה אז ?
פעם גם היו פחות ערוצים עד ש- YES נכנסה
פעם לא היה אינטרנט .
פעם לא היה מדינה ליהודים .
אז
היום יש תחרות ו-YES במקום להאבק בין המתחרים והוט
נאבקת בעצמה .
הדירקטוריונים פוגעים בחברה במתכוון כדי שצד השני ימכור את חזקותיו
וכבר כתבתי את הבעיות ש-YES במכוון מבצעת .
שיא של חוצפה לתת לכול דחפין שלא משלם לראות חופשי את הסדרות שאני משלם
כסף רב
אז למה לשלם ? באם יש חינם
- oferlaor
- מנהל

tuk106,
חינם יש רק לא חוקי.
אם כ"כ קשה לך איתם, תעבור ללויין פרטי וזהו. לא מבין את הבעיה...
הרי מאבקים מהסוג הזה פוגעים בראש ובראשונה בבעלי המניות (בזק ואלוביץ').
אישית, אני חושב שיס התקדמו יפה מאוד ובזכות הכניסה שלהם ל-HDTV, יש גם בהוט HDTV (הרי HOT שחקו עם זה עוד מ-2005 אבל לא יצא מזה כלום עד שיס לא הכריזה על כך שהם נכנסים לתחום). וזה כבר לא משהו מתקופת קום המדינה או מתחילת העשור, אלא מתחילת השנה...
דרך משקפיים בצורת מפתח, הכל נראה כמו מנעול...
חינם יש רק לא חוקי.
אם כ"כ קשה לך איתם, תעבור ללויין פרטי וזהו. לא מבין את הבעיה...
הרי מאבקים מהסוג הזה פוגעים בראש ובראשונה בבעלי המניות (בזק ואלוביץ').
אישית, אני חושב שיס התקדמו יפה מאוד ובזכות הכניסה שלהם ל-HDTV, יש גם בהוט HDTV (הרי HOT שחקו עם זה עוד מ-2005 אבל לא יצא מזה כלום עד שיס לא הכריזה על כך שהם נכנסים לתחום). וזה כבר לא משהו מתקופת קום המדינה או מתחילת העשור, אלא מתחילת השנה...
דרך משקפיים בצורת מפתח, הכל נראה כמו מנעול...
צירפתי בראש השירשור קישור לאתר וואלהחינם יש רק לא חוקי....
יש שם : סדרות ריאלטי , סדרות באנגלית ועיברית של YES
האתר בהפקת YES
וחינם .
ציינתי את הבעיות בראש השירשור מה לא מובן ?אם כ"כ קשה לך איתם, תעבור ללויין פרטי וזהו. לא מבין את הבעיה......
ואני חושב שאנשים שסובלים מהבעיות שציינתי למען השקט שלהם כדאי לעזוב
לא מדוייק YES והוט נכנסו ל- HDTV רק כאשר הממונה על הרשות כתב שעליהם להציע תחנות HDאישית, אני חושב שיס התקדמו יפה מאוד ובזכות הכניסה שלהם ל-HDTV...
לאזרחי ישראל ורשם כמות מינימאלית של ערוצים שכל חברה מחויבת להציע לאזרח .
מה הקשר ?דרך משקפיים בצורת מפתח, הכל נראה כמו מנעול......
כמו שאני יכתוב " שחור הוא הלילה לפני הזריחה " אתה מבין מה הקשר ?
אפשר גם לומר ש- YES לא עשתה כלום משנת 2005 בניגוד להוט .הרי HOT שחקו עם זה עוד מ-2005 אבל לא יצא מזה כלום עד שיס לא הכריזה על כך שהם נכנסים לתחום...
או שהוט בפועל נכנסה ראשונה לארץ אז ?
או שקיבלנו ערוצי שידור שעובדים חצי יום בשידורים חוזרים כאילו לא קיים בכלל תוכניות HD בעולם
אבל עומדים בתקנים של הרשות למינימום ערוצים HD
יש אומרים שהצבא הראשון שהיה בארץ הוא של ההגנה ואצל אז ? הוא קיים היום ? לא הלך לעולמו
ועם המלחמות של הבעלים ימשיכו גם YES יעלמו .
- oferlaor
- מנהל

tuk106,
יס הרימו מספר מרשים של ערוצים (כאמור, אין שום קביעה של שום ממונה על מינימום ערוצים, הם גם היו יכולים להשיק ערוץ אחד אם הם היו רוצים, אבל כמובן שאף אחד לא היה משלם על זה כלום) בסוף שנה שעברה. הוט בעצם השיקו רשמית כמעט סימולטנית את השירות HDTV שלהם, אך בפועל רק עכשיו (עם כניסת הממירים החדשים) הם נכנסים לזה ברצינות.
לגבי יוזמה, אתה כנראה שכחת את נושא ה-PVR שגם הוא היה יוזמה של יס, והוט היו הרבה זמן באיחור אחריו.
באמת, האיכות שם הוא באמת הדגש המשמעותי ביותר... הרי הוידאו שם בגודל בול... אם אתה מסתפק בזה, סבבה לך...צירפתי בראש השירשור קישור לאתר וואלה
יש שם : סדרות ריאלטי , סדרות באנגלית ועיברית של YES...
איזה קשקוש, אף אחד לא הכריח אותם, אין שום החלטה מטעם שום ממונה על HDTV... הוט החליטו (מסיבות מסחריות) להרים את זה ב-2005, זה לא הצליח (מסיבות שונות) והפרוייקט הוקפא.לא מדוייק YES והוט נכנסו ל- HDTV רק כאשר הממונה על הרשות כתב שעליהם להציע תחנות HD
לאזרחי ישראל ורשם כמות מינימאלית של ערוצים שכל חברה מחויבת להציע לאזרח ....
יס הרימו מספר מרשים של ערוצים (כאמור, אין שום קביעה של שום ממונה על מינימום ערוצים, הם גם היו יכולים להשיק ערוץ אחד אם הם היו רוצים, אבל כמובן שאף אחד לא היה משלם על זה כלום) בסוף שנה שעברה. הוט בעצם השיקו רשמית כמעט סימולטנית את השירות HDTV שלהם, אך בפועל רק עכשיו (עם כניסת הממירים החדשים) הם נכנסים לזה ברצינות.
לגבי יוזמה, אתה כנראה שכחת את נושא ה-PVR שגם הוא היה יוזמה של יס, והוט היו הרבה זמן באיחור אחריו.
ישנם שני מצבים לתמונה תמונה גדולה ותמונה קטנה ,באמת, האיכות שם הוא באמת הדגש המשמעותי ביותר... הרי הוידאו שם בגודל בול... אם אתה מסתפק בזה, סבבה לך......
תמונה גדולה היא 4:3 על כל המסך ויש לי וואחד מסך וזה לא בגודל "בול "
הרשות / רגולטור בארץ מחייבת את YES + הוט להחזיק מספר ערוצים של HD תבקש מ-YES את הסימוכיןאיזה קשקוש, אף אחד לא הכריח אותם, אין שום החלטה מטעם שום ממונה...
ל-YES יש 4 ערוצים ולהוט 5 ערוצים ( באם ניתן ל- 4 שידורים חוזרים בחצי יום לקרוא ערוץ )יס הרימו מספר מרשים של ערוצים...
מה מרשים בזה ?
בפועל נכנסו הוט לפני YES אז YES לא ראשונים , ממירים חדשים או ישנים לא רלונטי , בשניהם משודר HDTVהוט בעצם השיקו רשמית כמעט סימולטנית את השירות HDTV שלהם, אך בפועל רק עכשיו (עם כניסת הממירים החדשים) הם נכנסים לזה ברצינות....
מה קשור PVR ? לנושא ?לגבי יוזמה, אתה כנראה שכחת את נושא ה-PVR...
ציינתי בנקודה היום YES פוגעת בעצמה במתכוון " מלחמת הדירקטורים בראשית השירשור "ויותר מזה HOT יש לה יותר מה למכור
וגם באם מה שאתה כותב רלוונטי , היום לשני החברות יש .PVR אז ?
פעם ש-YES יצאה לאויר העולם איכות השידור היה נפלא
פעם ל- YES היה יותר ערוצים , פעם המוכרנים של YES היו אמינים , פעם ..
פעם חבר באגד היה אלוהים
tuk106 כתב:הרשות / רגולטור בארץ מחייבת את YES + הוט להחזיק מספר ערוצים של HD תבקש מ-YES את הסימוכיןאיזה קשקוש, אף אחד לא הכריח אותם, אין שום החלטה מטעם שום ממונה...
ל-YES יש 4 ערוצים ולהוט 5 ערוצים ( באם ניתן ל- 4 שידורים חוזרים בחצי יום לקרוא ערוץ )יס הרימו מספר מרשים של ערוצים...
מה מרשים בזה ?
בפועל נכנסו הוט לפני YES אז YES לא ראשונים , ממירים חדשים או ישנים לא רלונטי , בשניהם משודר HDTVהוט בעצם השיקו רשמית כמעט סימולטנית את השירות HDTV שלהם, אך בפועל רק עכשיו (עם כניסת הממירים החדשים) הם נכנסים לזה ברצינות....
מה קשור PVR ? לנושא ?לגבי יוזמה, אתה כנראה שכחת את נושא ה-PVR...
ציינתי בנקודה היום YES פוגעת בעצמה במתכוון " מלחמת הדירקטורים בראשית השירשור "ויותר מזה HOT יש לה יותר מה למכור
וגם באם מה שאתה כותב רלוונטי , היום לשני החברות יש .PVR אז ?
פעם ש-YES יצאה לאויר העולם איכות השידור היה נפלא
פעם ל- YES היה יותר ערוצים , פעם המוכרנים של YES היו אמינים , פעם ..
פעם חבר באגד היה אלוהים...
נורא מתחשק לי להתבטא מולך בלשון חופשית, אבל זה לא לעניין. אסכם בכך שאומר תחילה שלשתי החברות יש חבילות של חמישה ערוצי HD ולא כפי שרשמת. ושבאופן מאוד מאוד מובהק אתה פשוט כותב שטויות.
- oferlaor
- מנהל

tuk106,
תמשיך לצפות ב-YES.WALLA.CO.IL ותגיד שביס רואים לא טוב...
והאיכות של המסך המלא מצויינת, לא? זה בקצב שהוא בערך שמינית משידורי יס המקוריים, אם אני זוכר נכון...ישנם שני מצבים לתמונה תמונה גדולה ותמונה קטנה ,
תמונה גדולה היא 4:3 על כל המסך ויש לי וואחד מסך וזה לא בגודל "בול "...
קשקוש.הרשות / רגולטור בארץ מחייבת את YES + הוט להחזיק מספר ערוצים של HD תבקש מ-YES את הסימוכין...
תמשיך לצפות ב-YES.WALLA.CO.IL ותגיד שביס רואים לא טוב...
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אצטרף לעופר ואומר שאין כל חובה על yes או HOT לשדר ב- HD.
אם הייתה חובה כזו היא הייתה מופנית בראש ובראשונה לערוצים המסחריים אשר הכנסותיהם באים מפרסומות, והנה ערוץ 2 עדיין משדר באיכות אנלוגית מימי מלחמת העולם ה- 2.
yes הרימה את הכפפה כשהרימה את שידורי ה- HD, ולא משנה כמה HOT היו ראשונים, מבחינתי yes היא זו שהביאה לחדירת ה- HD בשידורי הטלוויזיה בישראל ובלעדיהם HOT לא הייתה מפעילה את השירות בעצמה.
tuk106,
טענת שמשנת 2005 לא ראית שום חידוש מ- yes ? הרי בשנה הזו yes השיקה את המסך הרחב שעד היום לקוחות HOT מתלוננים שאין להם ולא ברור אם אי-פעם יהיה להם.
ובכלל, אם אתה נהנה משידורי yes באינטרנט, אז HD ממש לא צריך להוות בעיה מבחינתך כי אתה צופה באיכות שהיא פי 8 נמוכה יותר משידורי הטלוויזיה באיכות SD ופי 40 נמוכה יותר מאיכות HD.
איכות = כסף.
איכות בחינם = לא חוקי.
אם הייתה חובה כזו היא הייתה מופנית בראש ובראשונה לערוצים המסחריים אשר הכנסותיהם באים מפרסומות, והנה ערוץ 2 עדיין משדר באיכות אנלוגית מימי מלחמת העולם ה- 2.
yes הרימה את הכפפה כשהרימה את שידורי ה- HD, ולא משנה כמה HOT היו ראשונים, מבחינתי yes היא זו שהביאה לחדירת ה- HD בשידורי הטלוויזיה בישראל ובלעדיהם HOT לא הייתה מפעילה את השירות בעצמה.
tuk106,
טענת שמשנת 2005 לא ראית שום חידוש מ- yes ? הרי בשנה הזו yes השיקה את המסך הרחב שעד היום לקוחות HOT מתלוננים שאין להם ולא ברור אם אי-פעם יהיה להם.
ובכלל, אם אתה נהנה משידורי yes באינטרנט, אז HD ממש לא צריך להוות בעיה מבחינתך כי אתה צופה באיכות שהיא פי 8 נמוכה יותר משידורי הטלוויזיה באיכות SD ופי 40 נמוכה יותר מאיכות HD.
איכות = כסף.
איכות בחינם = לא חוקי.
כמובן שלא הסברת את עצמך למה אתה חושב שטויות רק איימת אלי או משהו כזה ( גם לי מתחשק הרבה דברים לעשותנורא מתחשק לי להתבטא מולך בלשון חופשית, אבל זה לא לעניין. אסכם בכך שאומר תחילה שלשתי החברות יש חבילות של חמישה ערוצי HD ולא כפי שרשמת. ושבאופן מאוד מאוד מובהק אתה פשוט כותב שטויות....
ובמיוחד עם הגובה שלי והחוזק שלי אני מסוגל לבצע הרבה דברים אז ? גם בגלל הגובה לא התקבלתי לקורס אחיות )
ושוב לHOT יש ערוץ נוסף כמו יורוספורט HD
ושוב לי אין כלל HD ובאם היית קורא היית מבין שזה לא גולת הכותרת
שוב באם היית קורא את ראש השירשור היית רואה שהנושא SD
בטלווזיה שלי רואים בסדר מהאתר אין לי מושג אצלך וגם זה חינםתמשיך לצפות ב-YES.WALLA.CO.IL ותגיד שביס רואים לא טוב......
לפני כמה רגעים טענת שאין חינם
ולפני עוד רגע טענת שאין מסך גדול
שוב אתה מטעה ומוציא דברים שלא בהקשרם אנא קרא שוב את כל מה שכתבתי שנועד לעופר וללוגיקהtuk106,
טענת שמשנת 2005 לא ראית שום חידוש מ- yes ? הרי בשנה הזו yes השיקה את המסך הרחב שעד היום לקוחות HOT מתלוננים שאין להם ולא ברור אם אי-פעם יהיה להם....
חבל שאתה מוצי חצאי משפטים ומטעה
.הרי בשנה הזו yes השיקה את המסך הרחב שעד היום לקוחות HOT מתלוננים שאין להם ולא ברור אם אי-פעם יהיה להם...
שוב תקרא מה שעניתי לעופר על נושא של פעם ...
מה זה רלוונטי להיום ? אני ישמח שתשאר לקוח של YES כך יהיה מישהו שישלם לי את הצפייה של WALLA YES
תגיד לי אתה קורא בכלל מה שרשום , גם לא מופנה אלייך אישית וגם אתה מטעה במכווןאיכות = כסף.
איכות בחינם = לא חוקי....
רשום לך ומצורף לך פעמיים האתר בחינם הוא של YES
עוד פעם האתר בחינם הוא של YES
השידור באתר ובקישוור שמסרתי לך הוא ח-ו-ק-י למהדרין
האם קראת בפורום הזה כמה שירשורים יש על איכות שידור זוועה של YES
? שוב היום לא ב- 2005
חבל שאנשים או אדם תחת שמות שונים רץ להגן על עופר באופן עיוור
- oferlaor
- מנהל

tuk106,
מכיוון שאתה חדש פה - אבקש יפה שתשנה את הגישה. אם אתה בעיקר מתכנן ליצור אנטגוניזם, אז יש אתרים טובים משלנו לשם כך.
מכיוון שאתה חדש פה - אבקש יפה שתשנה את הגישה. אם אתה בעיקר מתכנן ליצור אנטגוניזם, אז יש אתרים טובים משלנו לשם כך.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
כיוון שאתה חבר חדש, אני ממליץ לך לקרוא את התקנון של הפורום ולשמור על שפה נאותה, אז מומלץ שתוריד את רמת הבוטות של דבריך, בין אם זה מופנה אלי ובין אם זה מופנה לחברים אחרים בפורום. יש הבדל בין להביא טיעוני נגד לבין תגובה בבוטות לטיעוני הנגד...
קראתי מצויין את הנושא של ירידת איכות ודעתי ניתנה גם שם. אני לא צריך את עזרתך בהפניה לנושאים שאני מודע אליהם.
קראתי מצויין את הנושא של ירידת איכות ודעתי ניתנה גם שם. אני לא צריך את עזרתך בהפניה לנושאים שאני מודע אליהם.
tuk106,
אני לא מבין. מצד אחד אתה מאוכזב מאיכות השידור של YES, אך מצד שני אתה מרוצה מאיכות השידור באינטרנט של YES, אשר פי 8 יותר נמוכה מאיכות השידור הרגילה של YES?
בלי קשר לכך שאחד הוא חינם והשני בתשלום, איך זה בדיוק מסתדר?
אני לא מבין. מצד אחד אתה מאוכזב מאיכות השידור של YES, אך מצד שני אתה מרוצה מאיכות השידור באינטרנט של YES, אשר פי 8 יותר נמוכה מאיכות השידור הרגילה של YES?
בלי קשר לכך שאחד הוא חינם והשני בתשלום, איך זה בדיוק מסתדר?
אני לא יודע באם לצחוק או לבכותoferlaor כתב:tuk106,
מכיוון שאתה חדש פה - אבקש יפה שתשנה את הגישה. אם אתה בעיקר מתכנן ליצור אנטגוניזם, אז יש אתרים טובים משלנו לשם כך....
אני עונה לך לכול מה שביטאת ומוכיח שורה אחרי שורה
שאתה טועה ומטעה
לאחר מכן מצטרפים 2 אנשים בשמות שונים ומגינים עלייך
אנא תקרא את האייומים שלך או של החברים שלך תחת שמות שונים :
.נורא מתחשק לי להתבטא מולך בלשון חופשית, אבל זה לא לעניין. אסכם בכך שאומר תחילה שלשתי החברות יש חבילות של חמישה ערוצי HD ולא כפי שרשמת. ושבאופן מאוד מאוד מובהק אתה פשוט כותב שטויות...
האם זה אתה שמאיים תחת שמות שונים ?
או שאתה שולח חברים ?
מי זה האדם הזה שלא מכיר אותי ופונה אלי באיומים ?
ואחרי שאתה תחת שמות שונים או חברייך מתגלים בחוסר מקצועיות
אתה מאיים אלי ?
כנראה שאין גבול לחוצפה
לפחות שאתה וחברייך מנסים להראות חכמים תקראו את השירשור
תבינו מה אתם כותבים .
אין גבול לחוצפה שלך עופר
העליתי את הנקודה הזאת שYES מקצצת בעלויות שידור ולווין ונותנת אכות לא טובהאני לא מבין. מצד אחד אתה מאוכזב מאיכות השידור של YES, אך מצד שני אתה מרוצה מאיכות השידור באינטרנט של YES, אשר פי 8 יותר נמוכה מאיכות השידור הרגילה של YES?...
בשידור SD
יותר מכך משקיעה אתר שבוא כל הסדרות שלך בחינם לכל אדם
כי אין לה כסף ?
לא משקיעה מספיק בערוצים ותוכן ללקוחות שמשלמים לה .
ועוד
ובאם כך אני מסתפק בשידורי האינטרנט שלא כל כך גרועים כמו שאתהה מנסה לשדר
ולומר ולא פי 8 ולא פי 2
בשיטה שלי זה עובד 10
לVOD אין כסף אך ללקוחות חינם באינטרנט
יש להם אחלה VOD שניתן לראות כל תוכנית
נערך לאחרונה על ידי tuk106 ב 10/08/2008 16:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
tuk106,
אתה צריך לזכור שמי שאתה מתווכח איתו הוא בעל הבית, ואתה רק אורח כאן. כאחד שיש לו נסיון רב בפורומים שונים, ברגע שמנהל הפורום לא מסתדר איתך, ואתה ממשיך ללכת ראש בראש ולא להתגמש, אתה פשוט תיחסם. אם אתה מרגיש שאתה רוצה לתרום כאן, ולהביע איזושהי דעה, תצטרך למצוא דרכים יותר חכמות.
אתה צריך לזכור שמי שאתה מתווכח איתו הוא בעל הבית, ואתה רק אורח כאן. כאחד שיש לו נסיון רב בפורומים שונים, ברגע שמנהל הפורום לא מסתדר איתך, ואתה ממשיך ללכת ראש בראש ולא להתגמש, אתה פשוט תיחסם. אם אתה מרגיש שאתה רוצה לתרום כאן, ולהביע איזושהי דעה, תצטרך למצוא דרכים יותר חכמות.